• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۳۵۹۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۵
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
کهگیلویه و بویراحمد؛

از تعطیلی واحدهای شن و ماسه غیر استاندار تا هشدار به کشاورزان

واحدهای شن و ماسه و آسانسورهای غیر استاندارد، استفاده از سموم کشاورزی غیر متعارف و پخت غیر استاندار در نانوایی ها از جمله مباحث مطرح شده جلسه شورای استاندارد بود.

از تعطیلی واحدهای شن و ماسه غیر استاندار تا هشدار به کشاورزان
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، یدالله رحمانی در نشست شورای استاندارد استان افزود: با واحد‌های شن و ماسه‌ای که حاضر نیستند تولید استاندارد تحویل جامعه دهند بدون وقفه برخورد قانونی شود.
وی در رابطه با استاندارد ترازو‌ها در سطح استان اظهار کرد: استاندارد نبودن ترازو مصداق کم فروشی است و کم فروشی می‌تواند نارضایتی در جامعه و در بین مردم ایجاد کند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با استاندارد آسانسور‌های بخش خصوصی و دولتی خاطرنشان کرد: این بخش‌ها نسبت به استاندارد بودن آسانسور‌های خود اهتمام جدی داشته باشند، همه ضوابط آسانسور در طرح‌های ساخت مسکن دیده شوند. دستگاه‌هایی که در رابطه با استاندارد آسانسور‌ها به مکاتبات اداره استاندارد پاسخ نمی‌دهند علاوه پلمب آسانسور آنها، از طریق رسانه‌ها آسانی آنها اعلام و معرفی خواهند شد.
رحمانی تصریح کرد: شرکت‌های نصب آسانسور در صورتی که به وظایف قانونی خود عمل نکنند طبق قانون با آنها برخورد و مجوز آنها لغو و ابطال خواهد شد.
وی ادامه داد: جهاد کشاورزی استان فرایند باقیمانده سوم بر محصولات کشاورزی را بررسی و انجام دهد به طوری که تا قبل از ورود محصولات به بازار استاندارد آنها در رابطه با باقی مانده سموم مشخص شود.
فرشته ضرغامپور، مدیرکل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه گفت: برخی شرکت‌ها بدون مجوز و اطلاع اداره استاندارد نسبت به نصب آسانسور اقدام می‌کنند که با متخلفان در این رابطه برخورد می‌شود.
وی افزود: از ۹ شرکت نصاب آسانسور در استان کهگیلویه و بویراحمد با سه شرکت متخلف برخورد شده است.
ضرغامپور اظهار کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته از ۳۳ بلوک مسکن مهر استان کهگیلویه بویراحمد آسانسور هیچ کدام از این بلوک‌ها استاندارد نیست.
مدیرکل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: بر اساس آزمایش‌های صورت گرفته از محصولات کشاورزی در بازار استان ۸ مورد از جمله پرتقال، پیاز، گل کلم، سیب زمینی و خیار از لحاظ باقی‌مانده سموم بر محصولات کشاورزی رد شدند و استاندارد نبودند. همچنین یک مورد فلزات سنگین در سطح استان مشخص شد.
ضرغامپور بابیان اینکه اکثر دستگاه‌های پخت نانوایی‌های استان غیر استاندارد هستند، تصریح کرد: ۱۰ مورد بازرسی از دستگاه پخت نانوایی‌های استان انجام شده که هر در ۱۰ مورد دستگاه غیراستاندارد بودند و حرارت مستقیم به نان می‌دهند.
وی ادامه داد: برخی از مصالح ساختمانی که وارد استان کهگیلویه و بویراحمد می‌شود غیراستاندارد هستند در حالی که مشابه همان مصالح به صورت استاندارد در استان تولید می‌شود، اما از آنها خریداری نمی‌شود.
همچنین عیسی شهامت، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: شرکت‌های نصب آسانسور در این استان تعرفه مشخصی ندارند، برخی‌ها صلاحیت لازم را نیز ندارند و نارضایتی در این رابطه در استان ایجاد کرده‌اند.
وی در خصوص تولید شن و ماسه استاندارد در سطح استان توسط واحد‌های تولیدی شن و ماسه افزود: باید واحد‌های تولید شن و ماسه بر اساس استاندارد رتبه‌بندی شده تا قیمت این واحد‌ها نیز بر اساس رتبه مشخص شود.
شهامت اظهار کرد: بخش دولتی و خصوصی، مردم و ادارات نسبت به وضعیت استاندارد آسانسور‌ها در استان کهگیلویه و بویراحمد گلایه‌مند هستند.
وی ادامه داد: دستگاه‌های متولی باید نسبت به خدمات دهی شرکت‌های نصب آسانسور دقت و توجه لازم را داشته باشند و شرکت‌هایی که تذکر گرفته‌اند مجوز آنها لغو و ابطال شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
درخشش زنجانی‌ها در برگزیدگان ملی تولیدات دامی ۱۴۰۴
جشنی به شکرانه رسیدن به بلوغ دینی و بلوغ سیاسی در چابکسر
نمایشگاه دستاوردهای ایران قوی در کرمان
شب‌های بله برون در یادمان شهدای شلمچه
برگزاری جشنواره فرهنگی‌ـ‌ورزشی دختران فاطمی به میزبانی ناحیه حضرت رسول (ص)
تب و تاب ایلامی‌ها برای برگزاری یک دورهمی باشکوه
همه پیامبران آمده‌اند تا عدالت را در جامعه پیاده کنند
انقلاب اسلامی، بازگشت به هویت ایرانی و‌ اسلامی خودمان‌ بود
دیدار‌های مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی در عمان
تاکید گیلانیان برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
یادواره شهدای روستاهای املش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
مناظر استرالیا از آسمان
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)