• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۹۹۵۷
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۲
مهاباد » اجتماعی

بهره‌برداری از 42 طرح بزرگراهی، مسکن و زیرساختی در آذربایجان غربی

۴۲ طرح بزرگراهی، مسکن و زیرساختی در آذربایجان غربی به بهره‌برداری می‌رسد.

بهره‌برداری از 42  طرح بزرگراهی، مسکن و زیرساختی در آذربایجان غربیبه گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: بمناسبت هفته دولت ۴۲ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد تومان در هفته دولت امسال افتتاح شده و به بهره‌برداری می‌رسد.
پیمان آرامون افزود: در این هفته ۳۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی، شامل قطعات یک و دو سه راهی ایواوغلی تا گیت ورودی منطقه آزاد ماکو، محور پیرانشهر- سردشت، محور نقده-پیرانشهر و قطعات ۲ و ۳ محور ارومیه-مهاباد از کریدور بزرگراهی غرب کشور و نیز نصب نیوجرسی به طول پنج کیلومتر به بهره برداری می رسد.
آرامون اظهارکرد: در حوزه ساختمانهای دولتی، مجتمع‌های اداری شهرستانهای باروق و چهاربرج زائرسرای پیرانشهر و مراکز امداد جاده‌ای سلطان یعقوب نقده و شاهیندژ نیز افتتاح و بهره برداری خواهند شد.
وی تصریح کرد: در بخش مسکن، ۱۳ هزار و ۳۵۸ واحد مسکونی حمایتی تحویل مردم شده و آماده‌سازی هشت پروژه سایت نهضت ملی مسکن در ۲۸۶ هکتار برای چهار هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی با اعتباری بالغ بر ۳۲۶ میلیارد تومان انجام شده است.
آرامون، اجرای دیوار حائل در شهرهای مهاباد، بازرگان و گلمان نیز به ارزش ۸۶ میلیارد تومان انجام شده تا ایمنی و پایداری این پروژه‌ها تضمین شود.
وی، خدمات روبنایی و آموزشی با اجرای مدرسه ۱۲ کلاسه سیدآباد مهاباد به ارزش ۵۰ میلیارد تومان و اجرا و اتمام شش طرح جامع شهری با ۱۰ میلیارد تومان اعتبار را از دیگر پروژه های افتتاحی برشمرد.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: در حوزه املاک و حقوقی، زمینهایی به طرحهای اقتصادی، جوانی جمعیت و مسکن روستایی با اعتباری بیش از ۱۰ هزار و ۲۴۰ میلیارد تومان واگذار شده است.
وی افزود: ۱۴ پروژه آماده کلنگ‌زنی با سه هزار و ۱۲۲ میلیارد تومان اعتبار، شامل قطعات ۵ و ۶ محور میاندوآب-شاهیندژ، اجرای ۹ کیلومتر نیوجرسی محور سه راهی حیدرآباد-نقده و آماده‌سازی ۱۵۳ هکتار زمین برای طرحهای نهضت ملی مسکن در شهرستانهای اشنویه، نقده و سردشت در دستور کار قرار دارد.
آرامون تصریح کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری و ساختمانهای دولتی، اجرای ۳۱۲ واحد سرمایه‌گذاری در شهید اسرافیلی ارومیه و هفت ساختمان دولتی شامل کانون پرورش فکری کودکان سلماس، کتابخانه نازک عُلیا ماکو، مراکز جامع سلامت، مدارس و سالن‌های ورزشی آماده کلنگ زنی شده‌اند تا خدمات عمومی و رفاه شهروندان افزایش یابد.
وی، افتتاح محور ارتباطی نقده – پیرانشهر به طول ۷.۵ کیلومتر و نصب پنج کیلومتر نیوجرسی را با اعتبار ۳۲۰ میلیارد تومان از جمله پروژه های شاخص افتتاحی این هفته برشمرد و افزود: این پروژه  یکی از شریانهای حیاتی آذربایجان غربی و شمال‌غرب کشور است که نه تنها در حوزه حمل‌ونقل و جابه‌جایی مسافر و کالا نقشی کلیدی دارد، بلکه از منظر امنیتی، اقتصادی و توسعه‌ای نیز اهمیتی دوچندان یافته است.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی اضافه کرد: این مسیر، به دلیل اتصال به مرز رسمی تمرچین و نزدیکی به اقلیم کردستان عراق، ظرفیتهای گسترده‌ای برای گسترش تجارت مرزی، توسعه صادرات غیرنفتی و تسهیل روابط اقتصادی با همسایگان و نیز زیارت عتبات عالیات فراهم کرده و عملاً دروازه‌ای راهبردی برای تبادلات بین‌المللی استان به شمار می‌رود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)