• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۴۸۶۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
اردبیل » اجتماعی

آزادگان دفاع مقدس، پرچم‌دار جهاد تبیین در جامعه هستند

همزمان با سالروز ورود آزادگان سرافراز به کشور، آیین گرامیداشت این روز خاطره‌انگیز امروز با حضور جمعی از مسئولان به همت بنیاد شهید و سپاه استان در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: آزادگان جنگ تحمیلی به‌عنوان گوش شنوای جامعه که در هشت سال دفاع مقدس خود را وقف دین و ولایت کردند، امروز نیز پرچم‌دار جهاد تبیین در امر روشنگری و بصیرت‌افزایی هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سردار غلامحسین محمدی اصل، در آیین گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به کشور که در سالن خودسیانی دانشگاه محقق اردبیلی انجام یافت، اظهار کرد: آزادگان به عنوان برترین سربازان انقلاب، مظهر ایثار، شجاعت و فداکاری بوده و خانواده‌های آنها نیز امت اسلام را روسفید کردند.

سردار محمدی اصل عنوان کرد: جنگ ۱۲ روزه، دفاعی جانانه و مقتدرانه بود که در راس آن مقام معظم رهبری قرار داشته و دولت، ملت و نیرو‌های مسلح نیز کنار یکدیگر بودند.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل با اشاره به حضور آزادگان در محل مراسم، بیان کرد: شما آزادگان از خاک پاک میهن دفاع کرده و ایمان عمیق و ذوب ولایی بودن را در راستای دفاع از میهن در وجود خود، ایجاد کردید.

وی افزود: نخستین پیام ما که سرلوحه و سرمشق برای ادامه این مسیر روشن بوده، لبیک‌گویی به مقام معظم رهبری، ایستادگی و قرار گرفتن در مسیر ولایت است.

سردار محمدی اصل به اهمیت بصیرت‌افزایی اشاره داشته و گفت: امروزه صدای توپ و تانک میادین جنگ، همان بصیرت افزایی و روشنگری با جهاد تبیین است که درست به مانند نماز‌های یومیه، جزء واجبات محسوب می‌شود.

آزادگان دفاع مقدس، پرچم‌دار جهاد تبیین در جامعه هستند

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل به اهمیت فعالیت در فضای مجازی اشاره داشته و بیان کرد: امروزه فضای مجازی از هشت سال جنگ تحمیلی، گسترده‌تر و وسیع‌تر و سرعت آن در تغییر عقاید و باور‌ها نیز سریع‌تر است.

سردار محمدی اصل تصریح کرد: حفظ انسجام ملی در کنار اخوت و یکپارچگی برابر دسیسه‌های دشمن، دیگر پیام مهمی است که باید مخابره شود.

وی افزود: امروز با وحدت ملت، حمایت نیرو‌های مسلح و با حضور مردم، پاسخی قاطع و پشیمان کننده به هرگونه هجمه از جانب هر دشمنی خواهیم داد و آنها باید آماده مواجهه با اراده پولادین ایرانیان در برابر هر تهدیدی باشند.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) عنوان کرد: ایران هرگز در برابر استقلال و آزادی خود اسیر هیچ قدرتی نخواهد شد.

استاندار اردبیل گفت: باید تجربه، اندیشه و منش مقاومت را به نسل جدید منتقل کنیم.

 مسعود امامی‌یگانه در مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی با بیان اینکه ۲۶ مرداد نشان‌دهنده پیروزی اراده و ایمان بر هر گونه قدرت بود، گفت: در دوران دفاع مقدس جوانان شجاعانه با اراده قوی و رهبری داهیانه امام خمینی (ره) در میدان حضور پیدا کردند و زندان‌ها و اردوگاه‌های مخوف را تحمل کردند.

وی با بیان اینکه ارزش‌های انسانی را با هیچ ابزاری نمی‌توان محدود کرد، افزود: وظیفه داریم روحیه مقاومت را در جامعه نشر دهیم و از این سرمایه الهام گرفته و برای حال و آینده تصمیم بگیریم و همچنین در دانشگاه‌ها و مدارس تدریس کنیم.

آزادگان دفاع مقدس، پرچم‌دار جهاد تبیین در جامعه هستند

امامی‌یگانه با بیان اینکه آگاهی ملت ایران در طول تاریخ زبانزد بوده است، تصریح کرد: باید تجربه، اندیشه و منش مقاومت را به نسل جدید منتقل کنیم.

استاندار اردبیل تاکید کرد: دشمنان صرفاً به دنبال رویارویی نظامی و تسلیحاتی نیستند؛ بلکه برنامه‌ریزی‌های مختلفی برای مردم و به‌ویژه نسل جوان دارند که باید در این خصوص هوشمند باشیم.

وی با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه اخیر همه تلاش دولت بر این بود تا نیازمندی‌های مردم تأمین شود تا مردم دغدغه‌ای در این خصوص نداشته باشند، خاطرنشان کرد: از دستگاه‌های اجرایی استان انتظار می‌رود همواره پاسخگوی مشکلات و دغدغه‌های خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان و آزادگان باشند و برای رفع آنها گام بردارند.

محمد حسن زاده رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز ضمن گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی گفت: آرامش و امنیتی که امروز شاهد آن هستیم، مرهون خون پاک شهدا و رشادت‌های رزمندگان، جانبازان و آزادگان است.

وی افزود: شهدا، ایثارگران، جانبازان و آزادگان در دوران دفاع مقدس با خلوص نیت به دفاع از کشور عزیزمان پرداختند و امروز این دفاع بر عهده ما است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)