• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۳۲۲۴
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۲
آبادان » اقتصادی

تاکید بر بهره گیری از ظرفیتهای منطقه آزاد اروند در نشست وزیر اقتصاد با فعالان اقتصادی

مسئولان و فعالان اقتصادی منطقه آزاد اروند در نشست با وزیر اقتصاد بر بهره گیری از ظرفیت های منطقه برای رونق اقتصادی تاکید کردند.

وزیر اقتصاد در آبادان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ در پنجمین روز از هفته دولت وزیر اقتصاد به منظور بهره برداری از چند طرح عمرانی وارد خوزستان شد.

علی مدنی زاده سپس وارد منطقه آزاد اروند شد تا از چند طرح توسعه بهره برداری کند. وزیر اقتصاد خوزستان را بهترین موقعیت برای سرمایه گذاری در همه بخش‌ها بویژه صنعت و کشاورزی برشمرد.

وزیر اقتصاد بعد از ظهر امروز با ورود به شهرک صنعتی آبادان در نشست فعالان اقتصادی در منطقه آزاد اروند شرکت کرد. 

مصطفی خانزادی مدیر عامل منطقه آزاد در این نشست گفت: رونق اقتصادی به شدت آسیب دیده، برای حل مشکلات اقتصادی مردم به خصوص مردم آبادان و خرمشهر باید برنامه ریزی شود.

 نماینده مردم خرمشهر هم در این نشست با پیشنهاد کاهش عوارض ورود خودرو گفت: این اقدام می‌تواند حرکتی به سمت افزایش فعالیت در این زمینه باشد.

مصطفی مطورزاده افزود: فرصت منطقه آزاد اروند مختص آبادان و خرمشهر است و نباید جای دیگر هزینه شود، خودرو‌های منطقه آزاد اروند در خارج از منطقه پلاک گذاری می‌شود لازم استاین امر بهد به منطقه بازگردد. 

وی خاطر نشان کرد: چرا جوانان ما باید بروند در کشور‌های همجوار فعالیت کنند در صورتی که فرصت شغلی در منطقه ما فراهم است، اما نیاز به حمایت دارند. 

یکی از نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی هم با تاکید بر اینکه همه زیر ساخت‌های شهری در آبادان و خرمشهر آسیب دیدن و بعد از جنگ همچنان با مشکل مواجه است از جمله فاضلاب یادآور شد: افت شاخص‌های سرمایه گذاری خصوصی ملموس است اگر حل نشود یعنی سرمایه گذاری خصوصی به زودی از بین می‌رود.

جواد سعدون زاده افزود: افت صادرات، فرصت های اشتغال و از دست دادن فرصت‌های اقتصادی بزرگ را خواهیم داشت اکر به پتانسیل سرمایه گذاری خصوصی توجه نشود.

وی خاطر نشان کرد: خط اعتباری ویژه برای نوسازی تمام زیرساخت‌های شهری و مشکلات اقتصادی اگر فراهم نشود محال است به وضعیت مطلوبی برسیم.

سید محمد مولوی یکی دیگر از نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش اقتصاد دریا محور در رونق اقتصادی گفت: ما هرسال باید یک و نیم میلیون شغل ایجاد کنیم، اما این محقق نشده است. 

وی خاطر نشان کرد: ستاد ملی توسعه اروند رود برای اجرای طرح‌های پیش ران را راه اندازی و پیگیری می کنیم، ستاد ملی ترانزیت داریم هفت وزیر و دو سه نفر از روسای سازمان عضو هستند چرا تا این لحظه یک کلمه از ظرفیت مرز ما صحبت نشده است؟ 

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه باید محدوده‌ی منطقه آزاداروند بازنگری و اصلاح شود یادآور شد: اروند و چویبده از محدودهدخارج شده و تراز صادرات کاهش یافته است، دو گمرک اروند و چویبده را تخصصی کنند و شاهد رونق آن باشند.

مولوی گفت: با استقرار گمرکات در مبادی ورودی منطقه آزاد و حذف دوگانگی حاکمیتی کمک کنید استان روی ریل توسعه قرار بگیرد.

امام جمعه خرمشهر هم لایروبی اروند را یک امر ضروری دانست و گفت: اگر می خواهیم پیشرفت کنیم، باید تسهیلات ویژه به سرمایه گذاران خصوصی اعطا کنیم و دوگانگی حاکمیتی باید حل بشود. 

حجت الاسلام عادل پور افزود: در شلمچه یکی از مشکلات ما نبود شعبه ارزی یک بانک ایرانی، نبود صرافی مجاز، برای تجار و گردشگران است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رانندگان و تلاشگران حوزه حمل‌ونقل آموزش و پرورش شهرستان منوجان تجلیل شدند
وقوع ۱۱۷ تصادف خسارتی در محور‌های غربی استان اصفهان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
پنجمین اردوی بنیاد قرآنیان اسوه بهمن ماه برگزار می‌شود
شناسایی انبار بزرگ احتکار و قاچاق کالاهای اساسی در ساری
انتقال هفت تن پسماند ویژه صنعتی از تهران به مراکز مجاز امحاء
برگزاری المپیاد ورزشی دانش‌آموزی کمال‌شهر
تجلیل از بانوان و خانواده‌های شهدا در گرامیداشت هفته زن
مهار آبگرفتگی سالن فرودگاه بین المللی کیش
توسعه کلینیک‌های جامع و معرفی رشت به عنوان «شهر دوستدار سالمند»
صداقت و گفت‌و‌گو، کلید مشارکت جوانان در انتخابات
تشیع و تدفین شهیدمدافع امنیت در نرماشیر
همرزمان انتظامی به نیت جانفشانی و شهادت اجرای ماموریت می‌کنند
مشهد، میزبان پنجمین کنگره بین المللی فعالان فرهنگی اربعین
افتتاح ۶ نیروگاه خورشیدی مراکز شبانه روزی استان یزد
نشست محیط زیست استان تهران با تشکل‌های مردمی
توقیف ماینرهای قاچاق در شهرک صنعتی ساری
مسابقات والیبال ساحلی کشور در بندر ترکمن و قهرمانی فولاد هرمزگان
«برمودا» و «یلدا با ترانه»، از شبکه نسیم
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۲۶
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)