• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۵۲۴۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵
سیاسی » دولت
رئیس جمهور پیش از عزیمت به ارمنستان و بلاروس:

اسناد مهم همکاری در ارمنستان و بلاروس امضاء خواهد شد

رئیس جمهور توسعه روابط با کشور‌های همسایه و همسو را از اولویت‌های کلان جمهوری اسلامی ایران برشمرد و با اشاره به اهداف سفر خود به ارمنستان و بلاروس گفت‌: در این سفر تفاهم‌نامه‌ها و توافق‌های مهمی به امضاء خواهد رسید.

در سفر به ارمنستان و بلاروس، اسناد مهم همکاری امضاء خواهد شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جمهور پیش از عزیمت به ارمنستان و بلاروس، در تشریح اهداف سفر به این دو کشور گفت: این سفر در امتداد تلاش‌های مستمر ما برای تقویت و توسعه روابط با کشور‌های همسایه که همواره در اولویت سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران و تأکیدات مقام معظم رهبری قرار داشته است، صورت می‌پذیرد.

آقای پزشکیان افزود:همسایگان عزیز، به‌ویژه کشور دوست و همسایه ارمنستان، دارای سابقه‌ای دیرینه و راهبردی در تعاملات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی با ما هستند. ما همواره تلاش کرده‌ایم که این روابط را در بالاترین سطح همکاری و تفاهم حفظ کنیم و گسترش دهیم و خوشبختانه طرف ارمنی نیز اهتمام جدی به تقویت این ارتباطات داشته است. در این مسیر، توافق های متعددی به امضاء رسیده و تسهیلات فراوانی برای تسهیل همکاری‌ها بین دو کشور تصویب شده است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در این سفر تمرکز ما بر استمرار و تعمیق توافق های موجود به‌ویژه در حوزه‌هایی که از نظر اقتصادی و فرهنگی می‌تواند نقشی راهگشا ایفا کند و به تسریع روند همکاری‌ها کمک نماید، تصریح کرد‌: یکی از محور‌های مهم گفت‌وگوها، کریدور شمال-جنوب خواهد بود که می‌تواند فرصت‌های تازه‌ای برای توسعه همکاری‌های دو کشور فراهم کند. همچنین مسیر شرق به غرب نیز به‌عنوان بستری مناسب برای توسعه و تسهیل جریان تجارت منطقه‌ای بررسی خواهدشد.

آقای پزشکیان با بیان اینکه از جمله دغدغه‌های مهم ما در این زمینه، حضور شرکت‌های آمریکایی در منطقه است که نگرانی‌هایی را به دنبال دارد، اظهار داشت‌: تجربه‌های پیشین نشان داده است که برخی از این شرکت‌ها با پوشش فعالیت‌های تجاری، اقدامات غیرمنتظره و غیرمطلوبی انجام داده‌اند. بر این اساس گفت‌و‌گو‌هایی جدی در خصوص نگرانی‌ها و چالش‌های مربوط به این مسئله خواهیم داشت.

رئیس جمهور همچنین به اسناد و توافق های آماده امضا در سایر حوزه‌ها، از جمله مباحث فنی، مهندسی، ساختمانی، معدنی، هنری و اجتماعی در این سفر اشاره کرد و افزود‌: بدون شک این اسناد و توافق های ارزشمند موجب افزایش سطح همکاری‌ها خواهد شد. همچنین، با توجه به عضویت ما در اتحادیه اورآسیایی که نقش مهمی در بهبود و اصلاح روند‌های اقتصادی کشور دارد، فرصت‌های تازه‌ای برای توسعه روابط اقتصادی پدید خواهد آمد.

آقای پزشکیان در ادامه، اهداف سفر خود به بلاروس را تشریح کرد و گفت‌: پس از دیدار با ارمنستان، سفر رسمی به کشور بلاروس در دستور کار قرار دارد. در سال‌های اخیر، روابط میان دو کشور در زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و علمی به شکل قابل توجهی گسترش یافته است و امید می‌رود که این روند در حوزه‌هایی همچون انتقال فناوری، کشاورزی، صنعت و مسائل اجتماعی نیز تسریع شود. نکته قابل توجه این است که بلاروس در مجامع بین‌المللی همواره مواضع اصولی و قاطعانه‌ای در حمایت از جمهوری اسلامی ایران اتخاذ کرده، از جمله در محکومیت حملات اسرائیل به کشور ما و تجاوزها در غزه.

رئیس جمهور تاکید کرد‌: این امر گویای ظرفیت خوب همکاری با کشور‌هایی است که در بسیاری از مسائل راهبردی همسو با جمهوری اسلامی ایران عمل می‌کنند؛ همکاری‌هایی که می‌تواند محدودیت‌های موجود را برطرف کند و به رشد، توسعه و رونق تجارت، صنعت و فرهنگ منجر شود.

آقای پزشکیان در پایان گفت‌: بی‌تردید، در این دیدار‌ها تفاهم‌نامه‌ها و توافق های مهمی به امضاء خواهد رسید که افق‌های تازه‌ای را برای ایجاد بستر‌های اقتصادی و اجتماعی مطلوب در کشور می گشاید و به نفع پیشرفت و تعالی ملت عزیزمان خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
پروازهای دبی، اربیل وکیش از فرودگاه ارومیه در دست بررسی است
سوگواره یاس نبوی در ۱۰ بقاع متبرکه آذربایجان غربی برگزار می شود
برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه ۲۹ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
دستگیری سارقان تابلو فرش‌های ۲۰میلیاردی در تبریز
تعطیلی مرز تمرچین پیرانشهر ؛ امروز و فردا
استقبال از پیکر پنج شهید گمنام در گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)