• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۸۰۶۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۴
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
رئیس جهاد دانشگاهی:

دانشگاه و استاد باید تزکیه شوند تا بتوانند نیاز‌های مردم را درک کنند

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه دانشگاه و استاد باید تزکیه شوند تا بتوانند نیاز‌های مردم را درک کنند و استعداد‌های درونی را پرورش دهند، گفت: جهادگران همچنان مصمم هستند در مسیر امام (ره) و رهبر معظم انقلاب ، در حد توان و امکانات خود، در خدمت مردم و سربلندی ایران اسلامی گام بردارند.

دانشگاه و استاد باید تزکیه شوند تا بتوانند نیاز‌های مردم را درک کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، صبح امروز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) و به مناسبت چهل‌وپنجمین سالگرد تشکیل این نهاد، رئیس، معاونان، روسای واحد‌های سازمانی و جمعی از جهادگران با حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی ، یادگار امام (ره) و تولیت مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در حسینیه جماران دیدار کردند.

در ابتدای این مراسم، علی منتظری، رئیس جهاددانشگاهی، گفت: در آستانه اربعین حسینی، یاد شهدای کربلا، شهدای انقلاب اسلامی و شهدای جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، روح پرفتوح امام (رضوان‌الله‌علیه)، فرزندان گرامی و بزرگوار ایشان و همه وابستگان به این بیت علم و فقاهت و نور را گرامی می‌دارم .

جماران، بخشی از تاریخ انقلاب فرهنگی است

وی افزود: جماران بخشی از تاریخ انقلاب فرهنگی است؛ تاریخی که در اردیبهشت ۱۳۵۹ رقم خورد و امام (ره) در همین مکان، در دیدار با دانشجویان انجمن‌های اسلامی دانشگاه‌ها، به تبیین مفهوم دانشگاه اسلامی و انتظارات خود از دانشگاه و اصلاح آن پرداختند.

رئیس جهاددانشگاهی گفت : امام راحل در همان روز فرمودند که برخی گمان می‌کنند علوم دو شاخه است، یعنی علوم اسلامی و علوم غیر اسلامی؛ مانند هندسه اسلامی و هندسه غیراسلامی یا فیزیک اسلامی و فیزیک غیراسلامی و سپس اضافه فرمودند که این یک توهم است و برخی یا از روی اشتباه و یا به عمد، این موضوع را ترویج می‌کنند که اینها که از اصلاح دانشگاه و دانشگاه اسلامی یاد می‌کنند، مقصودشان این است که فقه، اصول و مبانی علوم قدیمه را در دانشگاه‌ها تدریس کنیم. امام (ره) فرمودند که این تفکر اشتباه است و برخی عمداً این اشتباه را مطرح می‌کنند که اصل مسئله فراموش شود.

منتظری تصریح کرد: امروز، جهاددانشگاهی که محصول چنین دیدگاه بلندی است، در جماران و در محضر یادگار گرامی امام (ره)، گردهم آمده‌ایم تا چهل‌وپنجمین سالگرد تشکیل این نهاد را گرامی بداریم. حاضران در این مراسم، رؤسای واحدها، معاونان و جمعی از مدیران ارشد جهاددانشگاهی از سراسر کشور هستند که برای بیعت با آرمان‌های امام (ره) و مسیر ترسیم‌شده برای آینده و سربلندی کشور، گردهم آمده‌اند.

عزم راسخ این نهاد برای ادامه مسیر امام (ره) و رهبری

رئیس جهاددانشگاهی اظهار کرد: برنامه‌های علمی و فرهنگی این نهاد طی سال‌های گذشته فراز و نشیب‌های بسیاری داشته، اما جهادگران همچنان مصمم هستند در مسیر امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی، در حد توان و امکانات خود، در خدمت مردم و اعتلای ایران اسلامی گام بردارند.

وی افزود: در زمینه اندیشه‌ها و راه امام (ره)، تاکنون با اجرای برنامه‌های مستمر همچون «طریق جاوید» تلاش کرده‌ایم تا نقش مؤثری در دانشگاه‌ها ایفا کنیم. هرچند در سال‌های اخیر این برنامه با افول مواجه شده، اما از سال جاری، با قدرت ادامه خواهد یافت؛ چراکه برخی مسائل باید همواره یادآوری شوند تا دچار فراموشی نشویم.

منتظری گفت: اشاره امروز من به «دانشگاه اسلامی» برای یادآوری فاصله‌ای است که با انتظارات امام (ره) داریم. ظواهر مهم‌اند، اما اصل، توجه به نگاه عمیق امام (ره) است. جمله معروف ایشان که دانشگاه اسلامی، فیزیک یا هندسه اسلامی ندارد، بلکه اخلاق و تربیت اسلامی دارد، باید همواره در ذهن ما باقی بماند.

وی با بیان اینکه دانشگاه و استاد باید تزکیه شوند تا بتوانند نیاز‌های مردم را درک کنند و استعداد‌های درونی را پرورش دهند، افزود: امید است با این آغاز در چهل‌وپنجمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی در حسینیه جماران ـ حسینیه دل‌ها و تاریخ سرافرازی کشور ـ همکاران ما در سراسر کشور بیش از پیش در این نهاد انقلابی خدمتگزار مردم باشند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آخرین مهلت ارسال آثار به مسابقه داستان نویسی روز کیش
راهیابی دو اثر از کیش به مرحله نهایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
برگزاری کارگاه‌های سفالگری و آینه نگاری در حریره کیش
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه حاضر شد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)