• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۴۶۷۴
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴
بوشهر » اجتماعی

بهره‌برداری از بخش خشکی خط لوله جدید فاز ۱۶ پارس جنوبی

همزمان با هفته دولت، بخش خشکی خط لوله جدید ۳۲ اینچ فاز ۱۶ پارس جنوبی، در راستای پایداری انتقال گاز غنی و کمک به مدیریت ناترازی جریان گاز کشور به بهره‌برداری رسید.

بهره‌برداری از بخش خشکی خط لوله جدید فاز ۱۶ پارس جنوبی
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، سرپرست طرح ساخت خط لوله فاز ۱۶ پارس جنوبی با اشاره به مشخصات کلی طرح احداث خط لوله دریایی فاز ۱۶ پارس جنوبی گفت: این خط لوله به طول ۱۱۵ کیلومتر شامل ۱۱۰ کیلومتر مسیر دریایی و پنج کیلومتر مسیر خشکی است که سکوی SPD۱۶ میدان مشترک پارس جنوبی را به پالایشگاه ششم متصل می‌کند.
نعمت‌الله شهرویی با یادآوری اینکه لوله‌گذاری بخش دریایی این خط لوله به طول ۱۱۰ کیلومتر پیش‌تر اجرا شده بود، افزود: ساخت خط لوله بخش خشکی این طرح نیز به طول پنج کیلومتر به‌تازگی به پایان رسیده است.
وی عنوان کرد: مجموع بخش خشکی و دریایی این خط لوله جدید، ظرفیت انتقال روزانه ۲۸.۳ میلیون مترمکعب گاز غنی از مخزن میدان مشترک پارس جنوبی را دارا است و برای اجرای آن بالغ بر ۱۵۵ میلیون یورو سرمایه‌گذاری شده است.
سرپرست طرح ساخت خط لوله فاز ۱۶ پارس جنوبی از همکاری شرکت تأسیسات دریایی ایران و مجتمع گاز پارس جنوبی در اجرای این طرح قدردانی کرد و گفت: اجرای خط لوله جدید بخش خشکی فاز ۱۶ پارس جنوبی با تکیه بر دانش و توان داخلی، به‌دست پیمانکاران ایرانی عملیاتی شده است.
مدیر پالایشگاه ششم پارس جنوبی هم از راه‌اندازی موفقیت‌آمیز خط لوله دریایی فاز ۱۶ این پالایشگاه خبر داد. این طرح ملی با طول ۱۱۵ کیلومتر از سکوی دریایی تا پالایشگاه ششم، به همت متخصصان، مهندسان و کارکنان توانمند داخلی و با بهره‌گیری از سازندگان و کالا‌های ایرانی، در زمان مقرر به بهره‌برداری رسید.
شهاب چهارلنگ ضمن اعلام پایان این طرح ملی در هفته دولت و در سال نخست دولت چهاردهم، تاکید کرد که این خط لوله در دو مرحله اجرایی شد: مرحله نخست به طول ۱۱۰ کیلومتر و ۴۰۰ متر و مرحله دوم ۴ کیلومتر و ۶۰۰ متر از ساحل تا محل پیگ‌ریسیور پالایشگاه ششم، که در شهریورماه ۱۴۰۴ و همزمان با پایان تعمیرات اساسی پالایشگاه به بهره‌برداری رسید.
 وی افزود: با راه‌اندازی این خط لوله، ظرفیت دریافت خوراک گاز از سکوی دریایی به پالایشگاه ششم تا ۲۸ میلیون مترمکعب در روز افزایش یافته است که این امر نقش بسیار مهمی در تامین پایدار گاز مورد نیاز کشور برای فصل زمستان سال جاری خواهد داشت.
 مدیر پالایشگاه ششم همچنین به تلاش‌های مستمر و اقدامات نوآورانه تیم‌های تخصصی داخلی اشاره و اظهار کرد: موفقیت این طرح حاصل بکارگیری دانش بومی و همت مهندسان و کارکنان ایرانی است که با تعهد و توانمندی خود، پایداری و امنیت انرژی کشور را تضمین می‌کنند.
 چهارلنگ در پایان گفت: مجتمع گاز پارس جنوبی با ثبت رکورد‌های ارزشمند در سال جاری، ضمن حفظ جایگاه بزرگترین مجتمع گازی کشور، تمام تلاش خود را برای عزت و سربلندی ایران عزیز به کار گرفته و آماده تامین مطمئن گاز مورد نیاز در شرایط حساس زمستان است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
الحاق اراضی و اجرای طرح‌های ملی مسکن در لنجان سرعت گرفت 
اطفای آتش الیت فردا با دو هواپیمای ایلوشن و ۶ بالگرد
تربت‌جام با ۲۵۰ برنامه در هفته بسیج به استقبال «لاله فاطمی» می‌رود
بیانیه کمیته ملی المپیک به مناسبت پایان بازی‌های همبستگی اسلامی
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
نتایج دیدار‌های هفته پنجم لیگ برتر بسکتبال بانوان
جامعه بین‌الملل اسرائیل را وادار به توقف حملات به لبنان کند
تفکر بسیجی راه نجات کشور
مراسم تشییع هشت آلاله خوشنام در آشخانه
برپایی میز خدمت بسیج در مصلی امام خمینی یاسوج
فردا مدارس اردکان تعطیل شد
آسانی جلوی شگفتی تیم دسته دومی را گرفت
با انرژی و انسجام تا دقیقه ۹۶ به هدف رسیدیم
برپایی میز خدمت حقوق یاران جهادگر در ارومیه
سقز مهیّای برگزاری جشنواره تئاتر کردی
تشیع پیکر شهیدان حسین شربتی و عبدالحسین چراغی در شهریار
گردهمایی با عنوان خانواده سالم جامعه سالم در شرکت گاز استان
صعود ستارگان سیمکان به جام باشگاه های جهان
معرفی نفرات برتر رقابت‌های کشتی کشور در آبادان
اختتامیه دومین جشنواده ملی در مسیر آفرینش در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۵ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)