• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۶۸۷۷
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۰
سیاسی » عمومی
وزیر کشور:

هویت تاریخی و دینی ایران سرمایه‌ای افتخارآمیز است

وزیر کشور با تأکید بر اهمیت هویت تاریخی و دینی ایران، آن را سرچشمه افتخار ملی دانست و گفت: وزارت کشور با تمام توان خود، هم‌پیمان راهبردی وزارت میراث‌فرهنگی در توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور است.

هویت تاریخی و دینی ایران سرمایه‌ای افتخارآمیز است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، اسکندر مومنی، وزیر کشور در نشست فصلی با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و مدیران ستادی و استانی این وزارتخانه، ضمن ارج نهادن به جایگاه وزارت میراث‌فرهنگی، اظهار داشت: فعالیت در وزارت میراث‌فرهنگی، فراتر از یک مأموریت صرفاً اداری، به معنای ایفای نقش در پاسداری از هویت فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور است؛ کاری سترگ و چندوجهی که شایسته تقدیر و تحسین است.

وزیر کشور با اشاره به اهداف تعیین‌شده در برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری، افزود: پیش‌بینی شده است که سالانه حداقل ۱۵ میلیون گردشگر خارجی از ایران بازدید کنند؛ اما این میزان صرفاً نقطه آغاز است و ظرفیت رشد بی‌حد و مرزی را در بر دارد.

وی تأکید کرد: وزارت کشور به عنوان حامی و تسهیل‌گر توسعه گردشگری، با تمام توان در کنار وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خواهد بود.

آقای مومنی در خصوص پیشرفت‌های ثبت جهانی آثار تاریخی کشور گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون، تعداد آثار ثبت شده جهانی کشور از ۳ به ۲۹ مورد رسیده است که نمایانگر پشتکار و تعهد مستمر در حفظ و معرفی گنجینه‌های بی‌بدیل فرهنگی ایران است.

وی همچنین با اشاره به تجربه دوران جنگ ۱۲ روزه گفت: دشمنان امید به ایجاد تفرقه و شکاف در ملت ایران داشتند، اما غافل بودند از این حقیقت که ریشه‌های عمیق هویت تاریخی و دینی مردم ایران، چونان عاملی وحدت‌بخش، تمامی اقشار و گروه‌ها را در صحنه دفاع از کشور گردهم می‌آورد.

وزیر کشور درباره تنوع فرهنگی و قومی ایران تاکید کرد: ایران با تمام تفاوت‌های فرهنگی و اقوام متنوع خود، به مثابه یک مجموعه منسجم و منبعث از وحدت و انسجام ملی است. این تفاوت‌ها نه تنها عامل تفرقه نیست، بلکه ثروتی گرانبهاست که وحدت ملی را عمیق‌تر و زیباتر جلوه می‌دهد.

وی افزود: سفر‌های نوروزی گسترده مردم به نقاط مختلف کشور، جلوه‌ای ملموس از این همبستگی فرهنگی است.

آقای مومنی هویت تاریخی و دینی ایران را «ستونی استوار و سرمایه‌ای سترگ» توصیف کرد و تصریح کرد: این هویت باید نه تنها حفظ شود بلکه در عرصه‌های ملی و بین‌المللی به شکلی درخشان معرفی گردد.

او در ادامه افزود: وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نه تنها مجری صیانت فرهنگی است، بلکه می‌تواند با بهره‌گیری از ظرفیت گردشگری به یک موتور محرکه اقتصادی مؤثر در کشور بدل شود.

وزیر کشور در پایان با تأکید بر علاقه و تمایل روزافزون مردم به سفر‌های داخلی اظهار داشت: آمار‌ها نشان می‌دهد نرخ رشد سفر‌های داخلی از رشد جمعیت پیشی گرفته است که این موضوع بیانگر اشتیاق جامعه برای کشف زیبایی‌ها و ظرفیت‌های کشور است.

او افزود: وزارت کشور متعهد است تا با تسهیل‌گری و همکاری مستمر با وزارت میراث‌فرهنگی، زمینه سفر‌های امن، ارزان و با کیفیت را برای همه اقشار مردم فراهم آورد.

آقای مومنی همچنین بر اهمیت شناسایی، معرفی و ترویج جاذبه‌های گردشگری و آثار تاریخی استان‌ها تأکید کرد و گفت: یکی از اولویت‌های مهم وزارت میراث‌فرهنگی، اطلاع‌رسانی دقیق و گسترده درباره این آثار است؛ زیرا بسیاری از مردم و حتی گردشگران با ظرفیت‌های بی‌نظیر مناطق مختلف کشور آشنا نیستند. این امر نه تنها به توزیع متوازن سفر‌ها کمک می‌کند، بلکه زمینه‌ساز حفظ بهتر میراث فرهنگی و توسعه پایدار گردشگری خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور نماینده کاراته قم با نام استقلال در سوپرلیگ کاراته کشور
فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری ایران و چین
تقویت جایگاه حماس در غزه و کرانه باختری
«میکی ۱۷»، «خانواده باراتان» و «جست‌و‌جو در هیرکانی»، در راه سیما
جلوه‌ای از حضور دانش آموزان دیروز و امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان
امضای قرارداد حسن یزدانی با باشگاه استقلال
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت ۴ پاکبان زحمتکش
جشنواره ای برای صرفه جویی در مصرف آب در شهرستان آباده
برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت کونگفو و هنر‌های رزمی استان
برپایی نمایشگاه اسوه در ملایر
جلوگیری از ادامه تخریب خانه مرحوم نمازی در شیراز
رسانه، میدان و دیپلماسی سه ضلع مکمل قدرت ملی هستند
تاکید ایران و پاکستان بر گسترش همکاری ها
ابلاغ آیین‌نامه ارتقای کیفیت خودرو‌های داخلی
درخشش فعالان رسانه‌ای ایلام در جشنواره هگمتانه
انتشار فراخوان جشنواره فیلم فجر ۴۴
هشداری برای خانواده‌ها درباره دسترسی کودکان و سالمندان به دارو‌ها
جزئیات واردات خودرو‌های پلاک منطقه آزاد به مازندران
تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی نهاوند
افزایش غلظت آلاینده‌ها در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)