• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۰۵۲۵
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶
سیاسی » عمومی
وزیر کشور:

خروج بیش از ۳.۴ میلیون زائر اربعین از مرز‌های کشور

وزیر کشور از خروج بیش از سه میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین از مرز‌های ۶ گانه کشور برای شرکت در راهپیمایی اربعین خبر داد و گفت: از این مجموع تا کنون ۲ میلیون نفر از زوار به کشور بازگشته‌اند.

خروج بیش از ۳.۴ میلیون زائر اربعین از مرز‌های کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اسکندر مومنی در بازدید از زیرساخت‌های مرز خسروی و روند بررسی تردد زائران از این مرز به همراه معاون اجرایی رییس جمهور، استاندار کرمانشاه و جمعی از مسوولان استانی در جمع خبرنگاران افزود: تاکنون بیش از نیم میلیون زائر از مرز خسروی تردد کرده‌اند که با همکاری نزدیک ایران و عراق، شرایط تردد در مرز خسروی به طور قابل توجهی بهبود یافته است.

وی با تاکید بر روند مثبت تردد زائران اربعین از مرز خسروی اظهار کرد: شرایط تردد در مرز خسروی نسبت به سال گذشته به مراتب روان‌تر و منظم‌تر شده و معطلی‌ها به حداقل رسیده است.

وزیر کشور گفت: سامانه سجاد نقش موثری در تسهیل روند عبور زائران ایفا کرده و هماهنگی‌های صورت گرفته با دولت عراق، از طریق نشست‌های مشترک و امضای توافق نامه ها، به اجرای کامل و عملیاتی شدن برنامه‌ها در مرز‌ها منجر شده است.

مومنی ادامه داد: به ویژه در مرز خسروی و سایر مرز‌های کشور، حمل و نقل عمومی به خوبی مدیریت شده و تاکنون هیچ گونه مشکلی در این حوزه گزارش نشده است و امیدواریم این روند مثبت در روز‌های اوج بازگشت همچنان حفظ شود.

وی با اشاره به امنیت در مرز‌های ۶گانه کشور گفت: تمام مرز‌ها زیر پوشش نیرو‌های انتظامی، نظامی و مرزبانی قرار دارند و امنیت کامل برقرار است و تا کنون هیچ مشکلی در زمینه امنیت گزارش نشده است.

وزیر کشور همچنین از تلاش‌های مستمر وزارتخانه ها، شهرداری ها، نهاد‌های عمومی، موکب داران و مردم قدردانی کرد و اظهار کرد: شور و اشتیاق خدمت رسانی در این ایام بزرگ فرهنگی و معنوی نمودی از همبستگی بی نظیر مردم و مسوولان است که باعث شده زائران با آرامش و امنیت کامل سفر خود را به انجام برسانند.

وی از همه زائران خواست که با رعایت نکات ایمنی و مدیریت صحیح در مسیر بازگشت، سفری ایمن و بی خطر داشته باشند تا این همایش عظیم معنوی سال به سال با شکوه‌تر برگزار شود.

محمدجعفر قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور و اسکندر مومنی وزیر کشور صبح امروز سه‌شنبه ۲۱ مرداد به منظور بازدید از روند تردد زائران اربعین در مرز خسروی با استقبال مسئولان استان وارد فرودگاه شهید اشرفی کرمانشاه شدند.

بازدید از مواکب اربعین در مسیر کرمانشاه به مرز خسروی از جمله برنامه‌های معاون اجرایی رئیس جمهور و وزیر کشور در این سفر یک روزه است.

حضور در مرز رسمی خسروی و بررسی میدانی وضعیت تردد زائران اربعین و بازدید از چند طرح تولیدی و محیط زیستی از جمله دیگر برنامه‌های دکتر قائم پناه و دکتر مومنی در سفر به استان کرمانشاه است.

مرز رسمی خسروی امسال ششمین سالی است که گذرگاه زائران اربعین حسینی است.

پارسال اربعین در مجموع یک میلیون زائر از مرز رسمی خسروی تردد کردند و پیش‌بینی‌ها امسال حکایت از افزایش ۲ برابری زائران از این مرز دارد.

خسروی یکی از مرز‌های مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است.

مرز خسروی در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت کشور عراق و سپس بندر حلب در سوریه و ساحل دریای مدیترانه بود.

قصرشیرین با افزون بر ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

قصرشیرین ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)