• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۸۵۶۱
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۵
خراسان رضوی » سیاسی
امام جمعه مشهد:

نویسندگان بیانه سیاسی، اشعث بن قیس زمان ما

آیت الله علم الهدی گفت: این بیانیه و کسانی که آن را صادر کردند این‌ها اشعث بن قیس این زمان هستند.

نویسندگان بیانه سیاسی، اشعث بن قیس زمان ما

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، امام جمعه مشهد در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در حرم منور رضوی ضمن عرض تسلیت رحلت پیامبر اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) گفت:  بزرگترین عرض ارادت به ساحت اهل بیت (ع) توجه به خصوصیات زندگی و سیره سیاسی آنها  و خط گرفتن از این سیره در زندگی اجتماعی و انقلابی است.

آیت‌الله سید احمد علم الهدی افزود: امروز مردم زمان ما با مردم دوران زندگی امام حسن (ع) بسیار متفاوت هستند چرا که مردم آن دوران با عدم آگاهی و نداشتن رشد سیاسی سبب مظلومیت این امام بزرگوار و گسترش ظلم و جنایت از سوی معاویه شدند.

وی ادامه داد: مشکل عمده زندگی مردم در دوران حکومت امام حسن (ع) مشکل امنیتی بود که از ناحیه معاویه با حمله و شبیخون به شهر‌ها ایجاد شد و کشور اسلامی را دچار ناامنی کرد، لذا امام حسن مجتبی (ع) در عرصه امامت خود اولین گامی که برداشتند مسأله حل مشکل معاویه از جامعه اسلامی و تامین امنیت کامل برای مردم بود.

امام جمعه مشهد گفت: امام حسن مجتبی (ع) فرمان جنگ با معاویه را صادر کردند، اما یک سری افراد جاسوس معاویه شایعه کردند که امام حسن مجتبی (ع) می‌خواهد عدل علی (ع) را پیاده کند و چرا ما باید هزینه آن را پرداخت کنیم؟ آن هم وقتی مدیریت معاویه در جهت اداره کشور از امام حسن (ع) بالاتر است، اذهان مردم را دچار شک و تردید کردند به گونه‌ای که در آن زمان که لشکر امام ۱۰۰ هزار نفر و لشکر معاویه ۶۰ هزار نفر بودند، در یک شب ۸۰ هزار نفر از لشکریان امام به گروه معاویه پیوستند و امام را تنها گذاشتند و امام حسن (ع) مجبور به واگذاری حکومت به معاویه شد.

علم الهدی افزود: معاویه در حکومت خود چنان جنایات، قتل‌ها و خفقان فجیعی به بار آورد که مردم فکرش را هم نمی‌کردند و این جزای مردمی است که بخواهند زندگی را در غیر از سایه دین ببینند.

وی ادامه داد: اگر بنا شد مردم بخواهند از دین جدا شوند و زندگی را در غیر از سایه دین ببینند این مردم استحقاق این خفقان و قتل و بی رحمی و ظلم و ستم‌ها و جنایات را دارند.

امام جمعه مشهد گفت: این موضوع یک عبرت برای جامعه امروز ماست، امروز متاسفانه برخی در جامعه ما این زمزمه را دارند که اگر بنا شد ما با آمریکا بسازیم و یک مذاکره دائم و مستقیم با آمریکا داشته باشیم و خواسته‌های آنها را برآورده کنیم، دیگر تحریم‌ها از میان می‌رود و یک زندگی خوش و خرم و آرام خواهیم داشت در حالی که این حرف‌ها همانند زمزمه‌های مردم دوران امام حسن مجتبی (ع) است و چیزی جز ناامنی و ایجاد ظلم و ستم نخواهد داشت.

علم الهدی افزود: این که یک جبهه سیاسی بیانیه بدهد و در آن فهرست خواسته‌های آمریکا را دیکته کند که از غنی سازی اورانیوم دست بردارید و نظارت آژانس بین‌المللی را بپذیرید و با آمریکا مذاکره جامع و مستقیم برقرار کنید، این بیانیه و کسانی که آن را صادر کردند این‌ها اشعث بن قیس این زمان هستند.

امام جمعه مشهد گفت: این که کسی بگوید پارادایم تغییر ایجاد کنید، پارادایم تغییر یعنی تغییر اصول و تغییر اصول یعنی استکبارستیزی و جنگ با آمریکا و مبارزه با استکبار که اصل نخست انقلاب اسلامی ماست را تغییر بدهیم و دست به دست آمریکا و اروپا بدهیم و این بر خلاف عقل است و به تعبیر رهبر معظم انقلاب نه شرافتمندانه است، نه عاقلانه و نه خردمندانه.

علم الهدی افزود: تفاوت مردم زمان ما با دوران امام حسن مجتبی (ع) این است که شما مردمی آگاه، پیشرفته و با تعالی فکری بسیار بالای هستید که تمام مسایل روز را می‌شناسید به جنایات آمریکا و غرب پی برده‌اید و با این آگاهی پشت سر رهبری ایستاده‌اید لذا آن بلایی که بر سر مردم در دوران امام حسن مجتبی (ع) آمد بر سر شما و اسلام نمی‌آید.

او ادامه داد: این هوشیاری و آگاهی را باید توسعه دهیم این سیره امام حسن مجتبی (ع) برای ما یک سرمایه عبرت و تجربه برای زندگی ماست ما خط حرکتی خود را در سیره این امام بزرگوار باید بشناسیم و از مدیریت ایشان تجربه کسب کنیم.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تکمیل فوری طرح‌های نیمه‌تمام گتوند با تصویب ۲۲ مصوبه در شورای اداری
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
قهرمانی نماینده بدمینتون استان زنجان
دیدار مسئولان استان قم با خانواده شهیدان کاکازاده و طالبی از شهدای اغتشاشات اخیر
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
باخت رعد پدافند زنجان
­ابلاغیه کمیته انضباطی به سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
اعترافات اغتشاشگران فریب خورده شهرستان دورود
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
بررسی مسائل و مشکلات مردم با حضور فرماندار ویژه مهاباد
انعقاد تفاهم نامه همکاری هلال احمر و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
بوئین‌زهرا، قطب کشاورزی و شاهراه مواصلاتی با بودجه عمرانی ۱۸۰ میلیارد تومانی
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
روند پرشتاب سالمندی جمعیت در کهگیلویه و بویراحمد
خبر‌هایی از برپایی کارگاه نقاشی در سرخه
ادامه استقبال مردم از طرح کالابرگ الکترونیکی
افتتاحیه مسابقات ورزشی بین مدرسه ای شهرستان فارسان
تارتار: هیچ تیمی مانند سپاهان به گل‌گهر فشار نیاورده بود
بسته ایران جوان ونگاهی به همایش تحلیل‌های اخلاقی حامیان جنین درقم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)