• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۷۰۲۵
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۰۵
ورزشی » توپ و تور

گزارش ویژه سایت فیبا از حضور حامد حدادی در عربستان

سایت فیبا در گزارشی ویژه به حضور حامد حدادی در عربستان و همراهی او در کنار تیم ملی بسکتبال ایران در رقابت‌های جام آسیا ۲۰۲۵ پرداخت.

گزارش ویژه سایت فیبا از حضور حامد حدادی در عربستان
به گزارش
گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، در این گزارش آمده است: حامد حدادی پس از ورود به سالن ملک عبدالله شهر جده و تماشای نخستین بازی ایران در رقابت‌های جام آسیا ۲۰۲۵ مقابل گوام، حسی نوستالژیک پیدا کرد. او پیش از این هیچگاه به شهر جده نیامده بود، اما پس از حضور در تمام دوره‌های کاپ آسیا به عنوان بازیکن از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۲۲، احساسات زیادی برای حدادی وجود خواهند داشت، زیرا او برای اولین بار به عنوان یک هوادار حضور در این رقابت‌ها را تجربه خواهد کرد.

حدادی در این خصوص به سایت فیبا گفت: من اینجا برای دقایقی توپ بسکتبال را لمس کردم و حسی مشابه با اولین روز‌های بازی خودم در سال‌های دور داشتم.

اسطوره ۴۰ ساله بسکتبال ایران قبل از آغاز دیدار تیم ملی ایران مقابل گوام، به بازیکنان این تیم در گرم کردن کمک کرد. حدادی پس از آخرین بازی ایران در جام جهانی بسکتبال ۲۰۲۳ مقابل لبنان از تیم ملی بسکتبال خداحافظی کرد. در آن بازی صحنه‌های احساسی رقم خوردند که یکی از جذاب‌ترین لحظات جام جهانی ۲۰۲۳ را رقم زدند.

بازیکنان لبنان در آن بازی به پیروزی رسیدند، اما حتی آنها نیز می‌دانستند که آن شب به حامد حدادی تعلق دارد. بزرگترین بازیکن تاریخ بسکتبال ایران احترامی که لایقش بود را دریافت کرد. بعد از پایان بازی هر دو تیم نتیجه را فراموش کردند و در میانه زمین ورزشگاه اندونزی آرنا دور هم گرد آمدند.

حامد حدادی آن شب در مرکز توجه همگان قرار داشت و همه به احترام او کلاه از سر برداشتند. با گذشت زمان، حدادی همچنان از برنامه‌ای حمایت می‌کند که به ساخت آن کمک کرد. او از ایران راهی عربستان شد تا در کنار تیم ملی ایران حضور داشته باشد و در در تمام لحظات بازیکنان تیم را راهنمایی کند.

حامد حدادی به سایت فیبا گفت: من همیشه از تیم ملی ایران حمایت می‌کنم، من شب گذشته به اینجا آمدم تا بازی تیم را تماشا کنم و از اعضای تیم حمایت کنم. خوشحالم که به عنوان هوادار تیم ملی ایران به جام آسیا بازگشته‌ام.

تیم ملی ایران هم حدادی را ناامید نکرد و با عملکردی قدرتمند، مقابل گوام به پیروزی ۷۷ بر ۵۲ رسید تا در کنار ژاپن در صدر جدول گروه B قرار بگیرد. این یک شروع خوب برای تیم جوان ایران در رقابت‌های جام آسیا بود.

حامد حدادی نیز از آینده‌نگری برنامه تیم ملی ایران در سال‌های گذشته رضایت دارد. اما خود او هم می‌داند برای یک تیم در حال رشد، موفقیت در یک لحظه به دست نمی‌آید. به همین خاطر حدادی به هواداران تیم ملی بسکتبال ایران توصیه می‌کند که صبور باشند و به این مسیر اعتماد کنند.

او در این باره گفت: ما در حال تغییر نسل هستیم و من همیشه می‌گویم که باید صبور باشیم. هواداران باید صبور باشند، زیرا ما در حال تغییر نسل هستیم و این بازیکنان به زمان بیشتری برای تمرین نیاز دارند. آنها باید بازی‌های خوب زیادی با تیم‌های اروپایی و قدرتمند داشته باشند. فکر می‌کنم آنها بازی به بازی بهتر می‌شوند. ما بازیکنان جوان و با استعدادی داریم و امیدوار هستیم آنها به پیشرفت خود ادامه دهند.

تقابل بعدی تیم ملی ایران در جام آسیا ۲۰۲۵ در مقابل ژاپن خواهد بود. حامد حدادی نیز در کنار تیم ملی ایران خواهد بود و از آنها حمایت خواهد کرد تا تیم ملی ایران امیدوار به کسب صدرنشینی در گروه B باشد. اما بیش از بالا رفتن شانس‌های ایران در مرحله حذفی، حدادی امیدوار خواهد بود تا بازیکنان تیم ملی ایران عملکردی با ثبات داشته باشند و بتوانند به طور تیمی ظرفیت واقعی خود را به نمایش بگذارند.

وی در این خصوص می‌گوید: ما تلاش خواهیم کرد تا نتیجه خوبی به دست بیاوریم. در تمام بازی‌ها باید با تمام توان بازی کنیم. فرقی نمی‌کند که مقابل یک تیم خوب یا یک تیم بد قرار بگیریم. باید در هر بازی، هر دقیقه و هر ثانیه سطح مشابهی داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستبند پلیس بر دستان سارقان وسایل نقلیه در زرین شهر
اردوی مشترک شمشیربازان ایران و روسیه
قاضی بدون دلیل قانونی، شخصی را احضار یا از آزادی محروم نکند
تجهیز ۸ دکل مخابراتی و سایت همراه اول آبادان و خرمشهر به فناوری ۵ G
آغاز مهاجرت پرندگان به اصفهان
انتخابات فرصت سیاسی اجتماعی برای رشد جامعه است
برگزاری همایش تبیین قوانین و مقرارت اداری
معامله نخستین محموله شمش طلای سرمایه‌گذار خارجی در بورس کالا
دیدار نمایندگان استان بوشهر با آیت‌الله حسینی بوشهری
قطعی گاز فردا در مناطقی از شهرستان کاشان
مهر و موم سه واحد بوم‌گردی متخلف در عقدا
پاداش سامیار عبدلی اولین طلایی کاروان ایران پرداخت شد
آغاز عملیات اصلاح طرح هندسی میدان مرجان
حمایت حزب موتلفه اسلامی و جامعه مهندسین از دولت و مجلس
مرحله کشوری مسابقه‌های قرآنی «مدهامتان» با حضور ۶۱۲ نفر برگزار می‌شود
هزار و ۹۰۵ نفر در خراسان شمالی تحت پوشش بیمه روستایی قرار گرفتند
 تولید ۶ فیلم کوتاه با محوریت شهدا در البرز
برگزاری مراسم بدرقه تیم بسکتبال دختران دانشگاه پیام نور به مسابقات جام جهانی ۲۰۲۵ برزیل
نور گَوَن؛ آیینی اسطوره‌ای در دامان دماوند
ارزیابی عملکرد سال اول اجرای برنامه هفتم پیشرفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)