• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۲۳۶۲
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۷
بین الملل » آمریکا

ترامپ: پوتین می‌خواهد درباره اوکراین به توافق دست یابد

 دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا یک روز پیش از دیدار با همتای روس خود در آلاسکا گفت که معتقد است ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه می‌خواهد برای پایان دادن به جنگ اوکراین به توافقی دست یابد.

ترامپ: پوتین می‌خواهد درباره اوکراین به توافق دست یابد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا صبح پنجشنبه به وقت محلی در برنامه «برایان کیلمید شو» در رادیو فاکس گفت: «من معتقدم که او اکنون می خواهد توافقی انجام دهد و ما به زودی متوجه خواهیم شد.»

رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد: تهدید من به اعمال تحریم علیه روسیه ممکن است در تصمیم رئیس جمهور روسیه برای درخواست این دیدار نقش داشته باشد.

مقامات کاخ سفید اوایل این هفته جلسه روز جمعه را به عنوان «محک اظهارات» توصیف و آن را کم‌اهمیت جلوه دادند، اما اکنون رئیس‌جمهور آمریکا با این اظهارات سعی می کند انتظارات از این جلسه را بالا نگه دارد.

هدف، حرکت به سمت نشست سه جانبه با حضور زلنسکی است 

ترامپ همچنین در این گفتگوی رادیویی گفت که هدف او حرکت به سمت یک نشست سه‌جانبه با ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین است و «سه مکان مختلف» روی میز است از جمله احتمالا آلاسکا.

رئیس جمهور آمریکا با این حال هشدار داد: «اگر جلسه بدی باشد، با کسی تماس نمی‌گیرم - به خانه می‌روم... اما اگر جلسه خوبی باشد، با ولودیمیر رئیس جمهوری اوکراین و رهبران اروپایی تماس خواهم گرفت.»

می خواهم به جنگ اوکراین پایان دهم 

او گفت که «۲۵ درصد احتمال» وجود دارد که دیدارش با پوتین شکست بخورد اما این نشست را زمینه‌سازی برای دومین نشست همراه با زلنسکی به منظور میانجیگری صلح در اوکراین دانست و گفت: مثل یک بازی شطرنج است و در صورت شکست مذاکرات، آماده تحریم‌های بیشتر علیه روسیه است.

 دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا یک روز پیش از دیدار با همتای روس خود در آلاسکا گفت که معتقد است ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه می‌خواهد برای پایان دادن به جنگ اوکراین به توافقی دست یابد. 

ترامپ همچنین مدعی شد: می‌خواهم به جنگ اوکراین پایان دهم و به نظر می‌رسد این سخت‌ترین درگیری‌ است که برای حل آن تلاش کرده‌ام.

رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا در طول جلسه، مشوق‌های اقتصادی به روسیه ارائه خواهد داد یا خیر، طفره رفت.

او گفت: « ترجیح می‌دهم در این خصوص حرفی نزنم چون نمی‌خواهم دستم را رو کنم، اما هرچه درنظر گرفته باشم، مشوق‌های اقتصادی از بازدارنده‌ها به نوعی مهم‌تر هستند.»

ترامپ افزود: مشوق‌های اقتصادی و تحریم‌ها دو گزینه قدرتمند هستند و پوتین باید بین آنها یکی را انتخاب کند. تبادل مرزها و اراضی انجام خواهد شد.

ترکیب تیم آمریکا برای مذاکره با روسیه

کاخ سفید اعلام کرد «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهوری، «مارکو روبیو» وزیر خارجه، «اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری و «استیو ویتکاف» نماینده ویژه رئیس‌جمهور، ترامپ را در مذاکره با پوتین و تیم او در آلاسکا همراهی می‌کنند.

 کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی در گفتگو با شبکه فاکس نیوز وابسته به جمهوری‌خواهان آمریکا اعلام کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، «ابزارهای زیادی» برای نشست آلاسکا در روز جمعه با ولادیمیر پوتین همتای روسی خود در اختیار دارد.

سخنگوی دولت ترامپ با اشاره به اینکه تحریم‌ها و سایر اقدامات گزینه‌های موجود هستند، به فاکس نیوز گفت: «مطمئناً رئیس جمهوری آمریکا ابزارهای زیادی در اختیار دارد که در صورت لزوم می‌تواند از آنها استفاده کند.»

دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه قرار است روز جمعه به وقت محلی برابر با ۱۵ اوت ۲۰۲۵ و ۲۴ مرداد ماه ۱۴۰۴ در «انکوریج» در ایالت آلاسکای آمریکا با یکدیگر دیدار و گفتگو کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۷ آبان
آمادگی کامل بیمارستان کیش در حوزه پدافند غیرعامل
ابلاغ قانون اصلاح ساز و کار بررسی بودجه سالیانه به رئیس‌جمهور
فناوری ای‌سیم (eSIM) به‌زودی در کشور فراگیر می‌شود
قضات باید در راستای حل مشکلات مردم تلاش کنند
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
هلال احمر استان زنجان درگود پیشگیری از اعتیاد
هیئت پارلمانی ایران برای حضور در اجلاس کمیته فرهنگی-اجتماعی APA عازم مسکو شد
بازآفرینی در ۹ شهر استان زنجان
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
آذربایجان‌شرقی قلب تپنده روابط ایران و ترکیه است
مسیر جسارت؛ روایت بانوی اتوبوسران زنجانی
مزارع پرورش ماهی به روایت تصویر
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۷ زخمی در پی واژگونی اتوبوس
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
لاریجانی: منطقه با دشمنان و چالش‌های مشترکی مواجه است
دستور نتانیاهو برای ازسرگیری حملات علیه غزه
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)