• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۶۸۹۲
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۷
بین الملل » غرب آسیا
رهبر انصارالله:

تنها عامل بازدارنده اشغال مجدد لبنان، سلاح مقاومت است

رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: تنها عامل بازدارنده در برابر اشغال مجدد لبنان توسط رژیم صهیونیستی، مقاومت و سلاح آن است. طرح موضوع خلع سلاح یک خواسته آمریکایی صهیونیستی است و برخی از اعراب به دنبال تحقق آن هستند.

تنها عامل بازدارنده اشغال مجدد لبنان، سلاح مقاومت است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، به نقل از المسیره، عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنان امروز خود تاکید کرد: دردها و رنج‌های مردم فلسطین برای پنجمین ماه پیاپی در اثر ممانعت از ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه تشدید شده است. محاصره نوار غزه با تبانی برخی کشورهای عربی و غربی صورت می‌گیرد و این کشورها در ایجاد فاجعه قحطی بی سابقه در جهان دست دارند.

وی اضافه کرد: هر ساعتی که می‌گذرد تعداد شهدای قحطی در غزه و در رأس آنها کودکان و نوزادان افزایش پیدا می‌کند. بیش از ۲۲ هزار کامیون حامل کمک‌های انسانی نزد گذرگاه‌های نوار غزه توقف کرده‌اند. این در حالی است که دشمن صهیونیستی مانع ورود آنها می‌شود. رئیس جمهور جنایتکار آمریکا که از جنایات رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند اوضاع غزه را تأسف بار و فاجعه‌آمیز توصیف کرده است. این اوضاع برای جهانیان و در رأس آنها کشورهای عربی و اسلامی مایه ننگ است. علاوه بر قحطی در نوار غزه آب آشامیدنی نیز پیدا نمی‌شود. کشتار زنان و کودکان و آوارگان فلسطینی در نوار غزه که برای به دست آوردن غذا تلاش می‌کنند با بمب‌های آمریکایی صورت می‌گیرد.

عبدالملک الحوثی اشاره کرد: میانگین شهدا و زخمی‌ها در کمین‌های مرگ آمریکا و رژیم صهیونیستی (مراکز توزیع به اصطلاح کمک‌های انسانی در غزه) بسیار بالا است. آمریکایی‌های مسلح در این جنایات دست دارند و برخی از افسران آمریکایی به این موضوع اعتراف کرده‌اند. در خصوص مسجد الاقصی نیز باید بگویم که دشمن صهیونیستی در اقدامی بسیار خطرناک به دنبال تحمیل کردن تقسیم بندی‌های زمانی و مکانی جدید در این مکان مقدس است.

وی بیان کرد: اگر دشمن صهیونیستی اقدام به اشغال کامل نوار غزه کند این مسأله هزینه‌ها و خسارت‌های هنگفتی برای تل‌آویو به دنبال خواهد داشت. رژیم صهیونیستی هرگز پیروز این میدان نخواهد بود. اسرای صهیونیست نزد رزمندگان فلسطینی نیز مانند دیگر ساکنان نوار غزه در گرسنگی به سر می‌برند.

رهبر انصارالله اضافه کرد: در حالی که وحشی‌گری رژیم صهیونیستی افزایش پیدا می‌کند ایده‌های عجیب و غریبی مانند خلع سلاح ملت‌ها مطرح می‌شود. نبوغ کشورهای عربی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی تا اینجا رسیده که راه حل را در خلع سلاح حماس، گروه‌های فلسطینی و حزب الله می‌بینند. ساده لوحی است اگر به مظلومی که سرزمینش اشغال شده گفته شود حتی ساده‌ترین سلاحش را هم زمین بگذارد. تمام جهانیان می‌دانند که قدرت نظامی از اصول ضروری برای رویارویی با دشمنان و دفع خطر آنها است. تنها عامل بازدارنده در برابر اشغال مجدد لبنان توسط رژیم صهیونیستی، مقاومت و سلاح آن است. طرح موضوع خلع سلاح یک خواسته آمریکایی صهیونیستی است و برخی از اعراب به دنبال تحقق آن هستند.

عبدالملک الحوثی تصریح کرد: از نظر آمریکا سرزمین مخصوص صهیونیست‌ها فقط فلسطین نیست بلکه تمام منطقه را شامل می‌شود. آنها حمایت از رژیم صهیونیستی را افتخاری برای خود می‌دانند و از جنایات و ظلم دفاع می‌کنند. آمریکا و اسرائیل عاملان نسل کشی به عنوان یک دیدگاه و روش هستند و خطری برای تمام جوامع بشری به شمار می‌آیند.

وی بیان کرد: محاصره دریایی دشمن صهیونیستی موفقیت آمیز بوده و ادامه خواهد یافت. بندر ام الرشراش که دشمن صهیونیستی آن را ایلات می نامد کاملاً بسته شده است. اگر یک اقدام مردمی گسترده در کشورهای عربی و اسلامی رخ می‌داد تأثیر مهمی بر تصمیم گیری های این رژیم‌ها می‌گذاشت. امت اسلامی در حالت به شدت ننگینی در قبال نوار غزه به سر می‌برد. گزینه راه کار دو دولتی بعد از ۷۷ سال همچنان به عنوان یک فریب مطرح می‌شود. نیروهای یمنی طی هفته جاری با ۱۴ موشک و پهپاد عملیات‌های مختلفی را علیه دشمن صهیونیستی انجام دادند. این عملیات‌ها همچنان ادامه خواهند یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زنان و دانش آموزان سفیران مدیریت مصرف برق
ورود کشتی ۳ هزار تنی گندم کیفی به بندر نوشهر
برخورد قاطع پلیس با خریداران اموال مسروقه
محور کندوان ایمن در برابر ریزش سنگ
سپاهان اصفهان درخانه به مصاف استقلال گنبد می رود
تخریب بنا‌های غیرمجاز حریم سد گلورد
نجات جان چند خانواده عشایری با بالگرد
دیدار گیتی پسند و پالایش نفت اصفهان امروز مقابل حریفان
کاهش ۴۸ درصدی بارش‌ها در مازندران
تامین زمین برای بیش از چهار هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری تا دهه فجر
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
اثربخشی معنادار کمربندهای حمایتی بر دردهای لگنی
حمله گرگ گرسنه به روستای لمه درق کلیبر
ساخت ۵۲۶ کلاس درس در اجرای طرح نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی
پیاز‌های ارزان در خراسان شمالی انبار شد
وضعیت قرمز کیفیت هوا در برخی شهر‌های صنعتی
کاتا قهرمانی کشور؛ راه رسیدن به تیم ملی
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
شهروند خبرنگار؛ مشکل تردد در تقاطع های شهرسلماس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)