• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۹۵۴۵
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۸
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
با حضور سه وزیر عضو کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال؛

کلیات «آیین‌نامه ضوابط حاکم بر کاروران سلامت دیجیتال» تصویب شد

در دوازدهمین جلسه کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال به ریاست وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و با حضور وزیران علوم، تحقیقات و فناوری و امور اقتصادی کلیات «آیین‌نامه ضوابط و اصول حاکم بر کاروران (اپراتورهای) سلامت دیجیتال» به تصویب رسید.

کلیات

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، در این جلسه که امروز (سه‌شنبه ۷ مرداد ۱۴۰۴)، به ریاست دکتر سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و با حضور دکتر حسین سیمایی صراف، وزیر علوم تحقیقات و فناوری؛ دکتر سید علی مدنی زاده، وزیر اقتصاد و دارایی و دیگر اعضای کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال و نمایندگان دستگاه‌های مدعو برگزار شد، کلیات آیین نامه مستقل ضوابط و اصول حاکم بر کاروران سلامت رقومی (دیجیتال) پس از بررسی و بیان دیدگاه‌های اعضای حاضر، با انجام اصلاحاتی مورد تصویب قرار گرفت.

تصویب این آیین نامه ورود پلتفرم‌های سلامت به زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال را تسهیل می‌کند.

پیش نویس این مصوبه در راستای اجرای جز ۴ بند الف ماده ۶۹ قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران و اجرای ماده ۸ تصویب‌نامه شماره ۵۳۷۹۸/ت ۵۹۷۸۶ هـ مورخ ۵/۴/۱۴۰۱ هیئت وزیران و با پیشنهاد مشترک وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال ارسال شده بود.

در این جلسه، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ضمن تایید اعمال نظرات دستگاه‌های عضو که در جلسه قرائت شد، با اعلام تصویب کلیات این آیین نامه تاکید کرد: همه دستگاه‌های اجرایی ذیل بند خ ماده ۱۰۷ نیز مکلف هستند طرح تحول دیجیتال مجموعه خود را برای تصویب در جلسات هیئت دولت یا کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال ارائه دهند که وزارت بهداشت عملا نخستین گام را در این زمینه برداشت و امید است باقی دستگاه‌ها هم به تکلیف خود عمل کنند.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: با عنایت به محوریت نقش بخش خصوصی در اقتصاد دیجیتال، موضوعات باید ابتدا در کمیسیون مربوطه با مشارکت تشکل‌های بخش خصوصی صورت پذیرد تا مباحث فنی، حقوقی و سرمایه‌گذاری به گونه‌ای مدیریت شود تا دستیابی به سهم تعیین شده از اقتصاد دیجیتال در برنامه هفتم تحقق پیدا کند.

هاشمی با بیان این که اقتصاد دیجیتال عملا در راستای اقتصاد مقاومتی مد نظر مقام معظم رهبری است، ادامه داد: برای تحقق سهم ۱۰ درصدی اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص ملی، باید بین بخش‌های مختلف، هم‌افزایی و همگرایی ایجاد شود.

وی با تاکید بر این که این کارگروه، موظف است پاسخگوی چالش‌های فضای توسعه اقتصاد دیجیتال باشد، نیاز به تنظیم‌گری مناسب در حوزه اقتصاد دیجیتال را ضروری برشمرد و گفت: باید با تدبیر این کارگروه و تعدیل حوزه رگولاتوری (تنظیم‌گری)، عرصه برای حضور نخبگان و نیز فعالان بخش خصوصی در اقتصاد دیجیتال باز شود و امکان تحقق اهداف برنامه سرعت پیدا کند.

وزیر ارتباطات، با اشاره به اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان از سوی نظام سلطه و نیاز بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات به جذب سرمایه نیز، تسهیل در روند ورود پلتفرم‌ها به بورس را راهکاری برای افزایش سرمایه عنوان کرد و با اشاره به مشکلاتی که در خصوص پذیرش برخی شرکت‌های حوزه دیجیتال در بازار اوراق بهادار کشور پیش آمده و همچنین موضوعات مربوط به سکو‌های فعال در داده‌های باز خواستار بررسی این موضوعات جهت تدوین تمهیدات حمایتی در جلسات در جلسه آتی کارگروه اقتصاد دیجیتال شد.

تصویب «آیین نامه ضوابط و اصول حاکم بر کاروران سلامت رقومی»، نخستین گام اجرایی برای پیاده‌سازی تحول دیجیتال در نظام سلامت کشور در چشم انداز برنامه هفتم پیشرفت محسوب می‌شود و با هدف تسهیل ورود پلتفرم‌های سلامت به زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال و تقویت مشارکت بخش خصوصی تدوین شده است. این مصوبه پس از طی مراحل قانونی ابلاغ خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب سردشت
آمریکا از اسرائیل در نسل کشی غزه حمایت می‌کند
آزادی پنج زندانی جرایم مالی غیرعمد در ارومیه
شهرکرد سردترین مرکز استان در کشور
شورای عالی انقلاب فرهنگی ، قطب‌نمای هدایت نهاد‌های علمی است
درگذشت مادر شهیده فاطمه حیدری در دزفول
روایت یلدای مازندرانی‌ها در سوته ساری
دستگیری شکارچی غیرمجاز قوچ وحشی در منطقه شکارممنوع مرور
چهار گام فرهنگی برای تبلیغ دینی در نیشابور
اخطار بهداشتی به ۲۵۰ واحد صنفی متخلف در همدان
استمرار آلودگی هوا در جنوب غرب خوزستان
تجلیل از پاکبانان شهر قزوین در شب یلدا
آزادی ۱۱۰ زندانی جرائم غیرعمد از زندان‌های استان سیستان و بلوچستان
ایرانیان مقیم بوسنی یلدا را گرامی داشتند
حمل‌ونقل زمینی و دریایی، پیشران توسعه اقتصادی استان بوشهر
اختصاص نیافتن منابع ارزی از بودجه ۱۴۰۴ برای واردات خودرو
پدر شهید حمزه رضائی آسمانی شد
بازرسی مستمر از سکو‌های فروش آنلاین طلا در قم
پیش بینی هواشناسی هرمزگان یکم دی ۱۴۰۴
رشد ۵۷ درصدی سرمایه‌گذاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
۲۴ محور شریانی و غیر شریانی مسدود است
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۵ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)