• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۶۴۲۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۴
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

خدمات شرکت توسعه گردشگری ایران را بهینه و به روز می‌کنیم

رئیس هیئت مدیره شرکت توسعه گردشگری ایران گفت: برای پیشرفت و درآمدزایی بیشتر شرکت باید خدمات خود را بهینه و به روز کنیم و در این مسیر باید از تجربه و تخصص در کنار هم بهره ببریم.

بانک: خدمات شرکت توسعه گردشگری ایران را بهینه و به روز می کنیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مراسم تودیع علی همتی مدیر عامل پیشین شرکت توسعه گردشگری ایران و کامبیز قلی زاده سلطانی مدیرعامل جدید این شرکت صبح امروز -سه شنبه ۲۸ مردادماه- با حضور مرتضی بانک رئیس هیئت مدیره، ابراهیم نصرالهی و سیروس عیدی پور اعضاء هیئت مدیره، معاونان و مدیران شرکت توسعه گردشگری ایران برگزار شد.

بانک: خدمات شرکت توسعه را بهینه و به روز کنیم

در این مراسم مرتضی بانک ضمن قدردانی از زحمات همتی در سخنانی گفت: ما برای حفاظت از سرمایه عظیم شرکت توسعه گردشگری ایران به همکاری فشرده با یکدیگر نیاز داریم و نباید به آنچه موجود است اکتفا کنیم، باید از ذره ذره آن حفاظت کنیم و این سرمایه را افزایش دهیم. در حقیقت، تلاش ما باید سرمایه ما را افزایش دهد و با دقت باید برای مسیر پیشرفت برنامه ریزی کنیم. نگاهمان رو به آینده باشد و تصمیمات و برنامه هایمان جوری تنظیم شود که در پیش برد اهدافمان موثر باشد.

وی اظهارداشت: یکی از هنرهای ما باید ثروت افزایی و کسب درآمد بیشتر باشد و باید بتوانیم روش های کسب درآمد را در جهت بهینه سازی سرمایه بیشتر کنیم. هدف فعالیت بهتر و بهینه تر برای توسعه اهداف شرکت توسعه گردشگری است و همگی باید دست به دست هم بدهیم و اهداف و برنامه های جدید را دنبال کنیم.

بانک تاکید کرد: تجربه برای اداره کار کافی نیست و در کنار آن به تخصص نیز نیاز داریم. ما هتل دار هستیم و باید آخرین پدیده های اثرگذار در جذب گردشگر و مسافر را بشناسیم و از آنها استفاده کنیم. یکی از موضوعات مهم دیگری که باید در دستور کار قرار بگیرد، این است که باید تغییر جدی در شیوه خدمات رسانی ایجاد کنیم و این مسیر را بهینه و به روز کنیم. اگر بتوانیم نظر مصرف کننده را تامین کنیم و نیاز او را تامین کنیم، گام بزرگی در راستای پیشرفت خودمان نیز برداشته ایم.

رئیس هیئت مدیره شرکت توسعه گردشگری ایران ادامه داد: مشتری مداری در کار ما در اولویت اول قرار دارد و همان طور که گفتم، باید به سمتی پیش برویم که در این زمینه تحول زا و الگو برای سایرین باشیم و از بهترین تکنولوژی ها استفاده کنیم. خوشبختانه آقای قلی زاده مدیرعامل جدید شرکت نیز که از جمله مدیران نخبه، با سابقه و خوش نام کشورمان است، در این زمینه تجربیات ارزنده ای دارد که امیدوارم در آینده بتوانیم از آنها به خوبی استفاده کنیم.

همتی: روزهای بسیار سختی را در ابتدای راه خود پیمودیم

در ادامه همتی نیز عنوان کرد: ما روزهای بسیار سختی را در ابتدای راه خود پیمودیم و مدیریت بحران را به خوبی درک کرده ایم.اما امروز خوشبختانه شرکت در جایگاه بهتری ایستاده و این جز با کمک کارکنان خدوم و زحمتکش میسر نبود.

وی همچنین از مسعود پناهی، پری سیما اقبال و جواد قارایی از اعضاء هیئت مدیره قبلی شرکت توسعه گردشگری ایران قدردانی کرد و گفت: این عزیزان کمک های شایانی به شرکت کرده اند و خوشبخانه هیئت مدیره جدید نیز افراد حاذق، پیشکسوت و پیش رویی هستند.

همتی همچنین به موضوع بازسازی هتل ها اشاره کرد و تصریح کرد: در حال حاضر در روزهای پایانی بازسازی ها هستیم و به زودی میتوان مراسم افتتاح را برای این بخش ها برگزار کرد. در حوزه کاری گردشگری، محصولی که تولید می کنیم، مبتنی بر رضایتمندی است و میزان این رضایتمندی مشتری کاملا قابل اندازه گیری و پایش است.موثرین در بازاریابی صنعت نیز این کار را انجام می دهند و نظرات استفاده کنندگان از خدمات کاملا قابل پیگیری است. در حال حاضر نیز ما در این حوزه پیشرفت قابل توجهی داشته ایم.

قلی زاده: مشتری مداری در اولویت اول ما قرار دارد

همچنین قلی زاده نیز در سخنان خود ضمن تشکر از وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و همچنین بانک رئیس هیئت مدیره، عنوان داشت: خسته نباشید می گویم به جناب آقای همتی که بیش از ۴ سال سکان دار اینجا بودند و زحمات بسیاری را کشیدند و اتفاقات و موفقیت های خوبی رقم خورد. امیدوارم بتوانیم ادامه دهنده راه ایشان باشیم و شرکت را به قله موفقیت برسانیم.

وی ادامه داد: نگاه من همواره رو به آینده است و معتقدم که مدیران موجود بهترین مشاوران برای مدیرعامل جدید هستند و باورم نیروی انسانی محور است. سوابق من در خودروسازی مشخص است و اعتقادم بر این است که منابع انسانی همه چیز یک شرکت است. کار ما در این شرکت منابع انسانی محور است و رضایت مشتری در اثر کارکرد خوب نیروی انسانی و نوع رفتارش بیشتر می شود. ما باید مشتری مدار باشیم و مشتری تاج سر ماست.

قلی زاده با بیان اینکه همه چیز باید حول محور رضایت مشتری باشد و حتی او را مشعوف کنیم و حال خوب به مشتریان خود بدهیم، گفت: متاسفانه سطح ارائه خدمات در کشور ما بسیار پایین است و بایستی تمام کارهایی که در مجموعه های خود انجام می دهیم، طوری باشد که به رضایت مشتری منتج شود.

در ادامه مراسم عیدی پور نیز در سخنان کوتاهی گفت: خداقوت و آرزوی پیشرفت برای دکتر همتی دارم و خیرمقدم خدمت آقای قلی زاده می گویم. من امروز آینده شرکت را روشن می بینم و امیدوارم آقای قلی زاده در مسیر پیش رو موفق باشند. البته ما در بخش خصوصی نیز آماده هرگونه همکاری هستیم و امیدوارم هم شرکت توسعه سود کند، هم بخش خصوصی و هم مشتری ها سود کنند.

نصرالهی هم در بخش پایانی مراسم عنوان داشت: بنده به نوبه خودم از زحمات آقای دکتر همتی قدردانی میکنم و خیرمقدم می گویم به آقای قلی زاده و امیدوارم بتوانیم همه همکاران در کنار هم طبق شرح وظایفی که برای شرکت تعریف شده پیش برویم و در این زمینه پیشرفت کنیم.

در پایان مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از زحمات علی همتی قدردانی و تجلیل به عمل آمد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برتری رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه در هفته چهارم لیگ برتر واترپلو
عملیات احداث جاده یموق – کهنه‌جلگه در مانه آغاز شد
افتتاح هشت طرح در بیمارستان الزهرا(س) اصفهان
سه ضلع محاسبات مالیاتی تکمیل شد
موفقیت تیم تیراندازی پتروشیمی گچساران در المپیاد خلیج فارس
رقابت ۲۶۰ نوجوان گستانی در مسابقات کشتی آزاد و فرنگی استان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ برتری حسن یزدانی مانع قهرمانی بانک شهر نشد
اجراي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي و افزايش گشت هاي شبانه در "بافت"
تخریب ابر ویلای غیرمجاز
بزرگترین جشن تکلیف دانش آموزان دختر در اسفراین برگزار شد
تجلیل از ۴۰ سال سابقه درخشان نیکوکاری در اصفهان
درخشش آی‌دی‌جودوکاران بافقی در نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشور
شکست دو نماینده هرمزگان در لیگ برتر فوتسال کشور
نایب قهرمانی کردستان در رقابت های کونگ فو کشور
ارتفاعات تهران برفی می‌شود
گردهمایی نوآوری و مالیات
خلق آثار هنری از ضایعات آهن توسط مکانیک خلاق
چشم انتظاری خانواده‌های اسرا و نقض بی پایان آتش بس
برگزاری مرحله نهایی کتابخوانی کتاب دختران آفتاب
دریافت شهریه غیرقانونی علت پلمب مدرسه غیردولتی زرند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)