• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۰۸۷۵
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۳
آذربایجان شرقی » اقتصادی

افتتاح ۶۰ پروژه کشاورزی آذربایجان شرقی در هفته دولت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: به مناسبت هفته دولت ۶۰ پروژه بخش کشاورزی استان به ارزش ۴۳ هزار و ۸۵۷ میلیارد ریال به بهره برداری می‌رسد.

افتتاح ۶۰ پروژه کشاورزی آذربایجان شرقی در هفته دولت
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی،شهرام شفیعی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام شهیدان رجایی و باهنر هفته دولت را به تمامی دولت مردان ایران اسلامی به ویژه مدیران و کارکنان بخش کشاورزی استان آذربایجان شرقی تبریک گفت و اظهار داشت: به مناسبت هفته دولت ۶۰ پروژه بخش کشاورزی آذربایجان شرقی به ارزش ۴۳ هزار و ۸۵۷ میلیارد ریال به بهره برداری خواهد رسید که با بهره برداری از این پروژه‌ها برای ۳ هزار و ۹۳۹ نفر اشتغالزایی می‌شود که یک هزار و ۳۱۹ نفر به صورت مستقیم و ۲ هزار و ۶۲۰ نفر نیز به صورت غیر مستقیم مشغول فعالیت می‌شوند. ۴ هزار و ۳۱۰ خانوار نیز از این پروژه‌ها بهره‌مند خواهند شد.
 
وی ادامه داد: از سرمایه گذاری انجام شده برای بهره برداری از این پروژه ها یک هزار و ۶۸۸ میلیارد ریال تسهیلات بانکی، ۹۷۶ میلیارد ریال اعتبارات ملی، ۳۲۶ میلیارد ریال اعتبارات استانی و ۴۰ هزار و ۸۶۸ میلیارد ریال از طریق مشارکت مردم و آورده سرمایه گذار تامین شده است.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با تشریح پروژ‌های هفته دولت در حوزه کشاورزی استان گفت: از ۶۰ پروژه‌ای که در هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید ۱۸ پروژه با اعتبار یک هزار و ۲۲۶ میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم ۷۰۵ نفر و غیرمستقیم یک هزار و ۹۷۴ نفر در حوزه آب و خاک، ۷ پروژه با اعتبار ۱۱۸ میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم ۵۰ و غیرمستقیم ۹۰ نفر در حوزه امور عشایر، ۷ پروژه با اعتبار ۲۲۵ میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم ۱۹ نفر و غیرمستقیم ۳۳ نفر در حوزه باغبانی، ۹ پروژه با اعتبار ۱۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم ۲۱۱ نفر و غیرمستقیم ۱۳۸ نفر در حوزه دام و طیور، ۷ پروژه با اعتبار ۵۳۵ میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم ۱۹ نفر و غیرمستقیم ۳۱ نفر در حوزه شیلات و امور آبزیان، ۹ پروژه با اعتبار ۲۹ هزار و ۲۸۳ میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم ۲۶۱ نفر و غیرمستقیم ۲۶۴ نفر در حوزه صنایع کشاورزی، ۲ پروژه با یک هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم ۵۴ نفر و غیرمستقیم ۹۰ نفر در حوزه شهرک‌های کشاورزی و یک پروژه در حوزه تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال است.
 
شفیعی افزود: اجرای طرح ۷۸۲ هکتاری قطره‌ای دشت قره بلاغ جلفا با سرمایه گذاری ۷۸۰ میلیارد ریال، بهره برداری از واحد رب گوجه و کنسانتره میوه و خرمای ایلکین بستان آباد با ظرفیت سالانه ۵۰ هزار تن و سرمایه گذاری ۲۵ هزار میلیارد ریال، بهره برداری از فاز ۲ گاوداری بنیاد مستضعفان (آذرنگین) در روستای ساتلو بخش خسروشاه با ظرفیت ۳ هزار راس و سرمایه گذاری ۸ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال، افتتاح شهرک گلخانه‌ای بناب در مساحت ۳.۲ هکتار و با سرمایه گذاری یک هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال، بهره برداری از فارم ۳ مرغ مادر گوشتی نگین جوجه ملکان در مساحت ۷۹ هزار مترمربع و با سرمایه گذاری یک هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال، کشتارگاه دام میانه با ظرفیت ۵ هزار و ۵۰۰ تن و سرمایه گذاری یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال و اجرای سیستم آبیاری کم فشار در پایاب چاه‌های کشاورزی روستای‌های اسفستان و فرکوش سراب در مساحت ۱۲۰۰ هکتار و با سرمایه گذاری ۱۴۰ میلیارد ریال از جمله پروژه‌های شاخصی است که در هفته دولت امسال افتتاح خواهد شد.
 
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از افتتاح پروژه‌های بخش کشاورزی در سطح شهرستان‌ها خبر داد و با تشریح دیگر برنامه‌های این سازمان در هفته دولت گفت: حضور در مراسم عبادی سیاسی نمازجمعه و ایراد سخنرانی قبل از خطبه توسط مدیران جهادکشاورزی شهرستانها، دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران، ائمه جمعه و فرمانداران، غبارروبی و عطرافشانی مزار مطهر شهدا به ویژه شهدای دولت و کارمندان شهید، برگزاری مراسم تجلیل از کشاورزان نمونه استان همزمان با در سراسر کشور، حضور مدیران سازمان در رسانه ملی و خبرگزاری ها، تجلیل از کارمندان نمونه، برگزاری نشست خبری در سطح سازمان و شهرستان‌ها، برگزاری نمایشگاه بین المللی کشاورزی از ۴ الی ۷ شهریور در محل نمایشگاه بین المللی تبریز و حضور در نمایشگاه هفته دولت در سطح استان از دیگر برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در هفته دولت است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)