• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۹۴۹۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷
اقتصادی » آب و انرژی

۳۰ درصد از مشترکان بخش خانگی کمتر از ۱۰۰ کیلووات برق مصرف می‌کنند

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر گفت: حدود ۳۰ درصد از مشترکان بخش خانگی کمتر از ۱۰۰ کیلووات ساعت برق مصرف می‌کنند که مبلغ آنها برای دوره ۲ ماهه حدود ۲۹ هزار تومان است .

۳۰ درصد از مشترکان بخش خانگی کمتر از ۱۰۰ کیلووات برق مصرف می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عبدالامیر یاقوتی با اشاره به توزیع حدود ۴۰ مگاوات ساعت برق بین مشترکین از ابتدای سال تا پایان تیرماه گفت: این میزان در ۲ ماه ابتدای خنک سال حدود ۵.۵ تا ۶ تراوات ساعت و در ماه‌های گرم حدود ۱۳ تراوات ساعت در ماه است.

وی با اشاره به سهم مصرف ۴۰ درصدی، مشترکین خانگی گفت:، اما این میزان با توجه به ماه‌های خنک سال جاری حدود ۳۲ درصد بوده است، در این بین ۳۶.۵ درصد سهم مشترکین صنعتی، ۱۶.۵ درصد مشترکین کشاورزی، حدود ۱۲ درصد مشترکین عمومی و ۶ تا ۷ درصد باقی مانده نیز سهم سایر مشترکین شامل بخش‌های تجاری است. با این وجود به طور کلی بیشترین سهم مصرفی برق کشور مربوط به صنعت و خانگی است که در مجموع میزان مصرف ۲۳۰ تراوات ساعت از مجموع ۳۳۰ تراوات ساعت مصرف برق را به خود اختصاص می‌دهند.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر پیک بار مصرف برق را در محدود ۷۷ تا ۷۸ هزار دانست و ادامه داد: از این میزان پیک مصرف، سهم مشترکین خانگی ۳۳ هزار، بخش تجاری و عمومی ۷ هزار، بخش کشاورزی ۸ هزار و ۲۰ هزار نیز مربوط به بخش صنعت است. ۹ تا ۱۰ هزار باقی مانده نیز مربوط به بخش نیروگاه‌ها، تلفات در شبکه توزیع و صادرات است.

یاقوتی در ادامه درباره استان‌هایی که بیشترین و کمترین مصرف را دارند، نیز گفت: استان‌های کشور به واسطه اقلیم و آب و هوای متفاوتی که دارند از الگوی مصرف متفاوتی نیز برخوردار هستند، برای مثال استان‌های خوزستان، هرمزگان، بوشهر و سیستان‌وبلوچستان و حوزه‌های جنوبی کرمان که ذاتا گرم هستند الگوی مصرف و میزان مصرف بالاتری نیز دارند. خراسان جنوبی یکی از استان‌هایی است که عمدتا سرانه مصرف مناسب‌تری نسبت به سایر استان‌ها با توجه به الگوی مصرف خود دارد.

وی ادامه داد: همچنین خراسان شمالی و چهارمحال و بختیاری به واسطه آب و هوای خنک‌تر سرانه مصرف پایین‌تری نسبت به الگوی خود دارد، استان فارس، تهران و بخشی از اصفهان نیز به واسطه شرایط آب و هوایی خود مقداری بالاتر از الگو مصرف می‌کنند.

به گفته وی؛ به طور کلی مشترکان براساس ۴ دسته بندی، در دسته‌های خوش مصرف و بد مصرف تعریف می‌شوند، دسته اول؛ مشترکانی که زیر الگو و یا تا مصرف دارند، دسته دوم؛ مشترکانی که بین الگو تا ۱.۵ برابر مصرف دارند، دسته سوم؛ مشترکانی که از ۱.۵ برابر تا ۲.۵ برابر مصرف دارند و دسته چهارم نیز مشترکانی هستند که بیش از ۲.۵ برابر الگو مصرف دارند.

یاقوتی در تشریح میزان مصرف مشترکان بخش خانگی نیز گفت: فارغ از موقعیت جغرافیایی استان‌ها و براساس الگوی تعریف شده، تقریبا ۷۵ درصد مشترکان بخش خانگی کمتر از الگو و تا الگو (پله اول)، ۱۵ درصد بین الگو تا ۱.۵ برابر الگو (پله دوم)، ۸ درصد بین ۱.۵ برابر الگو تا ۲.۵ برابر الگو (پله سوم) و ۲ درصد نیز بیش از ۲.۵ برابر الگو مصرف دارند؛ (از این میزان حدود ۰.۵ درصد از مشترکان بیش از ۵ برابر الگو مصرف می‌کنند که ضمن اینکه هزینه‌های زیادی در قبض برق خود پرداخت خواهند کرد، محدودسازی برق نیز برای آنها رخ خواهد داد).

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با اشاره به کمترین قبض برق صادر شده در سال جاری نیز گفت: حدود ۳۰ درصد از مشترکان بخش خانگی کمتر از ۱۰۰ کیلووات ساعت برق مصرف می‌کنند که مبلغ آن برای دوره ۲ ماهه آنها حدود ۲۹ هزار تومان است که اگر هزینه‌های جانبی مانند مالیات و ... را در قبض برق آنها در نظر بگیریم مبلغ صادر شده برای آنها حدود ۳۵ تا ۳۶ هزار تومان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)