• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۱۹۵۴
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۲
مازندران » اجتماعی

ترافیک سنگین در محور‌های متنهی به مازندران

ترافیک در محور‌های متنهی به استان مازندران سنگین است.

ترافیک سنگین در محور‌های متنهی به مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ مرکز مدیریت راه‌های کشور آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های شمالی را اعلام کرد که بر این اساس؛ ترافیک در محور‌های متنهی به استان مازندران سنگین است.

 

آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های شمالی:

ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه

ترافیک سنگین در آزاد راه تهران – شمال مسیر (جنوب به شمال) محدوده تونل شماره ۱۸ و حدفاصل تونل البرز تا انتهای آزاد راه

ترافیک سنگین در محور هراز مسیر (رفت و برگشت) محدوده سه راهی چلاو و مسیر (جنوب به شمال) محدوده لاسم و حدفاصل آب اسک تا گزنک مشاهده می‌شود.

همچنین تردد روان در محور سوادکوه و آزاد راه قزوین – رشت مسیر (رفت و برگشت) و محور چالوس و آزاد راه تهران – شمال مسیر (شمال به جنوب)

محور‌های چالوس و هراز دارای بارش پراکنده باران و مه گرفتگی در ارتفاعات و سایر محور‌های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

ترافیک سنگین در محور‌های متنهی به مازندران

ادامه محدویت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مازندران از اعمال محدودیت‌های ترافیکی تا روز شنبه ۲۵ مرداد به منظور ارتقاء ایمنی و تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه، در جاده‌های شمال خبر داد.

سرهنگ هادی عبادی گفت: به همین منظور تردد انواع موتورسیکلت به غیر از موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت‌های ضروری در مسیر مجاز ترافیک از روز چهارشنبه ۲۲ مرداد ماه تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۵ مرداد ماه از محور‌های کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه، در تمامی محور‌های مواصلاتی استان ممنوع است.

رئیس پلیس راه استان مازندران از پیش بینی محدودیت تردد در صورت پرحجم بودن در محور چالوس در روز پنج شنبه ۲۳ مرداد ماه خبر داد و گفت: این محور از ساعت ۱۳ بعد از ظهر از مرزن آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) به صورت کامل مسدود می‌شود، از ساعت ۱۵ عصر از ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) یکطرفه اعمال و ساعت ۲۴ محدودیت یک طرفه اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دوطرفه می‌شود.

سرهنگ عبادی با اشاره به اعمال محدودیت قطعی برای انواع وسایل نقلیه در این محور در روز جمعه ۲۴ مرداد ماه، اظهار کرد: در این محور از ساعت ۱۳ ظهر از آزاد راه تهران - شمال اعمال محدودیت تردد برای خودرو‌های به مقصد چالوس انجام خواهد شد، از ساعت ۱۴ ظهر از ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) انسداد کامل صورت خواهد گرفت از ساعت ۱۶ از مرزن آباد به سمت تهران (مسیر شمال به جنوب) یک طرفه شده و ساعت ۲۴ شب طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دوطرفه می‌شود.

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به این که در صورت کم حجم بودن ترافیک محور طرح زودتر از زمان اعلامی به اتمام خواهد رسید، اظهار داشت: طی این مدت تردد از مسیر قدیم کرج - چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد بوده ولی تردد خودرو‌هایی که قصد عزیمت به چالوس در زمان اعمال محدودیت جنوب به شمال را دارند از ساعت ۱۱ صبح از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع می‌باشد.

وی با اشاره به اعمال محدودیت تردد در صورت پرحجم بودن در محور چالوس در روز شنبه ۲۵ مرداد ماه خبر داد و گفت: در این محور از ساعت ۱۳ ظهر از ابتدای آزاد راه تهران - شمال اعمال محدودیت تردد برای خودرو‌های به مقصد چالوس انجام خواهد شد، از ساعت ۱۴ ظهر از ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) ممنوعیت تردد اعمال خواهد شد، از ساعت ۱۶ از مرزن آباد به سمت تهران (مسیر شمال به جنوب) یک طرفه شده و ساعت ۲۴ شب طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دوطرفه می‌شود.

سرهنگ عبادی با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی و ممنوع بودن تردد کلیه تریلر‌ها از محور هراز، گفت: تردد انواع کامیون و کامیونت به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۴ روز‌های پنج شنبه و جمعه ۲۳ و ۲۴ مرداد ماه از این محور ممنوع است.

وی ادامه داد: در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید ماموران پلیس راه محدودیت یکطرفه مقطعی از روز چهارشنبه ۲۲ مرداد ماه تا روز جمعه ۲۴ مرداد ماه ماه به صورت رفت و برگشت از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس انجام می‌شود.

رئیس پلیس راه استان مازندران از رانندگانی که قصد تردد در محور‌های مواصلاتی استان مازندران را دارند، خواست: ضمن مدیریت سفر خود، با رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی، در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۲۱۸۲۴۴۲۰ و ۲۱۸۲۴۴۳۴ پلیس راه استان با پیش شماره ۰۱۱ تماس بگیرند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهبرد ایران بازدارندگی فعال همه جانبه در چارچوب دیپلماسی مسلح است
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)