• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۸۶۴۰
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۴
سیاسی » دولت

تقویت روابط با همسایگان، تحریم‌ها را بی‌اثر خواهد کرد

رئیس جمهور با اشاره به حمله نافرجام رژیم صهیونیستی به محل جلسه سران قوا گفت: این اتفاق باعث شد تا حد امکان قدرت و مسئولیت‌ها توزیع شود تا اگر خدایی ناکرده مشکلی برای مسئولان کشور به وجود آمد، اداره امور مختل نشود.

به بهبود روابط با کشورهای همسایه و منطقه نیاز داریم
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جمهور در دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت بخش قابل توجهی از تلاش خود را بر رفع مشکلات داخلی متمرکز کرده است، اظهار داشت: با ناترازی‌های متنوع از جمله در حوزه‌های آب، برق، گاز و مسئله معیشت مردم مواجه هستیم که تلاش می‌کنیم با کمترین مشکل آنها را مدیریت کنیم.
 
مسعود پزشکیان با تأکید بر اینکه همراهی و حمایت مردم مهم‌ترین سرمایه و پشتیبان دولت و حاکمیت است، افزود: مردم در دوران  دفاع مقدس ۱۲ روزه بار دیگر برادری خود را در عالی‌ترین سطح اثبات کردند و ما باید تا آنجایی که توان داریم در خدمت آنها باشیم؛ اگر مردم را داشته باشیم هیچ قدرتی نمی‌تواند ایران را زمین‌گیر کند.
 
رئیس جمهور با اشاره به اقدامات جاری برای اجرای طرح محله‌محوری تصریح کرد: با همکاری همه ارکان نظام در تلاش هستیم تا مساجد، سمن‌ها، پایگاه‌های بسیج، مراکز هلال احمر و همه تشکیلات حاکمیتی و تشکل‌های مردمی دیگر را در زمینه طرح محله‌محوری فعال کنیم. در قالب این طرح، تأمین نیاز‌های جامعه در زمینه معیشت، بهداشت، آموزش، مسکن، امنیت و دفاع به شکل بهتری انجام خواهد شد.
 
مسعود پزشکیان با بیان اینکه به طور همزمان طرح جامع محله‌محوری نیز در حال نهایی شدن است، گفت: ۸۰ هزار مسجد در کشور داریم و اگر فقط همین مساجد به طور مؤثر در طرح محله‌محوری فعال شوند و هر مسجد متولی رسیدگی به هزار نفر شود، آن وقت خواهیم دید که چقدر راحت‌تر مشکلات حل و نیاز‌ها تأمین می‌شود.
 
رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اقدام رژیم صهیونیستی در حمله به جلسه‌ای که سران قوا و مسئولان ارشد لشکری و کشوری در آن حضور داشتند، با بیان اینکه اگر این حمله به نتیجه رسیده بود کشور در عرصه مدیریت با مشکل جدی مواجه می‌شد، خاطرنشان کرد: این اتفاق باعث شد بیش از همیشه به این فکر بیفتیم که تا حد امکان قدرت و مسئولیت‌ها توزیع شود تا اگر خدایی ناکرده مشکلی برای مسئولان کشور به وجود آمد، اداره امور مختل نشود.
 
مسعود پزشکیان اضافه کرد: دشمن تصور می‌کرد در اثر حملاتش در تأمین نیاز‌ها از جمله آب، برق و نان اختلال ایجاد خواهد شد و مردم به خیابان خواهند آمد، اما تفویض اختیار به استانداران، مانع از تحقق نیت دشمن شد. واگذاری مسئولیت‌ها و اختیارات در چارچوب پیشبرد سیاست‌های کلان نظام و با نظارت عالی دولت بر عملکرد‌ها دنبال خواهد شد.
 
رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه واگذاری اختیارات به خصوص در مناطق مرزی باعث ایجاد انگیزه مسئولان برای گسترش تعامل با کشور‌های همسایه خواهد شد، اظهار داشت: اگر روابط همسایگی را تقویت کنیم تحریم‌ها بی‌اثر خواهند شد. امروز بیش از همیشه به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم.
 
مسعود پزشکیان افزود: همه کشور‌های همسایه از پاکستان و افغانستان و ترکمنستان تا آذربایجان، ارمنستان، ترکیه و عراق و همسایگان جنوبی ظرفیت‌های بسیار خوبی برای تعامل دارند که باید بیش از پیش برای فعال کردن آنها به منظور تأمین منافع متقابل تلاش کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود کاوران شهیدان خوشنام به شهر لنده
برگزاری مانور شبیه سازی آلودگی منابع آب در ارسنجان
توصیه های بهداشتی در شرایط نارنجی آلودگی هوا
فضای عمومی تربت جام معطر به عطر شیهد گمنام وطن
افتتاح طرح‌های ارتباطی متمرکز در روستای کوهستانی شهرستان علی آبادکتول
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
امیر حسین زارع چهارمین طلا تیم ملی کشتی آزاد را به ارمغان آورد
زمان‌بندی قطع برق چاه‌های مجاز کشاورزی در استان
بررسی مسائل ومشکلات کمپ‌های ترک اعتیاد ماده ۱۶
سردار سلیمانی: صهیونیست‌ها خون‌ریزتر از چنگیزخان هستند
طلای روح‌الله رستمی در پاراوزنه‌برداری
روزنمایی از ترجمه کتاب اسفار اربعه ملاصدرا به زبان ترکی
گردهمایی گروه‌های تربیتی صالحین در مرکز استان
هوای شهر‌های ارومیه، مهاباد و شاهین دژ، ناسالم برای گروه‌های حساس
مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در مصلی ارومیه
فرهنگ عذرخواهی در میان مدیران، کمرنگ شده است
فراز‌هایی از خطبه‌های نماز جمعه شهر‌های گلستان؛ جمعه ۳۰ آبان
اجرای هزار برنامه به مناسبت هفته بسیج در اصفهان
تشییع پیکر شهید گمنام در پارسیان
آذرپیرا سومین طلای کشتی آزاد را کسب کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)