• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۷۶۱۲
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲
سیاسی » دولت
معاون رئیس جمهور:

راهکار ضربتی برای بحران‌های محیط‌زیستی کارساز نیست

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: مسائل زیست محیطی دست به دست هم داده‌اند تا اکنون با یک بحران عمیق و چندوجهی روبه رو باشیم که نمی‌توانیم راهکار ضربتی و عاجل برای آن داشته باشیم، بلکه باید در قالب برنامه‌های میان مدت و بلند مدت مسئله را حل کنیم.

راهکار ضربتی برای بحران‌های محیط‌زیستی کارساز نیست

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، شینا انصاری، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در نشست با فعالان جوان محیط‌زیست که در سالن جلسات این سازمان برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره حمید مرادی فعال محیط‌زیست استان کردستان که در حادثه آتش‌سوزی آبیدر سنندج جان باخت، بیان کرد: ما قدردان دغدغه‌مندی و انگیزه فعالان محیط‌زیست هستیم و از مشکلات و موانعی که در این مسیر برای شما به وجود آمده اطلاع داریم.

وی افزود: مشکلاتی که اکنون در حوزه محیط زیست با آن مواجه هستیم ناشی از اقدامات و کاستی‌ها در یکی دو سال گذشته نیست بلکه ناشی از سال‌ها بی توجهی به مقوله محیط زیست است. بی‌توجهی که هم در رعایت موزاین محیط زیستی وجود داشته و هم در نظام سیاستگذاری و حکمرانی با آن مواجه بودیم.

او ادامه داد: تمام این مسائل دست به دست هم داده است تا اکنون با یک بحران عمیق و چندوجهی در حوزه محیط زیست روبه رو باشیم به همین دلیل نمی‌توانیم راهکار ضربتی و عاجل برای آن داشته باشیم بلکه باید در قالب برنامه‌های میان مدت و بلند مدت مسئله را حل کنیم.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: اجرای قوانین و مسائل محیط‌زیست اغلب در اختیار سازمان حفاظت محیط زیست نیست و این سازمان در کنار سایر دستگاه‌ها وظایفی بر عهده دارد. سازمان محیط زیست در اغلب موارد تنها نهاد ناظر است در حالیکه سایر دستگاه‌ها تکالیف اجرایی دارند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: مشارکت مردم محور اصلی فعالیت‌های ما خواهد بود به ویژه مشارکت جوانان برای ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

خانم انصاری تاکید کرد: استفاده از ظرفیت زنان و بانوان و کنشگری و مطالبات آنها با توجه به اینکه اغلب فعالان حوزه محیط زیست تحصیلات مرتبط نیز دارند باید نگاهی مبتنی بر حل مسئله باشد تا بتوانیم این ارتباط دوسویه را عمق ببخشیم.

او گفت: ما بیشتر از شما نیازمند همکاری و مشارکت جوانان و فعالان هستیم و به صورت ویژه از همکاری فعالان و متخصصان به ویژه جوانان در حوزه محیط‌زیست استقبال می‌کنیم.

همچنین در این نشست، محمدحسین بازگیر، مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان نیز با اشاره به لزوم راه اندازی پویش ملی برای پاکسازی حاشیه جاده ها، تصریح کرد: راه اندازی این پویش با مشارکت انجمن‌های مردم نهاد می‌تواند به صورت پایلوت در چند استان اجرایی شود و نمونه موفقی از همکاری مشترک تلقی خواهد شد.

در این جلسه اعضای حاضر که به نمایندگی از استان‌های مختلف کشور حضور داشتند به بیان مشکلات و مسائل محیط زیستی در مناطق مختلف پرداختند.

بحران آب، خشک شدن تالاب‌ها و به ویژه دریاچه ارومیه، آلودگی رودخانه‌ها تغییر کاربری اراضی، عدم توجه به آمایش سرزمین، ازدیاد گونه‌های اهلی مانند سگ‌ها در زیستگاه‌های انسانی و طبیعی، ایجاد بستر‌هایی برای همکاری مشترک، لزوم برنامه ریزی جدی برا آموزش جوامع محلی و گروه‌های پایه مانند دانش آموزان، اطلاع رسانی دقیق و سریع از معضلات و مشکلات محیط‌زیستی استان‌های مختلف در بستر‌های رسانه‌ای سازمان، جلوگیری از پروژه‌های انتقال آب، جلوگیری از بارگذاری صنایع آب بر در فلات مرکزی و لزوم تشکیل مجمع مشورتی جوانان از جمله مسائل مطرح شده در این جلسه بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف ۵۶۵ قلم لوازم خانگی فاقد مجوز در جوانرود
تاریخ فلسفه فقط فلسفه یونان نیست
اجرای طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع انرژی‌بر
چمران : درخصوص حریم دعوایی نداریم، منطقی صحبت می‌کنیم تا به نتیجه برسیم
دیدار مردمی رئیس کل دادگستری خوزستان با ۲۱۰  نفر از مراجعه‌کنندگان 
ترکیب تیم ملی هندبال ایران برای حضور در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی ۱۱۴ پایگاه سوادآموزی در مدارس ابتدایی لرستان
درخواست تولیت آستان قدس رضوی برای جلوی از ساخت و ساز‌های نامتناسب در مشهد
همسر شهید سرلشکر فلاحی دار فانی را وداع گفت
بازگشت به زندگی آقایی ۷۱ ساله، پس از احیا موفق توسط پرسنل اورژانس شهری جاجرم
استاندار زنجان به‌عنوان پیشرو در ساماندهی امور جوانان
اجرای کامل برنامه پزشک خانواده در استان همدان
بدون اصلاحات بنیادی، دستیابی به تورم تک‌رقمی رؤیایی دست‌نیافتنی است
پایداری آب روستا‌های باوی با اجرای خط انتقال آب خام تاسیسات شهدای‌ام‌الغریب
آمادگی کامل آذربایجان‌غربی برای زمستان با ۶۷ راهدارخانه فعال
رونمایی از سامانه استعلامات قانون الزام
گرامیداشت ایام فاطمیه در دبیرستان معارف اسلامی صدرای مهریز
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
آتش‌سوزی محدود در بخش NICU بیمارستان کودکان بندرعباس
آمار طلاق در البرز در سه سال گذشته کاهش یافته است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)