• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۲۳۹۹
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰
گیلان » اجتماعی

اعزام ۳۶ هزار زائر گیلانی در اربعین به کربلا

استاندار گیلان گفت: در مراسم اربعین حسینی امسال ۳۶ هزار زائر گیلانی در کربلا حاضر شدند.

اعزام ۳۶ هزار زائر گیلانی در اربعین به کربلابه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان هادی حق شناس در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با سیمای مرکز گیلان با اشاره به حضور ۳۶ هزار زائر گیلانی در مراسم اربعین حسینی امسال گفت: ۳۲ موکب از استان، چه در خاک ایران و چه در عراق، با تکیه بر نذورات مردمی خدمات اسکان، پذیرایی و استراحتگاه‌های بین‌راهی را به زائران ارائه کردند.
وی با اشاره به حضور خود در مراسم اربعین آستانه‌اشرفیه افزود: در مجموع، حوادث اخیر در آستانه‌اشرفیه که منجر به شهادت هم استانی‌های عزیزمان از جمله یک خانواده ۱۲ نفره شد و نیز شهادت ۴۵ نفر از هم‌استانی‌ها در جنگ ۱۲ روزه، تأثیر عمیقی بر هیأت‌ها و موکب‌های گیلانی گذاشت و فضای مراسم امسال را خاص‌تر کرد.
استاندار با تسلیت ایام اربعین حسینی گفت: عاشورا و اربعین همواره جایگاه ویژه‌ای دارد، اما اتفاقات اخیر باعث شد شور و شعور حسینی در هیأت‌ها و مراسم استان رنگ و بوی متفاوتی پیدا کند و موکب‌ها با حضور گسترده، پیام عاشورا و اربعین را به بهترین شکل به نمایش بگذارند.
حق‌شناس با اشاره به اعزام ۳۶ هزار زائر گیلانی به کربلای معلی گفت: پیش از اعزام نیز جلسات هماهنگی مواکب برگزار شد تا خدمات‌رسانی به زائران به بهترین شکل برنامه‌ریزی شود.
وی با بیان اینکه بخش عمده فعالیت این مواکب از محل نذورات و کمک‌های مردمی تأمین می‌شود، گفت: دولت نیز در بخش‌هایی همچون هماهنگی، تدارکات و پشتیبانی سخت‌افزاری حداکثر حمایت ممکن را انجام داد.
حق‌شناس، اربعین حسینی را دارای پیام جهانی دانست و تصریح کرد: این کنگره عظیم، علاوه بر یادآوری نهضت عاشورا و مظلومیت اهل‌بیت (ع)، پیام آزادی، حریت و مقاومت در برابر ظلم را به جهان مخابره می‌کند؛ همان‌گونه که اهل‌بیت (ع) زیر بار بیعت اجباری نرفتند، ملت‌های آزاده نیز تسلیم زورگویی نخواهند شد.
وی با قدردانی از دستگاه‌های اجرایی، نیرو‌های نظامی و انتظامی، هلال‌احمر، مجموعه حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، دانشگاه علوم پزشکی، اورژانس، رسانه‌ها و به‌ویژه صداوسیمای مرکز گیلان در پوشش برنامه‌های اربعین، گفت: این همکاری گسترده نشان‌دهنده همدلی و همراهی مردم و مسئولان برای برگزاری شایسته این رویداد عظیم است.
استاندار گیلان در ادامه اربعین را نماد حریت و ایستادگی در برابر ظلم دانست و ادامه داد: همان‌گونه که اهل‌بیت (ع) زیر بار بیعت اجباری نرفتند، ملت‌های آزاده نیز تسلیم زورگویی نخواهند شد.
هادی حق شناس در بخش دیگری از سخنان خود، یاوه‌گویی‌های اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را بی‌اساس خواند و تصریح کرد: هیچ فرد عاقل و آزادی‌خواهی باور نمی‌کند که جنایتکاری مانند نتانیاهو دلسوز مردم ایران باشد.
وی با بیان اینکه مشکلاتی همچون آب، برق، بیکاری و مسکن در کشور وجود دارد، گفت: این کاستی‌ها با تکیه بر آگاهی و وحدت مردم قابل حل است و هرگز همسایه‌ای که دستش به خون بی‌گناهان آلوده است نمی‌تواند مدعی دلسوزی برای ملت ایران باشد.
استاندار همچنین مسئله فلسطین و رنج مردم غزه را از دغدغه‌های اصلی مسلمانان دانست و افزود: این فاجعه انسانی، جنایتی کم‌نظیر در تاریخ معاصر است که با سکوت مدعیان حقوق بشر و حمایت برخی دولت‌های غربی همراه شده است؛ اربعین امسال فرصتی بود تا پیام مظلومیت و مقاومت، فراتر از مرز‌های ایران و جهان اسلام، به گوش جهانیان برسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
سوگواری عزاداران فاطمی در مسجد خاتم الانبیاء کیش
اجرای ۴ طرح راهبردی از سوی بسیج شوش در هفته بسیج
بسته خبر‌های کوتاه یکم آذر در یک نگاه
میزبانی دانش آموزان لرستانی از شهید گمنام
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حکایت قصه دور و دراز افتتاح ورزشگاه تختی کهک در بسته «به کسی برنخوره»
حذف چهار صفر از پول ملی
پیام استاندار لرستان به‌مناسبت هفته بسیج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)