• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۴۰۹۹
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸
آذربایجان غربی » سیاسی

دشمنان بنیان‌های مستحکم اتحاد اسلامی را مورد هدف قرار داده‌اند

امام جمعه اهل‌سنت ارومیه گفت: دشمنان بنیان‌های مستحکم اتحاد اسلامی را مورد هدف قرار داده و گمان کرده‌اند می‌توانند وحدت را از بین ببرند، اما خوشبختانه گرایش‌ها به اسلام در سراسر جهان روز به روز در حال افزایش است.

دشمنان بنیان‌های مستحکم اتحاد اسلامی را مورد هدف قرار داده‌اند

 به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛   ماموستا مامد کلشی‌نژاد امروز در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه اهل‌سنت ارومیه، نمازگزاران را به رعایت تقوای الهی دعوت کرد و فرار رسیدن ماه ربیع‌الاول، میلاد پیامبر اسلام (ص) به عنوان یکی از شخصیت‌های منحصر‌به‌فرد تاریخ بشریت را به جهان اسلام تبریک گفت.
وی در ادامه با تبریک هفته دولت افزود: باید به تمامی دولتمردان که پس از ادوار مختلف پیروزی انقلاب اسلامی با وجود تمامی تلاش دشمن برای تحمیل فشار و در تنگنا قرار دادن دولت‌های مختلف، کشور را به رشد و توسعه کشور رسانده‌اند تقدیر کرد هر چند که باید تلاش بیشتری برای رسیدن به جایگاه ایده‌آل داشته باشیم.
امام جمعه اهل سنت ارومیه اظهار داشت: ملت ایران باید بداند که دشمن همواره تلاش داشته که با انواع جنگ‌های رسانه‌ای، شناختی و ترکیبی و با تحریم‌های اقتصادی به کشورمان ضربه بزند و حتی پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی شاهد گستاخی‌ها و دشمنی‌های بی حد و مرز آمریکا و صهیونیزم بین‌المللی هستیم.
وی در ادامه نیز با اشاره به سالروز هجرت پیامبر (ص) از مکه به مدینه و با اشاره به درس‌ها و پیام‌های مختلفی که می‌توان از هجرت رسول خدا (ص) گرفت خاطرنشان کرد: این هجرت با مدیریت خود ایشان انجام شد و با زمان‌سنجی مناسب در اول ماه ربیع‌الاول صورت گرفت و خروج نبی مکرم اسلام (ص) در نیمه‌شب بود تا شناسایی آن حضرت امکان‌پذیر نباشد.
ماموستا کلشی‌نژاد تصریح کرد: از سوی دیگر حضرت محمد (ص) در این هجرت از راهنمای متخصص و مسیرشناس به کوه و بیابان استفاده کرد و هجرتش به صورت هدفمند و برنامه‌ریزی شده برای امت اسلامی بود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه امروز دشمن از همه تاکتیک‌ها برای تضعیف مسلمانان استفاده می‌کند بیان کرد: برای همین باید پیامبر (ص) را سرلوحه کار خود قرار داد و ضعف از خود در برابر دشمن نشان نداد و بنابراین تمامی آحاد جامعه باید به فکر ایجاد و تعمیق وحدت و انسجام بیشتر به ویژه در کشوری مثل ایران باشند که دشمن همیشه برای ضربه زدن به آن نقشه‌های شومی در سر داشته است.
امام جمعه اهل سنت ارومیه با اشاره به اینکه هفته وحدت و میلاد پیامبر (ص)، اوج وحدت و انسجام امت اسلامی می‌تواند باشد اظهار داشت: در این راستا مراسمات بسیار گسترده‌ای در سراسر کشور و به ویژه در استان از روز جمعه هفته آینده آغاز می‌شود.
وی ادامه داد: هم اکنون دشمن بر روی قومیت و مذهب برای ایجاد تفرقه تمرکز داشته است و بنابراین روحانیت باید سیاست‌های دشمن و استکبار و آمریکا را به مردم تبیین کنند و آنان را با دشمنی بی‌حد و مرز استکبار علیه امت اسلامی آگاه سازند، چون دشمنان بنیان‌های مستحکم اتحاد اسلامی را مورد هدف قرار داده و گمان کرده‌اند می‌توانند وحدت را از بین ببرند، اما خوشبختانه گرایش‌ها به اسلام در سراسر جهان روز به روز در حال افزایش است.
ماموستا کلشی‌نژاد در ادامه خطبه‌ها نیز با اشاره به افزایش کشتار‌های جمعی در غزه اظهار داشت: متاسفانه اسرائیل دست به عمل شنیع زده و سربازان خود را تجهیز کرده است که غزه را اشغال کنند که این خود پیامد بسیار بدی برای مردم این کشور دارد و شعله خشونت را در آن جغرافیا افزایش می‌دهد.
وی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی خواهان افزایش نسل‌کشی، کشتار بی‌رحمانه و خونریزی است و بنابراین همه سازمان‌های حقوق بشری باید جلوی این حرکت شنیع را بگیرند در حالی که سکوت کرده‌اند، اما مردم غزه با گرسنگی و تشنگی تحت شکنجه قرار گرفته و جان خود را از دست می‌دهند و مدعیان حقوق بشری نیز از آن حمایت می‌کنند.
امام جمعه اهل سنت ارومیه افزود: بی‌تردید در این هفته وحدت باید با همگرایی و انسجام بیشتر برای پیشبرد اهداف اسلامی و مردم مظلوم غزه گام برداریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از یک اثر فاخر در بابل
اختلال در ۷ پرواز ورودی و خروجی فرودگاه اهواز به دلیل مه
­آغاز جام جهانی اسکیت رولبال با حضور ملی پوشان ایران
دستگیری ۴ سارق حرفه‌ای در اشنویه
هشدار درباره نوشیدنی‌ها و آب‌نبات‌های دودزا
بررسی مستقل درباره روند گزینش پلیس در انگلیس
سفر وزیر دادگستری کشورمان به قطر
از قرار گرفتن در حاشیه رودخانه ها اجتناب کنید
دمای هوا در چلگرد منفی ۱۴ درجه
کیفیت هوای سمنان قابل قبول است
هفته ۱۵ فوتبال سری آ ایتالیا؛ صدر میان میلانی‌ها دست به دست شد
اصرار مجلس بر ارائه زمین رایگان و اجرای ماده ۵۰ برنامه هفتم
افزایش ۱۲ درصدی مصرف گاز در پایتخت با کاهش دمای هوا
جبران ۲۶ میلیارد ریالی خسارت تگرگ و سرمازدگی کشاورزان مهاباد
جوابیه امیرحسین ثابتی به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه درباره پرونده نگین غرب
حضور سه کشور خارجی در جشنواره بین المللی فرهنگی اقوام گلستان
مسافران قبل از عزیمت با اطلاعات پرواز فرودگاه تماس بگیرند
تارتار: بازی با مس رفسنجان می‌تواند نقطه تغییر گل‌گهر باشد
آغاز نظارت دقیق بر عیار طلا در خراسان جنوبی
حوادث ۲۳ آذر ۱۳۵۷ ریشه در هویت دینی و ملی مشهد داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)