• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۰۴۶۷
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

اسرائیل با شکست در مقابل ایران مجبور به آتش بس شد

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران خطاب به فرمانده نیروهای دفاع ملی آفریقای جنوبی، گفت: رژیم صهیونیستی و آمریکا مقررات بین‌المللی را در جریان تجاوز به جمهوری اسلامی ایران نقض کرده و از همه توان خود برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی استفاده کردند.

دشمن صهیونی با شکست در مقابل ایران مجبور به آتش بس شد

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در دیدار ارتشبد رودزاین مافوانیا فرمانده نیرو‌های دفاع ملی آفریقای جنوبی، با بیان اینکه دو کشور مبتنی بر رویکرد ضد استعماری و ضد استکباری و عدالت خواهانه، دارای اشتراکات فراوان سیاسی به‌ویژه در صحنه‌های بین‌المللی هستند، گفت: جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی همواره از یکدیگر و از ملت‌های ستمدیده پشتیبانی کرده‌اند و این مسیر برای بازگشت به نظام بین‌الملل بر پایه عدالت و کرامت انسانی باید ادامه یابد.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به موضع شجاعانه دولت آفریقای جنوبی در مقابل نسل کشی رژیم صهیونیستی و شکایت بردن از این رژیم به دادگاه بین المللی، این اقدام را شجاعانه دانست که در تاریخ ماندگار خواهد بود.

امیر سرلشکر حاتمی با بیان اینکه امروز مردم مظلوم غزه نیازمند حمایت‌های عملی دولت‌ها و نهاد‌های بین‌المللی هستند، تصریح کرد: متاسفانه با نفوذ آمریکا و برخی قدرت‌های غربی این حمایت‌ها بیشتر لفظی است تا عملی و بر همین اساس نیز جنایات این رژیم با شدت ادامه دارد.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران خطاب به فرمانده نیرو‌های دفاع ملی آفریقای جنوبی، بیان کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکا مقررات بین‌المللی را در جریان تجاوز به جمهوری اسلامی ایران نقض کرده و از همه توان خود برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی استفاده کردند و نه تنها در رسیدن به اهداف خود ناکام ماندند بلکه شکست آنها در مقابل حملات موشکی جمهوری اسلامی ایران آنها را وادار به درخواست آتش بس کرد و در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، موضع قاطعانه آفریقای جنوبی در محکومیت رژیم صهیونیستی و آمریکا، شجاعانه و قابل تقدیر است.

امیر سرلشکر حاتمی تصریح کرد: در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران قاره آفریقا از اولویت برخوردار است و طبیعتاً با رویکرد سیاسی و بین‌المللی نزدیک ۲ کشور، آفریقای جنوبی از جایگاه ویژه برخوردار است.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه بسیاری از ظرفیت‌های دو کشور در روابط و همکاری‌های دوجانبه به خصوص در حوزه‌های نظامی قابل استفاده و توسعه است، اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم این ظرفیت‌ها را تبدیل به برنامه‌های عملی برای پیشبرد همکاری‌های مشترک کنیم.

ارتشبد رودزاین مافوانیا، فرمانده نیرو‌های دفاع ملی آفریقای جنوبی نیز در این دیدار با تقدیم پیام و درود خود، وزیر دفاع و رئیس جمهوری آفریقای جنوبی به ملت ایران، بیان کرد: جمهوری آفریقای جنوبی و جمهوری اسلامی ایران دارای اهداف مشترکی هستند؛ ما همواره در کنار مظلومان و بی دفاع‌های جهان می‌ایستیم.

وی ادامه داد: مراتب همدردی خودم را با ملت غزه و فلسطین که در صف توزیع غذا آنان را بمباران می‌کنند، ابراز و آن را محکوم می‌کنم.

فرمانده نیرو‌های دفاع ملی آفریقای جنوبی با بیان اینکه ما اقدامات رژیم صهیونیستی را در غزه و کرانه باختری که در امتداد سیاست‌های شهرک‌سازی این رژیم است، محکوم می‌کنیم، گفت: به همین دلیل دادخواستی به دیوان بین‌المللی دادگستری بردیم تا عاملان نسل کشی را به‌سزای اعمالشان برسانیم.

ارتشبد مافوانیا افزود: از دیرباز احترام متقابل بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آفریقای جنوبی وجود داشته است و ما خواستار تعمیق روابط در همه عرصه‌ها به‌ویژه روابط دفاعی با جمهوری اسلامی ایران هستیم.

وی در خاتمه با اشاره به اهداف سفر خود به تهران گفت: این سفر تنها یک سفر نظامی نیست بلکه پیام سیاسی دارد و در بهترین زمان ممکن انجام شد تا احساسات قلبی خود را به ملت صلح‌طلب ایران ابراز کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی پرفروش‌ترین‌های پنج روز اول جشنواره اسباب‌بازی
آغاز ثبت‌نام جایزه ملی جوان سال ۱۴۰۴ در قم
نزدیک شدن هواپیمای ایرانی «سیمرغ» به بهره‌برداری تجاری
۱۸ کشته و زخمی در آتش سوزی یک مرکز ترک اعتیاد در مصر
ثبت‌نام سی‌امین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۱۶ دی
داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس در بندرانزلی تا کی فرصت نام نویسی دارند؟
مشارکت گسترده نوجوانان در المپیاد فیلم‌سازی
پیش‌بینی اجرای حدود ۱۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا آغاز پیک ۱۴۰۵ در خوزستان
تاکید بر اجرای طرح‌های آبخیزداری مطالعه شده در داراب
ترویج زایمان‌های طبیعی با توسعه زایمان بدون درد
محکومیت تجاوز آمریکا به ونزوئلا در شورای امنیت
دمای هوا در کرمانشاه تا پایان هفته روندی افزایشی دارد
تجلیل از جانبازان با قطع پای کامل (کانادین)
مروری بر خبر‌های پانزدهم دی قم در ۱۲۰ ثانیه
رئیس کل دادگستری استان تهران: اجرای احکام نباید سبب اطاله دادرسی شود
دستگیری فردی که قصد خودسوزی در جهرم را داشت
بومی سازی حسگر‌های تخصصی در خط پایان رقابت‌های ورزشی جهانی
سرشماری آزمایشی عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا ۱۴۰۵ در استان اردبیل
دستگیری متخلف شکار غیرمجاز در حوضه سد چپرآباد اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)