• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۳۰۷۰
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۹
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

جوابیه معاونت سیما درباره شایعات توقف پخش برنامه «ماجرای جنگ»

در پی انتشار برخی شایعات و فضاسازی‌های رسانه‌ای درباره توقف پخش برنامه تلویزیونی «ماجرای جنگ»، روابط عمومی معاونت سیما با انتشار جوابیه‌ای، توضیحاتی جهت تنویر افکار عمومی و مخاطبان عزیز تلویزیون ارائه کرد.

جوابیه روابط عمومی معاونت سیما درباره شایعات توقف پخش برنامه «ماجرای جنگ»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، به نقل از روابط عمومی معاونت سیما با اشاره به انتشار برخی شایعات و ابهام‌افکنی‌ها در فضای رسانه‌ای پیرامون توقف برنامه تلویزیونی «ماجرای جنگ» اعلام کرد:

١- ضمن تشکر صمیمانه از همکاران عزیز در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی و یادآوری همکاری گسترده این نهاد فرهنگی وزین با رسانه ملی که در سال‌های اخیر افزایش معنی دار داشته است و تاکید بر ادامه این روند همکاری، به اطلاع می‌رساند تنها دلیل پخش نشدن قسمت دوم «ماجرای جنگ» از رسانه ملی ـ تهیه شده در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی ـ، انجام نشدن اصلاحات لازم در بخش‌هایی از برنامه بوده که بر اساس تأکید و دستور صریح دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، حذف یا اصلاح آن برای پخش از صداوسیما الزامی بود.

با وجود اعلام نکات اصلاحی مذکور به گروه سازنده برنامه توسط دبیرخانه مذکور، این اصلاحات صورت نگرفت و به همین دلیل، امکان پخش این قسمت از این برنامه از رسانه ملی فراهم نشد.

یادآور می‌شود مشارکت نهاد‌های فرهنگی و فعالان رسانه‌ای با رسانه ملی در تولید و تهیه برنامه‌های مختلف و پخش آن از صدا و سیما رویه‌ای است که در دوره تحول سازمان صدا و سیما در قالب همکاری‌های قرارگاهی و هم افزایی نهادی افزایش یافته و بر آن تاکید شده است و این برنامه نیز همانند ده‌ها برنامه تولیدی توسط نهاد‌های رسانه‌ای و فرهنگی که در قالب تعامل این نهاد‌ها با رسانه ملی از شبکه‌های مختلف پخش می‌شود در روالی طبیعی قرار بود در قالب چندین قسمت از شبکه سه سیما پخش شود، اما چنان که اشاره شد در اجرای ابلاغ دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی که برای رسانه ملی الزامی و غیرقابل اغماض است پخش این قسمت به دلیل عدم اعمال اصلاحات مورد نظر دبیرخانه امکان پذیر نشد.

٢- تصمیم به ادامه نیافتن تولید و انتشار برنامه «ماجرای جنگ» در فضای مجازی، موضوعی کاملاً مرتبط با انتخاب و خواست گروه محترم تهیه و عوامل تولید برنامه بوده و هیچ‌گونه ارتباطی به رسانه ملی و سیاست‌گذاری‌های آن نداشته است. هرگونه تلاش برای نسبت دادن توقف تولید و پخش برنامه در فضای مجازی به سازمان صداوسیما، خلاف واقع و دور از انصاف و اخلاق است.

٣-در روز‌های اخیر برخی عناصر معلوم الحال فعال در فضای مجازی، بر اساس برداشت‌های ناروا و یا استناد نادرست به بخش‌هایی از این برنامه که متاسفانه به طور مبهم مطرح شده، اتهامات و نسبت‌هایی خلاف واقع به رئیس سازمان صداوسیما وارد کرده‌اند که در راستای مصون‌داشتن حریم دستگاه رسانه‌ای کشور و مسوولان آن، شکایت رسمی و حقوقی علیه این عناصر انجام شده است.

شایان تاکید است که این عناصر پیش از این نیز به دلیل نشر اکاذیب درباره رسانه ملی، محکومیت قضایی دریافت کرده بودند و روند استفاده سازمان صدا و سیما از مجاری رسمی قانونی برای مقابله با نشر اکاذیب مطابق ضوابط قضایی ادامه خواهد داشت.

رسانه ملی همواره خود را متعهد به شفافیت، رعایت قانون و حمایت از مستندسازان و تولیدکنندگان دغدغه‌مند می‌داند، و در عین حال هیچگونه تخطی از الزامات قانونی و مصوبات مراجع رسمی کشور را مجاز نمی‌داند.

انتظار می‌رود همکاران و فعالان رسانه‌ای، نسبت به صحت ادعا‌های منتشر شده در فضای مجازی و انتشار آن دقت بیشتری به خرج دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
برپایی ۱۲۰ میز خدمت جهادی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
شکارچیان متخلف در دام قانون
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)