• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۳۶۱۳
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۴
گلستان » سیاسی
وزیر جهاد کشاورزی؛

افزایش ۱۰.۶ درصدی صادرات کشاورزی در چهار ماهه اول سال ۱۴۰۴

وزیر جهاد کشاورزی از افزایش ۱۰.۶ درصدی صادرات کشاورزی در چهار ماهه اول سال ۱۴۰۴ و رشد چشمگیر تولید محصولات استراتژیک مانند شکر، ماهیان خاویاری و کودهای فسفاته خبر داد.

افزایش ۱۰.۶ درصدی صادرات کشاورزی در چهار ماهه اول سال ۱۴۰۴

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گلستان، غلامرضا نوری قزلجه شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای اداری گلستان ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد شهدا، از وفاق و همدلی در استان تقدیر کرد.

وی نقش کلیدی استان گلستان در تأمین نیاز‌های غذایی کلان‌شهر‌هایی مانند تهران را ستود و افزود: با وجود تنش‌های آبی، کشاورزی گلستان رو به رشد است و تولیدکنندگان این استان شایسته قدردانی هستند.

وزیر جهاد کشاورزی در مورد پرداخت مطالبات گندم کاران گفت: تاکنون ۹۴.۲ درصد از مطالبات گندم‌کاران پرداخت شد و این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته، تنها ۵۶ درصد از این مطالبات تسویه شده بود.

غلامرضا نوری قزلجه با اشاره به همکاری سازمان برنامه و بودجه، وزارت اقتصاد و دارایی و بانک مرکزی، از تأمین مناسب منابع مالی خبر داد و افزود: هرچند هنوز به هدف پرداخت ۴۸ ساعته بهای گندم تحویلی نرسیده‌ایم، اما عملکرد امسال نسبت به سال‌های گذشته بهبود چشمگیری داشته است.

وی با اشاره به گنجاندن کیفیت گندم در آیین‌نامه قیمت‌گذاری خرید تضمینی، ادامه داد: اگرچه این اقدام با تأخیر انجام شد، اما کشاورزان می‌توانند با انجام نمونه‌برداری و آزمایش کیفیت، محصول خود را با قیمت بالاتری عرضه کنند.

نوری قزلجه با اشاره به عبور بخش کشاورزی از رشد منفی ۱۴ درصدی در سال گذشته به رشد مثبت در سال جاری، این دستاورد را نتیجه سیاست‌های حمایتی دولت و تلاش کشاورزان دانست.

وی به افزایش ۱۲ درصدی تولید ماهی در قفس، رشد ۲۷ درصدی تولید ماهیان خاویاری، افزایش ۱۴ درصدی تولید کود‌های فسفاته، بهبود ۲۲ درصدی دسترسی دامداری‌های کوچک به نهاده‌های دامی و رشد پنج درصدی تولید شیر خام، گوشت مرغ، تخم‌مرغ و گوشت قرمز اشاره کرد و گفت: تسهیلات پرداختی به بخش کشاورزی ۴۶ درصد افزایش یافته است.

افزایش ۱۰.۶ درصدی صادرات کشاورزی در چهار ماهه اول سال ۱۴۰۴

علی اصغر طهماسبی، استاندار گلستان، نیز در این جلسه، ضمن تشریح دستاورد‌های دولت در حوزه‌های مختلف، بر اهمیت رفع موانع پیش روی طرح نهضت ملی مسکن و توسعه سرمایه‌گذاری در بخش‌های کشاورزی و گردشگری تأکید کرد.

استاندار گلستان با اشاره به تصویب منطقه آزاد استان گلستان و رفع ۹۷ درصدی موانع شماره‌گذاری خودرو‌ها در این منطقه، از پیشتازی گلستان در این زمینه خبر داد.

استاندار گلستان با بیان اینکه این استان در زمینه کشاورزی با مشکلاتی نظیر قیمت دستوری گندم و محصولات کشاورزی مواجه است، بر لزوم سرمایه‌گذاری در این بخش و احیای کشت پنبه تأکید کرد. وی همچنین خواستار رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه بوم‌گردی و گردشگری شد و از عدم صدور مجوز‌های لازم در این زمینه انتقاد کرد.

طهماسبی با اشاره به فرصت‌های سرمایه‌گذاری بر اساس برنامه هفتم توسعه، از جمله توسعه گلخانه‌ها، کشت گیاهان دارویی، و راه‌اندازی پایانه صادرات محصولات کشاورزی، بر لزوم استفاده از این ظرفیت‌ها برای توسعه استان تأکید کرد.

وی با اشاره به مشکلات کشاورزان در زمینه منابع اعتباری، خواستار توجه بیشتر به واحد‌های تولیدی روستایی شد و از وجود اراضی ملی مستعد سرمایه‌گذاری و شرایط مساعد آب و هوایی به عنوان نقاط قوت استان یاد کرد. استاندار گلستان در پایان سخنان خود به چالش‌های حوزه کشاورزی، از جمله تغییر اقلیم، فرونشست زمین، گرد و غبار، و خشکسالی‌های مستمر اشاره کرد و خواستار توجه جدی به این مسائل شد.

استاندار گلستان ابراز امیدواری کرد با تلاش دولتمردان و کارگزاران نظام، مشکلات استان گلستان حل شده و این استان در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
افتتاح واحد مسکونی مددجویی کمیته امداد در روستای (کهریزه محمودآباد) بوکان 
خشم مردم سومالی از توهین ترامپ
تشدید برخورد پلیس راهور گیلان با پارک خودرو‌ها در پیاده‌راه‌ها
شتاب‌گیری نوسازی روستا‌ها و پایان بازسازی مناطق زلزله زده خوی
نیوزویک: ضرورت پیگرد قانونی وزیرجنگ آمریکا به جرم جنایت جنگی
دانشگاه مهمترین نقطه قوت نظام اسلامی
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی در انتظار ابلاغیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)