• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۷۷۴۱
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۹
خوزستان » اجتماعی

ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به ۷ هزار زائر اربعین در مرز چذابه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از بهره مندی حدود ۷ هزار زائر به مراکز بهداشتی، درمانی و فوریت‌های پزشکی مستقر در مسیر‌های تردد زوار و پایانه مرزی چذابه خبر داد.

ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به ۷ هزار زائر اربعین در مرز چذابه

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر میثم معزی با اشاره به مراجعه حدود ۷ هزار زائر به مراکز بهداشتی، درمانی و فوریت‌های پزشکی مستقر در مسیر‌های تردد زوار و همچنین پایانه مرزی چذابه، گفت: خدمات‌رسانی سلامت به زائران اربعین حسینی بدون وقفه و با همه ظرفیت در حال انجام است.

وی افزود: از آغاز عملیات سلامت اربعین تاکنون، ۷۰۶ مأموریت اورژانسی شامل ۸۴ مأموریت ترافیکی و ۶۲۲ مأموریت غیرترافیکی توسط اورژانس پیش‌بیمارستانی (اورژانس ۱۱۵) انجام شد که از این تعداد ۶۰۰ مورد درمان در محل و ۱۰۴ اعزام به مراکز درمانی ثبت شده است.

دکتر معزی ادامه داد: در ماموریت‌های غیرترافیکی اورژانس ۱۱۵، تعداد ۱۶۲ مورد گرمازدگی، ۶۳ مورد مشکلات گوارشی، ۴۵ مورد تنفسی، ۳۴ مورد قلبی، ۳ مورد اورژانس زنان و تعداد ۳۱۵ ماموریت به دلیل سایر موارد ثبت شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اضافه کرد: همچنین درمانگاه مرزی شهید علی هاشمی تا بامداد روز ۱۶ مردادماه، در مجموع ۱۳۲۵ مراجعه‌کننده را پذیرش نمود که از این تعداد، ۱۳۱۳ نفر خدمات درمانی در محل دریافت کردند و ۱۲ نفر به بیمارستان اعزام شدند. همچنین ۲۶۴ نفر از زائران نیز در این بازه زمانی از خدمات سالن‌های سرد در مرز چذابه، جهت پیشگیری از گرمازدگی بهره‌مند گردیدند.

دکتر معزی می‌گوید: در میان موارد مراجعه به درمانگاه مرزی چذابه، ثبت ۲۵۱ مورد گرمازدگی، ۱۷۵ مورد مشکلات گوارشی، ۴۵ مورد مشکلات قلبی و ۳۷ مورد مشکلات تنفسی، ۵ مورد حوادث ترافیکی و ۸۱۲ مورد نیز به دلیل سایر مشکلات گزارش شده است.

وی عنوان کرد: بر اساس گزارش مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، طی این بازه زمانی، درمانگاه تأمین اجتماعی نیز میزبان ۱۰۷۰ نفر از زائران اربعین بوده است که از این تعداد، ۳۷۳ نفر به دلیل گرمازدگی، ۲۱۶ نفر برای مشکلات گوارشی، ۴۶ نفر به دلیل مشکلات تنفسی، ۲۳ نفر به دلیل مشکلات تنفسی و ۴۱۲ نفر نیز به دلیل سایر موارد از خدمات این مرکز درمانی بهره‌مند شدند.

دکتر معزی بیان داشت: همچنین مراکز خدمات درمانی نیرو‌های مسلح نیز در این مدت به ۲۰۲۹ مراجعه‌کننده خدمات بهداشتی درمانی ارائه کردند و سهم قابل توجهی در ارائه خدمات سلامت به زوار اربعین حسینی داشته‌اند که از این تعداد، ۲۰۲۴ نفر از خدمات درمان در محل بهره‌مند و ۵ نفر نیز برای خدمات تخصصی‌تر به بیمارستان اعزام شدند. از مجموع مراجعه‌کنندگان به این مراکز، ۸۷۲ مورد گرمازدگی، ۴۵ مورد مشکلات گوارشی، ۴ مورد مشکلات قلبی، یک مورد ناشی از حوادث ترافیکی و ۱۱۰۷ مراجعه به دلیل سایر موارد در میان آنان مشاهده شده است.

وی افزود: بر اساس این گزارش، مراجعه ۵۷۴ نفر به درمانگاه شهید تندگویان صنعت نفت به ثبت رسید که از این تعداد، ۱۹۱ مورد گرمازدگی، ۱۶۹ مورد مشکلات گوارشی، ۳۶ مورد مشکلات قلبی، ۱۸ مورد مشکلات تنفسی و ۱۵۹ مورد سایر مشکلات ثبت شده است.

دکتر معزی اظهار کرد: از آغاز عملیات سلامت اربعین تاکنون ۷۷ مراجعه به اورژانس بیمارستانی نیز به ثبت رسید که از این تعداد ۲۳ نفر به دلیل حوادث ترافیکی، ۲۴ نفر گرمازدگی، ۸ نفر با مشکلات گوارشی، ۸ نفر به دلیل مشکلات تنفسی، ۶ نفر بر اثر مشکلات قلبی و ۸ نفر نیز به دلیل سایر موارد، به اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه داشته‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: همچنین جمعیت هلال احمر نیز از ابتدای عملیات سلامت اربعین تاکنون به ۸۸۵ نفر از زائران خدمات موردنیاز ارائه کرده است که از این تعداد ۸۸۰ نفر خدمات درمانی موردنیاز را در محل دریافت نمودند و ۵ نفر نیز برای خدمات تخصصی‌تر به بیمارستان و مراکز درمانی اعزام شدند. در این میان، ۵۲۳ خدمت در قالب کنترل فشارخون، ۲۳۶ مورد بررسی میزان قندخون و ۱۲۶ مورد سایر خدمات به زوار اربعین حسینی توسط جمعیت هلال احمر ارائه گردید.

دکتر معزی با اشاره به افزایش تعداد آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ در این ایام، اظهار داشت: هم اکنون ۳۴ دستگاه آمبولانس، ۳ اتوبوس آمبولانس، یک دستگاه موتورلانس و یک خودروی ارتباطات در مسیر‌های تردد زوار و مرز چذابه مستقر هستند. نیرو‌های اورژانس ۱۱۵، پایگاه‌های بهداشتی دانشگاه و درمانگاه مرزی شهید علی هاشمی در آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی به زوار اربعین حسینی قرار دارند و این خدمات به صورت ۲۴ ساعته تا پایان ایام اربعین ادامه خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی برای اروپا تبعات جدی دارد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: متوقف نشدیم
پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر در تبریز
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)