• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۵۶۸۶
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۰
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
پناهی روا:

شهدای دانش آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به عنوان اسوه معرفی شوند

مدیرکل امور شاهد و‌ ایثارگران وزارت آموزش و پرورش بر گفتمان‌سازی، اسوه‌سازی و الگوسازی دانش‌آموزان شهید تأکید کرد.

گفتمان سازی، اسوه سازی و الگوسازی دانش آموزان شهید ضروری است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، زهرا پناهی روا در جلسه ستاد ملی گرامیداشت دفاع مقدس و مقاومت با تسلیت ایام اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفای ایشان و تقارن آن با اربعین شهدای اقتدار و فرماندهان شهید جنگ تحمیلی۱۲ روزه، اظهار کرد: شهدای دانش آموزی و فرهنگی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه باید به عنوان اسوه برای نسل امروز معرفی شوند. 

وی افزود: اربعین شهدای اقتدار با اربعین حسینی تلاقی زمانی پیدا کرده است. این تداخل زمانی ظرفیت عظیم فرهنگی، تبلیغی و معرفتی ایجاد می‌کند تا یاد شهیدان اقتدار در کنار یاد سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) گرامی داشته و عجین شود. 

پناهی روا گفت: این پیوند می‌تواند پیام مقاومت، عزت، ایستادگی و ولایت‌مداری را به‌طور گسترده در جامعه نهادینه کند.

مدیر کل امور شاهد و ایثارگران تصریح کرد: تهیه روز شمار جنگ تحمیلی ۱۲ روزه یکی از مهمترین فعالیت‌های این دوره است ،گفتمان سازی، اسوه سازی و الگو سازی دانش آموزان شهید این جنگ نیاز جامعه امروز است و این دانش آموزان و فرهنگیان قصه‌های غیرقابل وصفی دارند.

رئیس ستاد بزرگداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت افزود: انتظار این است که برگزاری مراسم باشکوه اربعین شهدای دانش‌آموزی و فرهنگی؛ با شکوه و حضور حداکثری برگزار شود. 

وی گفت: وزارت آموزش و پرورش ۳۴ شهید دانش آموزی و ۵ شهید فرهنگی در جریان دفاع مقدس ۱۲ روزه به انقلاب تقدیم کرده است. کما اینکه در شناسایی جدید دو نفر شهید فرهنگی به ما اضافه شدند. شهدای دانش آموزی ما بعضا عروج خانوادگی داشتند.

دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت افزود: در سال ۱۴۰۴ برنامه‌های دیدار اعضای شورای معاونین با خانواده شهدا پیش بینی شد از جمله دیدار با خانواده معزز شهدای فرهنگی در هفته‌ی بزرگداشت مقام معلم و دیدار با خانواده شهدا و مجروحین دانش آموزی و فرهنگی دفاع مقدس ۱۲ روزه. 

 پناهی‌روا ادامه داد: در این ستاد مصوب شد که برنامه دیدار شورای معاونین و مشاوران وزیر از خانواده شهدای و جانبازان دانش‌آموز و فرهنگی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تدوین و ابلاغ شود. از مهمترین فعالیت‌های این ستاد گردآوری خاطرات دانش آموزی و فرهنگی به صورت کتابچه خاطرات است. 

مدیر کل امور شاهد و ایثارگران تصریح کرد: برگزاری مراسم ۲۶ مردادماه؛ سالروز بازگشت آزادگان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در خصوص آزادگان عزیز و روز ۲۶ مردادماه به دنبال این هستیم که برنامه ویژه با دریافت ایده‌های خلاقانه برگزار کنیم. 

وی در پایان افزود: وزارت آموزش و پرورش موفق به کسب رتبه اول در مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت در بین همه دستگاه‌های اجرایی کشوری شده است و لازمه تحقق مجدد این موضوع تلاش مستمر شما عزیزان در سامانه و بارگذاری فعالیت‌ها و مستندسازی و نظارت بر فعالیت‌ها است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاهان دو - الاهلی دو: برد مثل آب‌خوردن از دست رفت!
هشدار زرد هواشناسی خوزستان نسبت به وقوع رگبار، رعدو برق و مه
قهرمانان هاکی «طلای سبز» تجلیل شدند
قدردانی فرمانده انتظامی خوزستان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به دوحه
قدردانی استاندار از حضور گسترده مردم استان در راهپیایی ۲۲ بهمن
انسداد ۵ حلقه چاه غیرمجاز در روستای دهشاوردی راین
جامعه ورزش استان البرز با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق کرد
خروش دریای غیرت گیلانیان در فجر دشمن شکن
بازتاب حماسه حضور در رسانه‌های خارجی
افتتاح پایگاه امداد و نجات هلال‌احمر چترود
ترک فعل مدیران در حوزه سرمایه‌گذاری به‌طور جدی پیگیری می‌شود
لبیکتان به ندای رهبری، شنیدنی بود
افتتاح فاز اول و کلنگ‌زنی فاز دوم مجتمع گلخانه‌ای صولان در قلعه‌گنج
اختتامیه چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
۲۲ بهمن، روز تجلی اراده ملت بزرگ ایران
ورزشی‌های بیست و دوم بهمن ماه در استان سمنان
حضور باشکوه نسل‌ها در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
نمایش اتحاد و همبستگی مردم مهاباد در جشن چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
توسعه و اصلاح بیش از ۳ کیلومتر شبکه آبرسانی در روستاهای بندر ماهشهر 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن استان مازندران
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
آغاز مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن ساعاتی دیگر دراصفهان
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازتاب گسترده حضور ایرانیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)