• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۶۳۳۱
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۰
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

کاهش ۳۵ درصدی قیمت برنج شمال در بنکداری‌ها

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران از افزایش عرضه برنج شمال در بازار خبر داد و گفت: از ابتدای فصل برداشت برنج شمال تاکنون قیمت‌ها ۳۵ درصد در بنکداری‌ها کاهش یافته که انتظار می‌رود این روند کاهشی ادامه یابد.

کاهش ۳۵ درصدی قیمت برنج شمال در بنکداری‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ رضا کنگری با بیان اینکه در بازار برنج مشکلی نداریم و روند قیمت‌ها کاهشی است، افزود: حدود یک ماه قبل قیمت هر کیلوگرم برنج پرمحصول ۲۳۵ هزار تومان و برنج هاشمی ۳۳۵ هزار تومان خریداری می‌شد، اما اکنون قیمت برنج بین ۳۰ تا ۳۵ درصد کاهش داشته است.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران اظهار داشت: با توجه به فصل برداشت برنج، برنج مازندران نیز در حال ورود به بازار است که باعث افزایش عرضه شده، اما در مقابل با کاهش تقاضا نیز رو‌به‌رو هستیم.

وی تصریح کرد: عرضه زیاد برنج و نبود تقاضای کافی نقش مهمی در کاهش قیمت‌ها دارد، همچنین رفع ممنوعیت واردات برنج خارجی و روند ثبت سفارش واردات نیز به این کاهش کمک کرده است.

کنگری با اشاره به روند کاهشی قیمت برنج ایرانی و خارجی در بازار گفت: قیمت هر کیلوگرم برنج پرمحصول که پیش از این در بازار بنکداری ۲۳۵ هزارتومان قیمت داشت، به حدود ۱۷۰ تا ۲۱۰ هزارتومان رسیده است.

به گفته وی، اکنون قیمت هر کیلوگرم برنج پاکستانی درجه یک که قبلا بیش از ۱۴۰ هزارتومان بود بین ۹۰ تا ۹۵ هزارتومان و برنج هندی درجه یک که طی ۲۰ روز اخیر بین ۶۵ تا ۷۰ هزار تومان بود، بین ۵۸ تا ۶۲ هزارتومان است که نشان دهنده روند کاهشی قیمت‌ها است.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران درباره مشکلات بازار بنکداران با نهاد‌های نظارتی افزود: در یک ماه اخیر واحد‌های صنفی به علت خرید برنج بدون فاکتور از کشاورزان و یا خرید برنج به صورت دست دوم یعنی از کارخانه‌ها و تخلفات مربوط به قیمت مصوب ۱۳۰ هزار تومانی جریمه شده‌اند تا جایی که برخی واحد‌های صنفی بنکداری از چرخه فروش برنج خارج شدند که این مسئله باعث نارضایتی در بازار شده است.

وی اظهار داشت: این درحالی است که مبنای بازرسی دستگاه‌های نظارتی نرخ مصوب ۱۳۰ هزارتومان برای برنج شمال است که این نرخ قابل اجرا نیست، زیرا حتی قبل از عید نیز ما برنج ایرانی به نرخ ۱۳۰ هزار تومان نداشتیم.

وی با بیان اینکه برنج با قیمت ۱۳۰ هزار تومان در اختیار اصناف قرار نگرفته است، افزود: بسیاری از واحد‌های صنفی بر اساس فاکتور‌های خرید معتبر فعالیت می‌کنند و معتقدند که در بررسی‌ها تخلفی صورت نگرفته است.

کنگری از نهاد‌های نظارتی خواست تا در رسیدگی‌ها، ملاک عمل فاکتور‌های خرید باشد و هزینه‌های حمل‌ونقل و حاشیه سود قانونی نیز در نظر گرفته شود به طوری که حاشیه سود بنکداران ۳ درصد و هزینه حمل و نقل برای هر کیلوگرم بار ۲هزارتومان محاسبه شود.

این مقام صنفی بر این باور است که به طور حتم باید با واحد‌های صنفی متخلف برخورد قانونی صورت بگیرد، اما در مواردی که تخلفی صورت نگرفته نباید واحد‌ها جریمه شوند.

کنگری از کاهش قیمت‌ها و روند نزولی بازار ابراز رضایت کرد و گفت: با توجه به تامین مناسب کالاها، تداوم کاهش قیمت‌ها و حل مشکلات نظارتی واحد‌های صنفی به طور قطع بازار به زودی به ثبات می‌رسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش و راهیابی وزشکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات استعداد‌های برتر کشور
افزایش ۱۲ درصدی ارزش معاملات بورس انرژی در دومین هفته آبان
معرفی برترین‌های هفته سوم لیگ برتر پومسه بانوان
دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز توسط یگان حفاظت محیط زیست در دنا
آغاز عملیات ساخت نیروگاه ۳ مگاواتی در سفیدسنگ فریمان
شرکت آلومینیوم لامرد پیشتاز در تولید شمش آلومینیوم
عرضه بیش از ۳۵۰ هزار تن محصول در بورس کالا
۷ مصدوم و ۲ فوتی در حوادث رانندگی محور‌های منتهی به آبادان
آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز
طرح نهضت آسفالت در ۱۰ روستای بویین میاندشت
صعود رن به نیمه نخست جدول
مرد میدان، شهید بسیجی که پیکرش بعد از ۱۱ سال به زادگاهش برگشت
جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون تن کالا از مبادی کردستان
نشست حقوق و سینما در موزه هنر‌های معاصر
راه اندازی و فعالیت پایگاه انتقال خون در قائمشهر
جاده شاهان گرماب فریمان آسفالت می شود
تأکید امام جمعه لنگرود بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی
ایجاد واحد فرآوری شرط واگذاری معادن
تداوم طرح «مراقب همراه» چندقلو‌ها در قالبی جدید
افتتاحیه بازی‌های همبستگی اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)