• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۷۸۷۹
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴
علمی و فرهنگی » حماسه و ایثار

برگزاری مراسم ملی بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تهران

مراسم ملی بزرگداشت شهدای مدافع حرم، همزمان با سالروز شهادت شهید محسن حججی، صبح امروز در تهران برگزار شد.

برگزاری مراسم ملی بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تهرانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، در این مراسم که با حضور خانواده‌های معظم شهدا از ایران و لشکر فاطمیون و زینبیون برگزار شد، «غلامحسین نصرالله» مدیرکل امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران، در سخنانی گفت: جنگ ۱۲ روزه، حقانیت مسیر و آرمان شهدای مدافع حرم را به جهانیان نشان داد.
 
 وی افزود: ثمره خون پاک شهدای مدافع حرم و شهدای گرانقدر دفاع مقدس ۱۲ روزه، در نهایت به پیروزی و تثبیت این آرمان‌ها منجر شد.
 
غلامحسین نصرالله گفت : دشمن هنوز جرأت نکرده است تعداد واقعی کشته‌های خود را بیان کنید در حالی که شهادت فرماندهان ما، همان روز اول اعلام شد، چون اینها افتخارات ما هستند، دشمن در این جنگ به برکت خون شهدای مدافع حرم، دفاع مقدس هشت ساله و دفاع مقدس ۱۲ روزه، شکست بدی را متحمل شد.
 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز با بیان این‌که خانواده شهدا در اجر شهدا سهیم هستند، از گردآوری اطلاعات شهدای مدافع حرم در یک دایرةالمعارف خبر داد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
سعید اوحدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در این مراسم گفت: شهدای مدافع حرم ما را هدایت کردند تا در سالروز شهادت شهید محسن حججی و همزمان با ایام اربعین حسینی، این مراسم برگزار شود.
 
وی عنوان کرد: خانواده‌های این شهدا نیازی به بزرگداشت ما ندارند، چرا که به فرمایش مقام معظم رهبری، آنان راهی را آگاهانه انتخاب کردند و با قدم گذاشتن در مسیر ایثار و شهادت، عزت و امنیت را برای ملت ایران به ارمغان آوردند. رهبر معظم انقلاب از «مکتب سلیمانی» سخن گفته‌اند و شهدای مدافع حرم نیز در همین مکتب پرورش یافته و به شهادت رسیده‌اند.
 
اوحدی با بیان اینکه ارتباط میان شهدای مدافع حرم و حوادث اخیر منطقه نیاز به تحلیل دقیق دارد، افزود: شهدای مدافع حرم و جریان داعش که در سوریه شکل گرفت، پیوندی مستقیم با امنیت امروز ما و حتی جنگ ۱۲ روزه اخیر دارد. حکمت این تقارن که سالروز یادبود این شهدا با اربعین حسینی و روز خبرنگار همزمان شده، بسیار معنادار است. برخی تصور می‌کردند با فروکش کردن بحران سوریه، یاد شهدای مدافع حرم کم‌رنگ خواهد شد، اما این شهادت‌ها بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ معاصر ماست. امروز که از دائرة‌المعارف شهدای مدافع حرم رونمایی می‌کنیم، در واقع در حال انجام یک وظیفه تاریخی هستیم تا حقایق این دوران برای نسل‌های آینده روشن بماند.
 
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، داعش را یکی از پیچیده‌ترین و خطرناک‌ترین پروژه‌های استکبار جهانی علیه امت اسلامی دانست و تصریح کرد: داعش نه یک گروه خودجوش، بلکه طرحی دقیق و حساب‌شده بود که در اتاق فکر آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی طراحی شد.
 
اوحدی افزود: این گروه تروریستی، با پشتیبانی همه‌جانبه، ظرف مدت کوتاهی حدود ۷۵ درصد خاک سوریه و ۴۵ درصد خاک عراق را اشغال کرد. در آن مقطع حساس، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، محور و ستون اصلی مقاومت، با همه ظرفیت و تجربه خود به میدان آمد و عزیزانی از تیپ فاطمیون و زینبیون با لبیک به ندای او، وارد کارزار شدند.
 
وی ادامه داد: اگر بخواهیم جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر را درست تحلیل کنیم، باید بپذیریم که عظمت و ایثار شهدای مدافع حرم بود که بسیاری از حملات دشمن را حدود ۱۱ سال به تأخیر انداخت. آن‌ها با فداکاری خود، نقشه اشغال کامل سوریه و عراق و رسیدن دشمن به مرزهای ایران را خنثی کردند. اگر این شهدا نبودند، امروز به جای امنیت در تهران، باید در خیابان‌های پایتخت با دشمن می‌جنگیدیم. فلسفه ایجاد داعش، تجزیه خاورمیانه و به‌ویژه ایران بود.
 
اوحدی با اشاره به نقش شهدای شاخص عرصه دفاع و بازدارندگی گفت: شهید حاج حسن تهرانی‌مقدم، پدر موشکی ایران، با نگاه بلند و آینده‌نگرانه خود زمینه اقتداری را فراهم کرد که امروز به‌روشنی در عرصه بازدارندگی دفاعی شاهد آن هستیم. در دوران حضور حاج قاسم و شهدای مدافع حرم، دشمن جرئت کوچک‌ترین عرض‌اندام را نداشت و امروز نیز قدرت موشکی ما، نتیجه همان مجاهدت‌ها و آینده‌نگری‌هاست. شهدای مدافع حرم، شهدای اقتدار ملی هستند؛ کسانی که وحدت و انسجام ملی را تقویت کردند و غرور و عزت ملت ایران را در برابر دشمنان دوچندان ساختند.
 
معاون رئیس‌جمهور تأکید کرد: دشمنان برای کشور ما نیز نقشه‌هایی خطرناک طراحی کرده بودند که با تدبیر حکیمانه مقام معظم رهبری، اقدام به‌موقع نیروهای مسلح و انسجام ملی، این توطئه‌ها خنثی شد. رهبر معظم انقلاب بارها بر حفظ این انسجام تأکید کرده‌اند، زیرا رمز پیروزی ملت ایران در همین همبستگی و وحدت است.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی، نیز در این مراسم، گفت: امروز پرچم هدایت در دست ملت ایران است و ایستادگی مردم ایران جهان را به لرزه درآورده است، به‌ گونه‌ای که مقاومت ملت ایران الهام‌بخش مردم غزه بوده و همین امر موجب شده دشمنی با ملت ایران جدی‌تر شود.
 
وی با اشاره به جایگاه ویژه شهدای مدافع حرم گفت: این شهدا تفاوتی اساسی با دیگر شهدا دارند؛ بسیاری از آنان حسرت شهادت را در دل داشتند و با نگاهی بازدارنده و فراتر از زمان برای مقابله با دشمن وارد میدان شدند. آثار پیشتازی شهدای مدافع حرم در دفاع مقدس ۱۲ روزه مشهود بود و ایستادگی در این نبرد مرهون خون آنان است.
 
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی اعلام کرد: تدوین دانشنامه شهدای اخیر در دفاع مقدس ۱۲ روزه آغاز شده و امید است با همکاری بنیاد شهید، این پروژه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه برسد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای برنامه قرار همدلی در ۱۰۰ مسجد آذربایجان غربی
نرخ گذاری مرغ با حفظ تعادل تولید و قدرت خرید مردم
نشست برخط مدیران قضایی چهارمحال و بختیاری و شهرداری شهرکرد با مسئولان قوه قضایی
ربیعی: بازی تاکتیکی با ملوان خواهیم داشت
اجرای طرح نوروزی ۱۴۰۵ با ۳۴۰۵ دستگاه ناوگان مسافربری در آذربایجان‌غربی
صدور ۱۱ هزار سند تک برگه دولتی در استان زنجان
شهادت رزمندگان حزب‌الله در حمله اسرائیل به بقاع لبنان
انتخابات انجمن‌های ورزشی دانش‌آموزی در رامیان
انسداد مقطعی محور کرج چالوس از یکشنبه سوم اسفند
آغاز سریع برنامه‌های مرتبط با نوروز در شهرهای استان کرمان
آغاز به کار پویش «مثبت ماه» در کردستان
در هفته منابع طبیعی نهال رایگان بگیرید
افزایش ۱۹ درصدی ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا در میان جلگه
از انتخابات شهر و روستا چه خبر
استان کرمان پارسال در شمار برترین ها در جذب کمک های مردمی
امیر سرتیپ جهانشاهی: تحرکات دشمن در مرز‌ها رصد می‌شود
رونق صادرات به افغانستان از مرز ماهیرود
کشف ۱۵ کیلوگرم شمش طلا در نقطه صفر مرزی پاوه
طنین نوای ملکوتی قرآن کریم در مسجد جامع مهاباد
کشف ۶۵۰۰ لیتر سوخت خارج از شبکه توزیع در تیران وکرون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تاکایچی به چین هشدار داد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
هشدار جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی درباره سرمازدگی باغات و مزارع
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
‏زمین‌لرزه ۵/۸ ریشتری، کابل و سه استان افغانستان را لرزاند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
دیوان عالی آمریکا اکثر تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
آغاز عملیات شانه‌سازی آزادراه کرج قزوین
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)