• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۱۴۱۶
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸
ورزشی » بانوان

نیلوفر اردلان: رقابت های انتخابی آسیا برای ما یک دانشگاه بود

سرمربی تیم فوتبال دختران کمتر از ۲۰ سال ایران، پس از پایان رقابت‌های انتخابی قهرمانی آسیا، از مسیر تیم، چالش‌ها و تجربه‌های به‌دست آمده سخن گفت.

نیلوفر اردلان: رقابت های انتخابی آسیا برای ما یک دانشگاه بود
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، مرحله انتخابی رقابت‌های فوتبال قهرمانی دختران کمتر از ۲۰ سال آسیا به پایان رسید. 
نیلوفر اردلان، سرمربی تیم دختران کمتر از ۲۰ سال کشورمان درباره حضور در این مرحله از مسابقات مطالبی را ارائه کرد. 
 
شروع با انگیزه و هدف مشخص
 
اردلان گفت:از همان روز اول می‌دانستیم گروه آسانی نداریم. هر تیم سبک و قدرت خودش را داشت. هدف ما فقط حضور در این مسابقات نبود؛ آمده بودیم تیم بسازیم، تجربه بگیریم و در هر بازی یک قدم رشد کنیم.
 
وی افزود: بازی نخست برابر حریف، با آرایشی منظم و تمرکز بر میانه میدان آغاز شد. پاس‌ها دقیق، نفوذ‌ها از کناره‌ها و سه گل نتیجه‌ای بود که ایران را با انرژی مثبت به ادامه مسیر فرستاد. در این سطح فقط برد کافی نیست؛ باید به تفاضل گل هم فکر می‌کردیم و از همه موقعیت‌ها بهترین استفاده را می‌بردیم
 
چالش دیدار دوم؛ فرصت‌هایی که گل نشد
 
سرمربی تیم ملی دختران زیر ۲۰ سال گفت: در بازی دوم برابر گوام، ایران مالکیت توپ را در اختیار داشت و پاس‌های عمقی متعددی ارسال کرد، اما حریف با بازی بسته و چشم به ضدحمله، کار را سخت کرد. با توجه به اینکه تیم گوام خیلی عقب بازی می‌کرد و بیشتر دنبال ضدحمله بود. ما توپ را خوب میچرخاندیم، پاس‌های عمقی دادیم، ولی در پشت محوطه جریمه می‌توانستیم تنوع بیشتری داشته باشیم. چهار توپ به تیرک خورد و فرصت‌های گلزنی یکی پس از دیگری از دست رفت. در هر صورت این دیدار را بردیم، اما برای اینکه تو جدول بهترین تیم‌های دوم باشیم، باید در هر بازی بهترین عملکرد را داشته باشیم. با توجه به اینکه فقط در هر بازی یک روز زمان استراحت بود، شرایط سخت اب و هوا و فشار بازی‌ها نقش بسزایی در نوع عملکرد تیم داشت.
 
وی ادامه داد: آخرین بازی رسمی تعدادی از ملی پوشان مربوط به دو سال پیش بود که در تورنمنت کافا شرکت کرده بودند. ما زمان کمی داشتیم تا بتوانیم یک تیم در حد آسیا جمع کنیم. به هر حال قصد توجیه ندارم، اما در فوتبال همه شرایط را مربی آن تیم رقم نمی‌زند. خیلی مسائل دخیل هست که در فوتبال ما کمرنگ بوده و کسی به آن توجه نمی‌کند.
 
اردلان گفت:. بچه‌ها از جان و دل مایه گذاشتند، اما اگر گل‌های بیشتری می‌زدیم، امروز به جای چین تایپه صعود کرده بودیم. متاسفانه کسی درباره برد‌های تیم صحبت نمی‌کند و با باخت مقابل تیم قدر جهان و آسیا شاهد انتقاد‌های بی شماری هستیم.
 
مقابله با ژاپن؛ کلاس درس فوتبال آسیا
 
وی گفت: دیدار با ژاپن، قهرمان آسیا، تجربه‌ای بی‌همتا بود. ژاپن با سیستم ۴-۳-۳، پرس بی‌امان و سرعت پاس بالا نشان داد چرا در سطح اول آسیا قرار دارد. بزرگ‌ترین چیزی که دیدیم، فرق ذهنیت‌ها بود. ژاپنی‌ها حتی وقتی ۵ گل جلو بودند، فشار را ادامه می‌دادند. این یعنی برنده بودن برایشان عادت شده است. بازی سختی را پشت سرگذاشتیم. قبل از اعزام دو بازیکن بسیار خوب خود را به خاطر مصدومیت از دست دادیم. اما این موضوعات باعث نمی‌شود که باخت مقابل ژاپن را نپذیرم.
 
اردلان معتقد است اگر تمرکز و هماهنگی بیشتر در تیم وجود داشت شاید این نتیجه رقم نمی‌خورد. وی گفت: ما در دو بازی قبل نشان دادیم که اگر تمرکز بالا داشته باشیم و بازی را کنترل کنیم عملکرد بهتری خواهیم داشت. دیدار آخر دختران ایران با تیم‌ی بود که قهرمان زیر ۱۷ سال آسیا شده بود. نایب قهرمان در رده زیر ۲۰ سال در سال گذشته و بدون شک قهرمان جهان در این رده سنی خواهد شد. شما ببنیند فرق ما با تیم ژاپن در چیست؟ تمرینات پی در پی، اردو‌های مدون، بازی‌های دوستانه و برنامه ریزی طولانی باعث خواهد شد تا چنین افتخاراتی را شاهد باشیم.
 
وی افزود: در زمانی قرار بود اردو برگزار کنیم به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بر خوردیم. به همین دلیل نتوانستیم بازیکنان تیم‌ها و استان‌ها را زیر نظر داشته باشیم. چرا که باید برای ریجستر کردن نام بازیکنان در AFC به فوریت اقدام می‌شد. در کنار آن عدم بازی‌های دوستانه نیز باعث شد تا نتیجه مطلوب خود را نگیریم.
 
نگاه به آینده با امید و برنامه
 
اردلان مرحله مقدماتی دختران زیر ۲۰ سال آسیا را نقطه شروعی برای نسل جدید فوتبال بانوان می‌داند. وی در اینباره گفت:این رقابت‌ها برای ما یک دانشگاه بود. فهمیدیم که برای رقابت در آسیا باید ترکیبی از هوش تاکتیکی، قدرت بدنی و استقامت ذهنی داشت. گاهی تفاوت صعود و حذف فقط دو یا سه گل است. ما یاد گرفتیم، رشد کردیم و از همین امروز برای ساختن تیمی با ذهنیت برای قهرمانی ادامه در سال‌های آتی باید ادامه دهیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۶۵ محکوم متواری در گیلان
و روح ، دیداری صمیمی با خانواده  روحانی شهید حجت الاسلام  احمد زراعت‌حرفه راوری
دعوت دولت به مشارکت به معنای نبود برنامه نیست
اردوی آماده‌سازی تیم ملی ژیمناستیک‌کار به میزبانی قم
سال‌ها برنامه ریزی برای باختن
رقابت گروه‌های تخصصی طب رزمی سپاه
فردا؛ آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌ها در کشور
ضرورت فعالیت بیشتر قرارگاه محله اسلامی در احیای مساجد سیرجان
مهروموم سه عطاری محل فروش دارو‌های مخدر در رشت
­شکست شهرداری گرگان مقابل الریاضی لبنان در بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
حضور سپاه در تمامی بحران‌ها؛ فرمانده در میدان کمک رسانی
غیرت هنرمندان در دفاع مقدس ۱۲ روزه هرگز فراموش نمی‌شود
هشدار هواشناسی درباره ورود سامانه بارشی جدید به کشور
استقرار تمام وقت ماموران پلیس در ایستگاه‌های بازرسی
 عیادت از شهروند خبرنگار حادثه دیده توسط مسئولین شهرستان کوهبنان
نظارت بر بازار مرغ
جلوگیری از تردد خودرو‌های فاقد زنجیر چرخ در محور رابر
گروه سایبری حنظله: نفتالی بنت دروغ می‌گوید که هک نشده است
مجوز نیروگاه‌های فاقد پیشرفت لغو می‌شود
دومین همایش زکات شهرستان انار برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
حجم مبنا در بورس حذف شد
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)