• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۵۱۴۷
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵
زنجان » اقتصادی

تحقق ۷۷ درصدی طرح های رفع ضعف ولتاژ برق استان زنجان

​مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان از اتمام ۱۳۷ طرح رفع ضعف ولتاژ در سطح استان طی امسال خبر داد و این دستاورد را گامی مهم در ارتقای پایداری شبکه و بهبود خدمات‌رسانی به مشترکان دانست.

 

جهش بزرگ در بهبود ولتاژ برق استان زنجان؛ تحقق ۷۷ درصدی طرح های رفع ضعف ولتاژبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان ؛ عادل کاظمی گفت: امسال و در فاز دوم طرح جهادی رفع ضعف ولتاژ در راستای تحقق برنامه‌های ۳۶ بسته توانیر برای عبور موفق از پیک تابستان، ۱۷۸ طرح در حوزه رفع ضعف ولتاژ تعریف شده که تاکنون ۱۳۷ طرح به بهره‌برداری رسیده و این موضوع بیانگر تحقق ۷۷ درصدی برنامه‌های پیش‌بینی‌شده است.

وی با اشاره به گستردگی زیرساخت‌های برق استان افزود: طول شبکه‌های توزیع برق در استان زنجان بیش از ۱۳ هزار کیلومتر است و ۱۲ هزار و ۲۱۰ پست عمومی در سطح استان وظیفه تأمین انرژی مشترکان را بر عهده دارند. با وجود چنین گستردگی و حجم بالای تجهیزات، اجرای طرح های رفع ضعف ولتاژ اقدامی اساسی است تا شبکه برق استان ارتقا یافته و توان پاسخگویی به نیاز‌های روزافزون مشترکان را داشته باشد.

وی ادامه داد: در امور برق فرهنگ از مجموع ۳۹ طرح، ۲۹ طرح به سرانجام رسیده و در امور برق اشراق نیز از ۵۶ طرح تعریف‌شده، ۴۶ طرح پایان یافته است. همچنین در امور برق گلشهر از ۱۰طرح، ۹ طرح تکمیل شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان ادامه داد: در شهرستان ابهر از سه طرح پیش‌بینی‌شده، دو طرح به بهره‌برداری رسیده و در خدابنده از هشت طرح، پنج طرح خاتمه یافته است. همچنین در خرمدره از ۱۳ طرح تعریف‌شده، هشت طرح پایان یافته و در شهرستان طارم از ۲۲ طرح، ۱۵ طرح اجرایی شده است. در ماهنشان نیز از ۱۹ طرح، ۱۷ طرح تکمیل شده و در شهرستان ایجرود از شش طرح، چهار طرح به سرانجام رسیده است.

کاظمی با بیان اینکه طرح های رفع ضعف ولتاژ در کنار ارتقای توان شبکه، نقشی کلیدی در جلوگیری از بروز خسارت‌های احتمالی دارند، گفت: در شرایطی که با افزایش دما در تابستان مصرف برق به شدت بالا می‌رود، به‌ویژه پس از بازگشت برق در زمان‌های خاموشی، فشار ناگهانی بر شبکه وارد شده و این موضوع می‌تواند به آسیب‌های جدی از جمله سوختن ترانس‌ها منجر شود. اجرای این طرح ها کمک می‌کند شبکه توان بیشتری برای مقابله با چنین شرایطی داشته باشد.

وی با تأکید بر لزوم همکاری مشترکان تصریح کرد: اگرچه شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با اجرای این طرح‌ها گام بزرگی در مسیر پایداری و توسعه شبکه برداشته است، اما موفقیت نهایی در گرو همراهی مردم است. رعایت مدیریت مصرف و استفاده بهینه از انرژی، به‌ویژه در ساعات اوج بار، می‌تواند تکمیل‌کننده این اقدامات باشد و زمینه جلوگیری از خاموشی‌های احتمالی و بروز خسارت به تجهیزات را فراهم آورد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان خاطرنشان کرد: اجرای این طرح ها تنها اقدامی فنی و مقطعی نیست، بلکه حرکتی بنیادین در راستای توسعه زیرساخت‌های برق استان به شمار می‌رود.

وی افزود: شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با تمام توان تلاش می‌کند تا مشترکان در سراسر استان، چه در مناطق شهری و چه در روستا‌های دورافتاده، از برق پایدار و مطمئن برخوردار باشند.

 رفع ضعف ولتاژ نه‌تنها به معنای بهبود کیفیت انرژی تحویلی به مشترکان است، بلکه گامی در جهت افزایش رفاه عمومی، رضایتمندی مردم و تحقق عدالت در بهره‌مندی از زیرساخت‌های حیاتی به شمار می‌رود.

گفتنی است؛ سال گذشته در فاز اول این طرح ۱۵۵ پست در سطح استان احداث و تقویت شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)