• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۱۳۶۳
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۸
اقتصادی » صنعت

ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ هزار دستگاه خودروی هیبریدی

مدیرعامل ایران خودرو از ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ هزار دستگاه خودروی هیبریدی با عمر طولانی خبر داد.

آقای عادل پیرمحمدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما؛ با تشریح برنامه‌های توسعه‌ای ایران خودرو، گفت: تمرکز اصلی ما بر توسعه محصول است و طی یک سال آینده، نخستین خروجی این توسعه، یعنی خودرو‌های هیبریدی، به بازار عرضه خواهد شد. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با تاکید بر لزوم کاهش مصرف سوخت در خودرو‌های تولیدی، افزود: در تلاشیم تا مصرف سوخت خودرو‌های تولیدی را به زیر ۵ لیتر در هر صد کیلومتر برسانیم.

مدیرعامل ایران خودرو با بیان اینکه به زودی خودرو‌های هیبریدی وارد مدار تولید خواهند شد، افزود: این اقدام نقش بسزایی در کاهش مصرف سوخت کشور خواهد داشت. 

وی با اشاره به برنامه‌های تدوین شده، ابراز امیدواری کرد که با همکاری وزارت نفت و سایر دستگاه‌های ذیربط، بتوانیم طی ۵ سال آینده مصرف سوخت کشور را به طور قابل توجهی کاهش دهیم.

پیرمحمدی به برنامه ریزی تولید انبوه خودرو‌های هیبریدی با کمک وزارت نفت و وزارت صمت؛ گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ هزار دستگاه خودروی هیبریدی با عمر بالا را خواهیم داشت و این خودرو‌ها جایگزین خودرو‌های فرسوده خواهند شد.

وی همچنین از برنامه اسقاط ۷۵۰ هزار دستگاه خودروی فرسوده و جایگزینی با خودرو‌های هیبریدی خبر داد و افزود: با اجرای این طرح‌ها، می‌توانیم طی ۵ تا ۶ سال آینده مصرف سوخت کشور را به سطوح پایین‌تری نسبت به وضعیت فعلی برسانیم و حتی به صادرکننده بنزین تبدیل شویم، در غیر این صورت واردات بنزین در سال‌های آینده افزایش خواهد یافت که مطلوب کشور نیست.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع افزایش کیفیت محصولات اشاره کرد و گفت: افزایش کیفیت در محصولات جدید و با بن سازه‌های (پلتفرم‌های) تازه، ملموس‌تر خواهد بود و تلاش ما بر ارائه محصولاتی با سطح ایمنی بالاتر است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

پیرمحمدی همچنین از برنامه‌هایی برای چابک‌سازی ساختار شرکت خبر داد و از کاهش اعضای هیئت مدیره بیش از ۲۰ شرکت از ۵ به ۳ عضو و ادغام شرکت‌های موازی برای کاهش هزینه‌ها خبر داد.

وی همچنین گفت: به‌منظور کاهش قیمت تمام‌شده، تلاش‌مان را بر خرید‌های خارجی متمرکز کرده‌ایم که خوشبختانه نتایج مثبتی حاصل شده است. امیدواریم با افزایش حجم تولید (تیراژ)، قیمت تمام‌شده را بیش از پیش کاهش دهیم.

مدیرعامل ایران خودرو در خصوص زمان تولید نخستین خودروی هیبریدی به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ گفت: پس از واگذاری مدیریت ایران خودرو در اسفند سال گذشته، تمرکز ویژه‌ای بر توسعه خودروها، به ویژه خودرو‌های هیبریدی و قوای محرکه آنها صورت گرفته است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی از برنامه تولید روزانه ۲ هزار دستگاه موتور برای خودرو‌های هیبریدی و همچنین گیربکس‌های هیبریدی DHT (Dedicated Hybrid Transmission گیربکسی که به طور خاص برای خودرو‌های هیبریدی طراحی شده است) خبر داد و افزود: این برنامه‌های تولیدی نیازمند سرمایه‌گذاری بالایی است و از وزارت نفت درخواست کمک شده است. 

پیرمحمدی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در این حوزه تضمین بازگشت سرمایه دارد، توضیح داد: به ازای هر خودروی هیبریدی که وارد بازار می‌شود، به دلیل کاهش مصرف بنزین، سرمایه بازمی‌گردد و این بازگشت سرمایه در حدود ۳ سال اتفاق می‌افتد.

وی در پایان ابراز داشت: نخستین خودرو‌های هیبریدی طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از اسفند امسال به خط تولید خواهند رسید و تولید انبوه این خودرو‌ها از خرداد سال آینده آغاز خواهد شد.

افزایش قیمت خودروها؛ تعامل با مسئولان برای تثبیت قیمت‌ها

مدیرعامل ایران خودرو در خصوص افزایش قیمت خودرو‌ها نیز اعلام کرد: در حال تعامل با وزارت صمت و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان هستیم و جلساتی برگزار می‌شود تا قیمت‌ها به صورت تعاملی تثبیت شوند. 

پیرمحمدی با اشاره به اینکه افزایش قیمت‌ها بر اساس فرمول شورای رقابت حدود ۲۵ تا ۲۷ درصد بوده، اما تقاضای ایران خودرو بیشتر از این میزان بوده است، گفت: پس از بررسی کارشناسان سازمان حمایت، افزایش حدود ۲۵ تا ۲۷ درصد تایید شد. با این حال، برای رفاه حال مشتریان، هیئت مدیره ایران خودرو با متوسط افزایش قیمت ۲۲ درصد موافقت کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: اگرچه این میزان افزایش قیمت برای ما مشکلاتی را ایجاد می‌کند، چرا که امسال ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو با قیمت‌های قبلی عرضه شده و حتی تعداد زیادی خودرو با قیمت‌های نیمه اول سال گذشته به فروش رفته است.

پیرمحمدی با اشاره به تورم حاکم از سال گذشته، به عنوان مثال به افزایش قیمت آلومینیوم از ۱۳۰-۱۳۵ هزار تومان به بالای ۲۶۰-۲۷۰ هزار تومان اشاره کرد و گفت: سایر نهاده‌های تولیدی نیز افزایش قیمت داشته‌اند، اما ما این افزایش قیمت ۲۲ درصدی را در هیئت مدیره تصویب و به سازمان بورس و در کدال اعلام کرده‌ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع بانوان پرچمدار فاطمی در مهریز
مصاف رعد و استقلال بجنورد در لیگ دسته یک والیبال کشور
مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج عباس نیلفروشان در اصفهان
تیم «ب» والیبال ساحلی ایران حذف شد
اجرای ۱۳۰ برنامه در هفته بسیج فریمان
برگزاری همایش سوارکاری شهر خوروزق در شهرستان برخوار
ورود ۳۰ هزار پرونده به شورا‌های حل اختلاف خراسان شمالی
عزاداری مردم روستای تمای تکاب در ماتم دخت نبی مکرم اسلام (ص)
ناکامی ۳ فرنکی کار کشورمان در رسیدن به دیدار پایانی
تشخیص سرطان سینه از ۲۰ سالگی!
شبی با شهیدگمنام در چهاربرج
اختصاص خودروی آتش نشانی به میانه و ترکمانچای
برگزاری مراسم بزرگداشت فریدون داوری شاعر هم استانی
مراسم سوگواری بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) در ارومیه
پیش بینی تولید ۴۲۰ هزارتن چغندرقند از مزارع شهرستان کرمانشاه
شهدای امنیت، سرمایه‌های بی‌بدیل نظام هستند
نخستین گروه غاز‌های خاکستری وارد تالاب سولدوز شد
اجرای بیش از ۲۰۰ برنامه در هفته بسیج در ممسنی
تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام در نقاط مختلف فارس
صعود آلمان، اسپانیا و ایتالیا به نیمه نهایی و درخشش زورف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
سفر رئیس جمهور به قزوین
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)