• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۸۳۲۶
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۲
ایلام » اجتماعی

حضور استاندار ایلام در برنامه ایران من شبکه افق

استاندار ایلام در برنامه تلویزیونی «ایران من» از شبکه افق  به تشریح آخرین وضعیت توسعه‌ای استان و اقدامات انجام‌شده در حوزه‌های زیرساختی، اقتصادی و اجتماعی پرداخت. 

                           حضور استاندار ایلام در برنامه ایران من شبکه افق
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مرکز ایلام؛ «احمد کرمی» استاندار ایلام در این برنامه با اشاره به ظرفیت‌های استان ایلام گفت: استان ایلام با وسعت ۲۰٬۱۳۳ کیلومتر مربع حدود ۱٫۲ درصد از مساحت کشور و ۰٫۷ درصد از جمعیت کل کشور را داراست با این حال سالانه بالغ بر ۸ میلیون تردد زائر از این استان صورت می‌گیرد که رقمی معادل ۱۳ برابر جمعیت استان و به طور میانگین روزانه حدود ۵۰۰ هزار نفر است. 
 
وی یکی از محور‌های اصلی توسعه استان را ارتقای زیرساخت‌های حمل‌ونقل دانست و افزود: با وجود نبود شبکه حمل‌ونقل دریایی و ریلی، پروژه اتصال ایلام به شبکه ریلی کشور در مسیر اسلام‌آباد غرب تا اندیمشک در دست اجراست وی خواستار توجه ویژه به تکمیل این کریدور راهبردی شد که می‌تواند نقش کلیدی در بهره‌برداری از منابع نفت، گاز و ظرفیت‌های کشاورزی ایفا کند. 
 
کرمی اضافه کرد: استان ایلام دارای ۳٬۵۱۵ کیلومتر مسیر ارتباطی است که تاکنون ۱۸۰ کیلومتر آن چهارخطه‌سازی شده و ۱۹۰ کیلومتر دیگر در قالب ۳۸ پروژه در دست اقدام است بخشی از این پروژه‌ها تا ایام اربعین و بخش دیگر تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید. 
 
استاندار ایلام با اشاره به تونل کبیرکوه به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی کشور اظهار داشت: این پروژه به طول ۷٫۵ کیلومتر شامل چند قطعه تونل بوده که طولانی‌ترین آن ۴٫۷ کیلومتر است این طرح با اعتبار ۴۵۰ میلیارد تومان در دستور کار جدی قرار دارد و وعده داده شد تا پایان هفته جاری یک لاین روشنایی تونل به بهره‌برداری برسد تأمین اعتبار برای تکمیل سیستم تهویه و سایر زیرساخت‌های ایمنی نیز در حال انجام است. 
 
وی با بیان اینکه استان ایلام با برخورداری از ۱۵ رودخانه دائمی در حوزه منابع آب شرایط مطلوبی دارد، سامانه گرمسیری را از اولویت‌های اصلی استان معرفی کرد و گفت: این سامانه ۱۸ هزار هکتار از اراضی را مشروب نموده و سبب افزایش ۹۰ هزار تنی در تولیدات کشاورزی استان خواهد شد تاکنون ۱٬۵۰۰ هکتار از این طرح به بهره‌برداری رسیده و عملیات اجرایی در شهرستان‌های مهران و دهلران با جدیت دنبال می‌شود. 
 
وی یادآور شد: بر اساس محاسبات انجام‌شده برای هر ۲٫۵ تا ۳ هکتار زمین کشاورزی یک فرصت شغلی ایجاد می‌گردد که به این ترتیب این طرح پتانسیل اشتغال‌زایی برای حدود ۶ تا ۷ هزار نفر را داراست.
 
استاندار ایلام به برنامه‌ریزی استان در چارچوب طرح نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت: در دوره چهارساله پیش‌ِرو احداث ۳۹ هزار واحد مسکونی در دستور کار قرار گرفته است بناست تا پایان سال جاری بین ۱٬۵۰۰ تا ۲٬۰۰۰ واحد در شهرستان‌ها به بهره‌برداری برسند همچنین به‌منظور تأمین زمین الحاقات جدیدی به محدوده برخی شهر‌ها از جمله ایلام انجام شده است این طرح در مناطق روستایی با چالش‌های کمتری همراه بوده و روند پیشرفت آن مثبت ارزیابی می‌شود. 
 
وی همچنین با اشاره به مرز ۴۳۰ کیلومتری استان ایلام با کشور عراق، از برگزاری نشست‌های مشترک با مقامات استان واسط عراق خبر داد و بیان کرد: این تعاملات در راستای تسهیل تردد زائران، تقویت روابط فرهنگی و ارتقای سرمایه‌گذاری‌های مشترک صورت گرفته و بازتاب مؤثری بر اشتغال استان خواهد داشت. 
 
وی اظهار داشت: توافقات اولیه برای آغاز تبادلات تجاری و تردد وسایل نقلیه دارای پلاک ایلام و واسط عراق پس از ایام اربعین صورت گرفته و پیگیری‌های لازم برای ایجاد ساختار اجرایی آن در حال انجام است. 
 
در بخش پایانی برنامه کرمی با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده برای بازگشایی مرز‌های جدید و ایجاد بازارچه‌های مرزی عنوان کرد: مرز چیلات در شهرستان دهلران و مرز هلاله از جمله مناطقی هستند که در صورت فعال‌سازی تحولی چشمگیر در حوزه صادرات، واردات و افزایش تولیدات بومی ایجاد خواهند کرد در حال حاضر تنها مرز تجاری فعال استان مرز مهران است که سالانه بالغ بر ۱٫۵ میلیارد دلار مبادلات مرزی را به خود اختصاص می‌دهد وی استان ایلام را دروازه‌ای برای صادرات به آسیای میانه عنوان کرد. 
 
در پایان استاندار ایلام با قدردانی از تلاش‌های صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران و برنامه «ایران من» این فرصت را در آستانه ایام اربعین بسیار ارزشمند دانست و بر ضرورت معرفی ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های استان ایلام به عموم هم‌وطنان تأکید کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانویی در خط مقدم علم ژنتیک
دستگیری عاملان آتش سوزی کامیون خدماتی شهرداری در لنگرود
اوسمار: پرسپولیس کار سختی دارد
شتابگر روی آنتن شبکه قزوین
آشنایی دختران یزدی با رویداد‌های انقلاب 
بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای برق‌ رسانی در خراسان رضوی
اجتماع بزرگ منتظران ظهور در زاهدان
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
حمایت استادان دانشگاه های استان از رهبر معظم انقلاب اسلامی
برگزاری جشن نیمه شعبان در حسینیه علیای شهر کدکن
پایان کار تیم ملی اسنوکر با دو مدال برنز در قهرمانی آسیا
روایتی از زندگی شهید مدافع امنیت قاسم کردلو یگانه
بهره برداری از چهار طرح بزرگ صنعتی و محیط زیستی در خوزستان با مشارکت وزارت دفاع
افتتاح واحد تولید روغن موتور در شهرک شکوهیه قم
بارش برف در شهرستان کوهرنگ
کارخانه سیمان سفید ازنا آماده افتتاح
پیام تسلیت استاندار یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
نیمه شعبان یاد آور ایثار سربازان گمنام امام زمان (عج)
رضایت دشمنان ایران، فقط با نابودی ملت ایران ممکن است
کاهش دما و پدیده مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)