• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۱۹۵۴
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۲
مازندران » اجتماعی

ترافیک سنگین در محور‌های متنهی به مازندران

ترافیک در محور‌های متنهی به استان مازندران سنگین است.

ترافیک سنگین در محور‌های متنهی به مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ مرکز مدیریت راه‌های کشور آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های شمالی را اعلام کرد که بر این اساس؛ ترافیک در محور‌های متنهی به استان مازندران سنگین است.

 

آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های شمالی:

ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه

ترافیک سنگین در آزاد راه تهران – شمال مسیر (جنوب به شمال) محدوده تونل شماره ۱۸ و حدفاصل تونل البرز تا انتهای آزاد راه

ترافیک سنگین در محور هراز مسیر (رفت و برگشت) محدوده سه راهی چلاو و مسیر (جنوب به شمال) محدوده لاسم و حدفاصل آب اسک تا گزنک مشاهده می‌شود.

همچنین تردد روان در محور سوادکوه و آزاد راه قزوین – رشت مسیر (رفت و برگشت) و محور چالوس و آزاد راه تهران – شمال مسیر (شمال به جنوب)

محور‌های چالوس و هراز دارای بارش پراکنده باران و مه گرفتگی در ارتفاعات و سایر محور‌های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

ترافیک سنگین در محور‌های متنهی به مازندران

ادامه محدویت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مازندران از اعمال محدودیت‌های ترافیکی تا روز شنبه ۲۵ مرداد به منظور ارتقاء ایمنی و تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه، در جاده‌های شمال خبر داد.

سرهنگ هادی عبادی گفت: به همین منظور تردد انواع موتورسیکلت به غیر از موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت‌های ضروری در مسیر مجاز ترافیک از روز چهارشنبه ۲۲ مرداد ماه تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۵ مرداد ماه از محور‌های کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه، در تمامی محور‌های مواصلاتی استان ممنوع است.

رئیس پلیس راه استان مازندران از پیش بینی محدودیت تردد در صورت پرحجم بودن در محور چالوس در روز پنج شنبه ۲۳ مرداد ماه خبر داد و گفت: این محور از ساعت ۱۳ بعد از ظهر از مرزن آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) به صورت کامل مسدود می‌شود، از ساعت ۱۵ عصر از ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) یکطرفه اعمال و ساعت ۲۴ محدودیت یک طرفه اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دوطرفه می‌شود.

سرهنگ عبادی با اشاره به اعمال محدودیت قطعی برای انواع وسایل نقلیه در این محور در روز جمعه ۲۴ مرداد ماه، اظهار کرد: در این محور از ساعت ۱۳ ظهر از آزاد راه تهران - شمال اعمال محدودیت تردد برای خودرو‌های به مقصد چالوس انجام خواهد شد، از ساعت ۱۴ ظهر از ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) انسداد کامل صورت خواهد گرفت از ساعت ۱۶ از مرزن آباد به سمت تهران (مسیر شمال به جنوب) یک طرفه شده و ساعت ۲۴ شب طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دوطرفه می‌شود.

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به این که در صورت کم حجم بودن ترافیک محور طرح زودتر از زمان اعلامی به اتمام خواهد رسید، اظهار داشت: طی این مدت تردد از مسیر قدیم کرج - چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد بوده ولی تردد خودرو‌هایی که قصد عزیمت به چالوس در زمان اعمال محدودیت جنوب به شمال را دارند از ساعت ۱۱ صبح از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع می‌باشد.

وی با اشاره به اعمال محدودیت تردد در صورت پرحجم بودن در محور چالوس در روز شنبه ۲۵ مرداد ماه خبر داد و گفت: در این محور از ساعت ۱۳ ظهر از ابتدای آزاد راه تهران - شمال اعمال محدودیت تردد برای خودرو‌های به مقصد چالوس انجام خواهد شد، از ساعت ۱۴ ظهر از ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) ممنوعیت تردد اعمال خواهد شد، از ساعت ۱۶ از مرزن آباد به سمت تهران (مسیر شمال به جنوب) یک طرفه شده و ساعت ۲۴ شب طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دوطرفه می‌شود.

سرهنگ عبادی با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی و ممنوع بودن تردد کلیه تریلر‌ها از محور هراز، گفت: تردد انواع کامیون و کامیونت به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۴ روز‌های پنج شنبه و جمعه ۲۳ و ۲۴ مرداد ماه از این محور ممنوع است.

وی ادامه داد: در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید ماموران پلیس راه محدودیت یکطرفه مقطعی از روز چهارشنبه ۲۲ مرداد ماه تا روز جمعه ۲۴ مرداد ماه ماه به صورت رفت و برگشت از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس انجام می‌شود.

رئیس پلیس راه استان مازندران از رانندگانی که قصد تردد در محور‌های مواصلاتی استان مازندران را دارند، خواست: ضمن مدیریت سفر خود، با رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی، در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۲۱۸۲۴۴۲۰ و ۲۱۸۲۴۴۳۴ پلیس راه استان با پیش شماره ۰۱۱ تماس بگیرند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)