پخش زنده
امروز: -
مادر دو شهید و خواهر سه شهید نیشابوری در روستای گرینه این شهرستان تشییع و خاکسپاری شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، در پیامی درگذشت این بانوی مومنه که مادر شهیدان «حسین و حسن صدیقی» و خواهر شهیدان «اسماعیل محمد و حسین صدیقی» میباشد را تسلیت و برای بازمانگان صبر جمیل و اجر جزیل از خداوند منان مسئلت کرد.
دکتر صدیقه خدیوی افزود: مراسم تشییع و تدفین این بانوی مومنه از مسجد جامع (ده بالا) به سمت روستای گرینه شهرستان نیشابور با حضور آحاد مردم و مسئولان برگزار شد.
برادران شهیدان «حسین و حسن صدیقی» در ۱۳۴۱ و ۱۳۳۹ در روستای گرینه شهرستان نیشابور چشم به جهان گشودند و ۱۳۶۲ در عملیات خیبر در منطقه جزیره مجنون و ۱۳۶۰ در عملیات پدافندی در منطقه گیلانغرب و هر دو برادر در سن ۲۱ سالگی به مقام رفیع شهادت نائل آمدند.
برادران پاسدار شهید «اسماعیل، محمد و حسین صدیقی» به ترتیب در ۱۳۱۶، ۱۱۳۲۵ و ۱۳۳۳ در روستای گرینه نیشابور چشم به جهان گشودند و در ۱۳۶۰ در بستان خوزستان، ۱۳۶۳ در عملیات بدر در هورالعظیم خوزستان و ۱۳۶۲ در عملیات خیبر هورالعظیم خوزستان به مقام رفیع شهادت نائل آمدند.