• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۶۷۳۵
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸
اقتصادی » آب و انرژی

مدیریت مصرف آب در استان تهران در شرایط بحران آبی

مدیر عامل آبفا استان تهران گفت: در پی ادامه وضعیت خشکسالی پنج‌ساله و عدم تعادل میان منابع و مصارف آب، استان تهران در شرایط بحرانی قرار دارد.

مدیریت مصرف آب در استان تهران در شرایط بحران آبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محسن اردکانی در برنامه سلام خبرنگار گفت: با توجه به وضعیت خشکسالی پنج‌ساله که همچنان در استان تهران ادامه دارد عدم تعادل بین منابع و مصارف آب بحران آبی را ایجاد کرده است و استان تهران در حال حاضر درگیر چنین شرایطی است و برای مقابله با این بحران، باید دستگاه‌های تأمین آب تدابیر لازم را اتخاذ کرده و به دنبال تأمین منابع بیشتری از مبادی مختلف باشند.

مدیر عامل ابفا استان تهران افزود: یکی از مؤلفه‌های بسیار مهم در مدیریت بحران آبی، بهینه‌سازی مصرف آب است که هم از نظر هزینه‌ای به صرفه است و هم به سرعت می‌تواند تأثیرگذار باشد و امسال رویکرد اصلی و اولویت اول مدیریت بحران آبی در استان تهران، مدیریت مصرف آب است.

وی گفت: ۸۴ درصد از مشترکین شرکت آب و فاضلاب استان تهران مصرف‌کنندگان خانگی هستند که از این تعداد حدود ۷ درصد از خانوار‌ها بیش از دو برابر الگوی مصرف آب مصرف می‌کنن که طبق الگوی مصرف، مصرف آب برای هر خانوار در ماه حدود ۱۲ هزار لیتر و برای هر نفر در شبانه‌روز ۱۳۰ لیتر بوده که خانوار‌هایی بیش از این میزان مصرف می‌کنند در معرض اخطار قرار خواهند گرفت.

محسن اردکانی در ادامه بیان کرد: تاکنون ۱۹۰ هزار خانوار به اخطار‌های مدیریت مصرف پاسخ داده‌اند اما اگر این وضعیت ادامه یابد برای آنها محدودیت‌های شدیدتری مانند قطع آب به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در نظر گرفته می شود.

مدیر عامل ابفا استان تهران افزود: در بسیاری از کشور‌ها نیز با بحران‌های مشابه روبه‌رو هستند و عدم تعادل بین مصرف و منابع باعث بحران‌های شدید آبی شده است. در این راستا مردم باید رفتار خود را متناسب با اقلیم و منابع آبی تغییر دهند، در تهران، حدود ۶۳ درصد از مشترکین شرکت آب و فاضلاب، پرمصرف هستند که الگوی مصرف را رعایت نمی‌کنند. هدف ما این است که با اصلاح رفتار مصرفی، تمامی مشترکین به میزان ۱۳۰ لیتر در شبانه‌روز مصرف کنند.

وی گفت: یکی از اقدامات مؤثر در کاهش مصرف آب استفاده از تجهیزات کاهنده مصرفی است نصب شیرآلات و ادوات بهینه‌سازی مصرف می‌تواند به راحتی تا ۳۰ درصد از مصرف آب یک خانوار را کاهش دهد بدون اینکه رفاه و آسایش اعضای خانواده به خطر بیافتد قیمت این تجهیزات برای یک خانه حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان است که قابل تأمین از طریق اقساط ۱۲ ماهه توسط شرکت آب و فاضلاب استان تهران است.

وی در پایان بیان کرد: همکاری دستگاه‌های اجرایی و مشترکین اداری دستگاه‌های اجرایی در راستای مدیریت مصرف آب نیز موظف به کاهش ۲۵ درصدی مصرف خود نسبت به سال گذشته هستند که خوشبختانه بیش از ۸۰ درصد از این دستگاه‌ها با این طرح همراه شده‌اند. در صورتی که دستگاه‌های دولتی یا اجرایی از کاهش مصرف آب خودداری کنند، طبق مصوبات قانونی، ممکن است با قطع آب مواجه شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا پس از ۴۳ روز
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
شناسایی ۲ هزار و پانصد شهید دوران اسارت در کشور
کشف ۹ دستگاه ماینر قاچاق در مراغه
خارج از گود؛ داستان فحاشی برخی هواداران پرسپولیس به استقلال و احضار به کمیته اخلاق
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و دوم آبان به افق آبادان و خرمشهر
طلای سرخ خراسان شمالی در مسیر دانش‌بنیان شدن
جاده اصلی مسیر بجنورد - اسفراین به شبکه همراه اول پیوست
افزایش پیش بینی پذیری تجارت با حذف بخشنامه‌ها
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق گرمسار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیست و دوم آبان ۱۴۰۴)
حرکت تجارت خارجی به سمت تسهیل
برداشت چغندرقند از سطح بیش از ۲ هزار و ۱۵۳ هکتار مزارع خراسان‌شمالی
گزارش ایفما از موفقیت بانوان موی‌تای ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی ۲۰۲۵
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آبان
مشکل نظافت خانه کشتی سلماس
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
معرفی برگزیدگان سومین دوره جایزه روح‌الله خالقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)