• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۲۸۸۷
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۷
سیاسی » مجلس

قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند

رئیس مجلس با بیان اینکه اجلاس روسای مجالس جهان در ژنو ، پیام حمایت کشورها از مواضعِ عقلانی و درستِ کشورمان را مخابره کرد، گفت: در این اجلاس مشخص کردیم که ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند.

قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در صحن علنی امروز (یکشنبه ۱۲ مردادماه) در نطق پیش از دستور خود، گفت: هفته‌ی گذشته هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی از مردم شریف ایران در اجلاس سران مجالس کشور‌های دنیا شرکت کرد که ذکر گزارشی از اتفافات و دستاورد‌های آن را برای استحضار همکاران ارجمند و همچنین مردم عزیز ضروری می‌دانم.

رئیس قوه مقننه ادامه داد: این مراسم از این جهت حائز اهمیت بود که اولین حضور ایران در اجلاس‌های رسمی در مقر سازمان ملل پس از دفاع مقدس ۱۲ روزه بود و حضور بیش از ۱۱۰ هیئت پارلمانی از سراسر جهان بر اهمیت آن افزوده بود.

وی افزود: باید به این مسئله توجه کرد که امپراطوری رسانه‌ای غرب تلاش زیادی کرده بودند که ایران را بازنده‌ی جنگ تحمیلی اخیر به تصویر بکشند؛ هدف آنها از این تصویرسازی مجبور کردن ایران به پذیرش صلح تحمیلی بعد از جنگ تحمیلی است؛ بنابراین اولین هدف هیئت پارلمانی ایران این بود که این برساخت رسانه‌ای را که می‌تواند مقدمه خطای محاسباتی دوباره‌ی دشمن شود، اصلاح کند. بدیهی است درحالیکه مردم مظلوم غزه در یک نسل‌کشی سازمان یافته قرار دارند، هدف دوم ما این بود که صدای این مظلومیت شویم و از دولت‌ها و نهاد‌های بین المللی، انسانیت را مطالبه کنیم.

قالیباف تصریح کرد: پیگیری این دو هدف از سه طریق انجام شد: اول ابتکار تشکیل اجلاس جانبی پایبندی به حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد برای تضمین صلح و امنیت بین‌المللی، دوم: فرصت نطق‌های رسمی و سوم: ملاقات‌های دوجانبه.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید به استحضار مردم شریف ایران برسانم که استقبال از اجلاس ابتکاری که به دعوت ایران در مقر سازمان ملل در ژنو تشکیل شد با حضور ۳۱ هیئت پارلمانی و سه سازمان بین‌المللی، حتی برای کشور‌های دوست نیز دور از انتظار بود وکشور‌های دوست را دلگرم و دشمنان ایران را عصبانی کرد چرا که این استقبال حاکی از جایگاه بالای ایران در دوره پساجنگ بود و با فروریختن برساخت رسانه‌ای ایران ضعیف شده، باعث تقویت جایگاه و افزایش اقتدار بین المللی ایران عزیزمان شد و پیام حمایت کشور‌ها از مواضع عقلانی و درست کشورمان را مخابره کرد.

وی تصریح کرد: همچنین اینجانب به نمایندگی از مردم ایران تلاش کردم در نطق‌های رسمی خود که پژواک بین المللی ورسانه‌ای زیادی داشت چند امر را مورد توجه قراردهم: اولین راهبرد شکستن تصویر ایران ضعیف شده بود که تلاش شد درعین حالیکه به رفتار‌های غیرقانونی و ظالمانه‌ی آمریکا و رژیم صهونیستی بر اساس منشور ملل تصریح شود، مشخص شود که ایران امنیت خودرا از هیچ کسی گدایی نمیکند تا خطای محاسباتی دشمنان ایران اصلاح شود و بدانند که تنها راهی که دارند این است که حقوق قانونی ما را بپذیرند و هیچ طمعی به جنگ تحمیلی یا صلح تحمیلی نداشته باشند که در آن صورت ایران از موضع پیروز در جنگ همانند همیشه آماده ورود به مرحله‌ی دیپلماسی با سازوکار‌هایی عقلانی و عزت مندانه است.

قالیباف ادامه داد: راهبرد دوم در این نطق‌ها افشاگری علیه رژیم جنایتکار صهیونی و حامیان غربی او بود که تلاش شد تبیین شود که رفتار‌های این رژیم مبتنی بر نازیسم قرن ۲۱ تعریف می‌شود که با نژادپرستی دولتی، نسل کشی سازمان یافته و تجاوز به تمامیت ارضی دیگر کشورها، خطری برای امنیت جهانی تلقی می‌شود و اگر نظام بین‌الملل امروز در مقابل آن نایستد، همه‌ی کشور‌ها در آتش این نگاه فاشیستی خواهند سوخت؛ و سومین راهبرد مطالبه از دولت‌ها و نظام بین الملل بود که دست از حرف و بیانیه‌خوانی صرف در دفاع از مردم مظلوم غزه بردارند و دست به اقدامات عملی بزنند. در غیراینصورت ما شاهد فروپاشی جامعه‌ی بین الملل خواهیم بود و بی‌کیفر ماندن تجاوزات رژیم صهیونی، مشروعیت نظام بین‌الملل را زیر سؤال می‌برد و پیامی خطرناک برای صلح جهانی مخابره می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: فعالیت‌های هیأت پارلمانی ایران رئیس نامحترم کنست رژیم صهیونیستی را عصبانی و مجبور به واکنش منفعلانه در همان اجلاس کرد بگونه‌ای که مجبور شد خلاف همه اسناد رسمی گزارش‌گران و کارشناسان وابسته به سازمان ملل، گرسنگی مردم و کودکان غزه را انکار کند و از آن جالب‌تر اینکه با پخش شعار مرگ بر اسرائیل نمایندگان مجلس بهترین بلندگو برای به تصویرکشیده شدن آزادی خواهی ملت ایران شد. همین جا ما با افتخار و با صدای بلند اعلام می‌کنیم: که‌ای اسرائیل! از ما عصبانی باش و از این عصبانیت، بمیر.

رئیس قوه مقننه گفت: در پایان درباره‌ی دیدار‌های دوجانبه نیز باید به استحضار مردم شریف ایران رساند که پربسامدترین پیامی که در این دیدار‌ها منتقل می‌شد، قدردانی از اقتدار و مواضع ایران در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی بود. در این دیدار‌ها توانایی ایران در پاسخ مقتدرانه به تجاوز دشمنان تبین شد و ضمن افزودن ظرفیت‌هایی برای دیپلماسی فعال وزارت محترم امور خارجه، تلاش شد مسائل فی‌مابین کشور‌ها در تقویت روابط اقتصادی و تجاری بررسی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت رعایت ایمنی وسایل گرمایشی در فصل سرما
تداوم پیروزی‌ها و صدرنشینی نساجی در لیگ یک فوتبال
بررسی نحوه توزیع اعتبارات طرح‌های مسئولیت‌های اجتماعی در قم
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
زلزله جیرنده را لرزاند
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
تخصیص ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات برای مکانیزاسیون در چهارمحال وبختیاری
خاک‌خواه در جودو از کسب نشان بازماند
برگزاری نشست شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
مداح اهل بیت یاری رسان بیماران نیازمند به پیوند عضو
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی قاطع ملی‌پوشان تنیس روی میز ایران برابر قطر
برگزاری همایش «نه به تصادف، دنیایی ایمن‌تر بسازیم» در کنگاور
آراد مهدی‌زاده فینالیست ماده ۱۰۰ متر قورباغه شد
محرومیت مشوقین باشگاه پرسپولیس در کمیته انضباطی
آغاز اجرای طرح رایگان دوگانه سوز شدن خودرو‌های شخصی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
برداشت انار از غرب استان سمنان
مطالبات مردمی ۱۷ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)