• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۸۸۶۸
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۷
ورزشی » ساير حوزه ها

اسبقیان: باشگاه‌ها موظف به رعایت قوانین سقف قرارداد هستند

معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: ما در کنار فدراسیون اتومبیلرانی هستیم و قویا حمایت می‌کنیم تا همه در کنار هم بتوانیم به اهداف برسیم.

اسبقیان: باشگاه‌ها موظف به رعایت قوانین سقف قرارداد هستند

 

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، سید محمد شروین اسبقیان پس از مجمع انتخاباتی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی، در جمع اعضای مجمع اظهار داشت: به پازندمهر بابت ریاست تبریک می‌گویم، ایشان از قهرمانان این رشته است. خوشحالیم که قهرمانان رشته‌های مختلف در رأس فدراسیون‌ها حضور پیدا می‌کنند و قطعاً این افتخارآفرینی‌ها در رأس فدراسیون اتومبیلرانی نیز ادامه خواهد داشت. 

وی افزود: از پازندمهر انتظار دارم که از همه ظرفیت‌ها استفاده کند. او از امروز پدر این مجموعه شده و باید رفتار پدرانه داشته باشد. او باید مدیریت و هماهنگی و هم افزایی ایجاد کند که از فاکتور‌های مهم مدیریتی هستند. سعه صدر و آرامش هم اهمیت زیادی دارد و در این آرامش می‌توان تصمیمات خوبی گرفت. 

وی گفت: این مسئولیت‌ها ماندگار نیست و زود می‌گذرد. من در پست‌های مختلفی حضور داشتم و واقعاً زمان زود می‌گذرد. مسأله مهم استفاده از فرصت‌ها است. در واقع مشخص نیست که این فرصت‌ها تا چه زمانی وجود خواهند داشت. قطعاً پازندمهر از این فرصت‌ها بهره خواهد برد.

وی با بیان اینکه وزیر ورزش بر برگزاری منظم جلسات هیئت رئیسه در فدراسیون‌ها تاکید دارد، عنوان کرد: باید به بحث‌های اخلاقی و فرهنگی توجه کرد. همچنین باید از ورزشکاران عزیز تشکر کنم که در این ۱۲ روز حملات تروریستی علیه ایران، کار بزرگی کردند. احترام نظامی آنها در طول این هفته‌ها، نشان داد که آنها در کنار نیرو‌های مسلح هستند و این پیام را به دنیا صادر کرد که پشت سر رهبر انقلاب و نیرو‌های مسلح هستند. ما در کنار فدراسیون هستیم و قویا حمایت می‌کنیم تا همه در کنار هم بتوانیم به اهداف برسیم. از امروز همه باید یکدل باشند.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در جمع خبرنگاران در مورد مخالفت با نایب رئیسی یکی از کارمندان وزارت ورزش در فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی تصریح کرد: یک پیشنهاد رئیس منتخب فدراسیون اتومبیلرانی برای سمت نایب‌رئیسی، یکی از کارمندان وزارت ورزش بود. سیاست وزارت ورزش این است که اگر هر همکاری بخواهد در فدراسیونی ثبت نام کند، باید موافقت مقام مافوق خودش را بگیرد.

اسبقیان در ادامه درخصوص عدم حضور مبینی در انتخابات خاطرنشان کرد: من در معاونت قهرمانی وزارت ورزش ۱۰۰ نفر نیرو دارم که هر کدام از آنها برای رفتن به جایی دیگر، باید از من مجوز بگیرند. در زمانی که چهار سال رئیس فدراسیون بودم، وزیر ورزش موافق حضورم در یک فدراسیون بود و یک وزیر دیگر با این اتفاق موافقت نکرد.

وی با اشاره به لزوم توجه به قانون فوق گفت: مبینی و سایر دوستان، همکاران خوب و زحمتکش ما هستند. با این حال این هم یک قانون است. دیدید که من اجازه ندادم رأی‌گیری صورت بگیرد؛ چون مقام مافوق باید مجوز بدهد و موافقت کند.

اسبقیان در مورد آخرین وضعیت درجاتی عکاس فوت شده در پیست اتومبیلرانی گفت: نباید روی بحث‌هایی که به صورت شایعه مطرح می‌شود حساب کرد. رئیس فدراسیون ما امروز انتخاب شد؛ قطعا او سابقه دبیر فدراسیون و نایب رئیسی فدراسیون را دارد و به این مسائل آشنا است. قطعا باید این مسائل را مدیریت کند تا حل و فصل شود. من بعید می‌دانم این رقم باشد ولی قطعا ما پیگیر هستیم و کمک هم می‌کنیم. درباره آن حادثه هم وزیر ورزش دستور ممیزی پیست‌ها را برای استانداردسازی صادر کرده است. ما منتظر بودیم که رئیس فدراسیون انتخاب شود تا با او صحبت کنیم تا این موضوع را پیگیری کند. این موضوع در اولویت است. ضمن اینکه در خصوص اتفاقی که افتاد نظریه یک کارشناس را گرفتیم و نظر دو کارشناس دیگر مانده که باید آن را بگیریم تا تصمیم‌گیری نهایی انجام شود.

وی افزود: برگزاری ۵ مجمع انتخاباتی پیش روی ما بود که به جز پرورش اندام، بقیه انجام شد. برگزاری انتخابات فدراسیون‌های سوارکاری و زورخانه‌ای هم در دستور کار ماست. امروز هم انتخابات فدراسیون اتومبیلرانی و موتوروسواری برگزار شد و شاهد رقابت خوب و سالمی بین دو کاندیدا بودیم. وزارت ورزش خوشحال است که یک متخصص و زجر کشیده این رشته در راس فدراسیون قرار گرفت.

اسبقیان در مورد برگزاری انتخابات فدراسیون پرورش اندام گفت: مسلما کار فدراسیون به ثبت نام مجدد کشیده نخواهد شد و تصمیمات دیگر در حال بررسی است. در مورد فدراسیون سوارکاری هم قرار است فرآیند انتخاب کمیسیون‌ها به زودی آغاز شود.

وی تصریح کرد: وزیر ورزش از اتفاقاتی که در پیست‌های چند استان رخ داد به شدت گله‌مند بود. وزیر دستور ویژه‌ای به من داد تا پیست‌های سراسر کشور مورد بازبینی و بررسی قرار بگیرد. رئیس فدراسیون هم مشخص شده تا شخصا پیگیر کار باشد و ما هم بودجه‌ای برای این کار در نظر می‌گیریم.

او در مورد نقل و انتقالات چند میلیاردی بازیکنان فوتبال توسط ایجنت‌ها گفت: وزارت ورزش ناظر بر عملکرد فدراسیون‌هاست و آقای تاج در راس پیگیر این موضوع است. باشگاه‌ها هم موظف هستند قوانین سقف قرارداد را رعایت کنند. تشکیلات نظارتی پیگیر این موضوعات است و باید اجرا شود.

اسبقیان در مورد بازداشت مسئول سابق یکی از فدراسیون‌های المپیکی توضیح داد: من هم در خبر‌ها شنیدم و باید بررسی کنم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)