• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۷۹۵۳
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵
سیاسی » دولت

مهاجرانی: ساعت کاری ادارات تا پایان شهریور تغییر نمی‌کند

سخنگوی دولت گفت: ساعات کاری ادارات تا پایان شهریورماه به شیوه تابستان ادامه خواهد یافت و به حالت عادی باز نمی‌گردد.

مهاجرانی:ساعت کاری ادارات تا پایان شهریور تغییر نمی‌کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه ۱۲ شهریور هیئت دولت به خبرنگاران گفت: با توجه به استمرار گرما و محقق نشدن پیش‌بینی‌های بارشی، ساعات کاری ادارات تا پایان شهریور به شیوه تابستان ادامه خواهد یافت لذا ساعت که قرار بود از ۱۵ شهریور به حالت قبل بازگردد، انجام نخواهد شد.

سخنگوی دولت درباره اظهارات اخیر دبیر شورای عالی امنیت ملی درمورد مذاکره و واکنش دولت، گفت: لازم است یادآوری کنم که دبیر شورای عالی امنیت ملی را دولت انتخاب می‌ کند و لذا حتما هماهنگی کاملی با دولت وجود دارد و این نهاد به عنوان مجموعه‌ای که متولی امنیت کشور است، با هماهنگی و متناسب با منافع ملی کشورمان عمل می‌کند.

وی افزود: آقای لاریجانی تاکید کردند آن که فضا را متشنج کرده و می‌گوید مذاکره نمی‌کنیم، آمریکاست. ما در حال مذاکره بودیم و آن که قوانین خاص وضع می‌کند و شروط ویژه تعیین می‌کند نیز آمریکاست. مذاکره یک امر دستوری نیست، باید با اختیار مذاکره کرد.

مهاجرانی درباره گره زدن مذاکرات هسته‌ای به مسئله موشکی، تاکید کرد: ما تجربه هشت سال دفاع مقدس و روزهایی که برای دفاع از مردمان کشورمان موشک نداشتیم، را داریم اما در دفاع مقدس ۱۲ روزه دیدیم که با قدرت از کشور خود دفاع کردیم.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «آیا درخواست غرب از مذاکره هسته‌ای به مذاکره موشکی تغییر کرده است؟» گفت: خیر چنین موضوعی مطرح نشده است.

مهاجرانی همچنین در پاسخ به سوالی درباره اینکه «تا چه میزان به تلاش‌های سه کشور روسیه، چین و ایران برای توقف فعال‌سازی مکانیسم ماشه امیدوارید؟»، بیان داشت: اقدامات صورت گرفته به این دلیل است که امیدواریم وگرنه در این سطح اقداماتی انجام نمی‌دادیم، ما در حال استفاده از تمام ظرفیت دیپلماتیک خود هستیم تا بتوانیم از ظرفیتی که در شرق دنیا وجود دارد برای گره گشایی از مسائل کشورمان بهره بگیریم.

وی درخصوص برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج و لبنیات که گفته می‌شود توسط برخی از شرکت‌های واسطه دچار نوسان شده است، گفت: یکی از موضوعات اساسی که دولت به صورت اساسی دنبال می‌کند، تنظیم بازار کالاهای مصرفی مردم است. از سوی دیگر اتاق اصناف و سازمان تعزیرات حکومتی نیز وظیفه نظارت دارند، همچنین وزارت صمت نیز در زمینه توزیع رسیدگی‌هایی را انجام می‌دهد. دولت درباره موضوعاتی که با معیشت مردم در تماس است حساسیت ویژه دارد و به شدت پیگیر است.

سخنگوی دولت درپاسخ به سوالی درباره اعتراضات به آزمون استخدامی معلمان، گفت: اعتراض حق شرکت‌کننده است و دستگاه برگزارکننده موظف است که به اعتراضات رسیدگی کند و موظف هستند که در بازه زمانی مشخص به اعتراضات رسیدگی و نتیجه را به عموم مردم اطلاع دهند.

مهاجرانی درخصوص روند خروج اتباع غیرمجاز از کشور، اظهار کرد: تاکنون نزدیک به دو میلیون نفر اتباع غیرمجاز از کشور خارج شده‌اند، این در حالی است که براساس اعلام رسمی مراجع رسمی حدود ۶ میلیون نفر اتباع در کشور داریم. ما وظیفه داریم  اتباع  را ساماندهی کنیم همانطور که تمام کشورها درباره پذیرش مهاجران برنامه دارند. ساماندهی اتباع هم مطالبه ملی است و هم تکلیفی است که بر عهده وزارت کشور است، بخشی از آن انجام شده و این روند ادامه خواهد یافت.

وی درباره زمان ارائه لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع، یادآور شد: هر لایحه متناسب با نیازی که در جامعه احساس شود، شکل می‌گیرد. در کشور تلنباری از قوانین داریم که بسیاری از آنها اجرا نمی‌شود که برخی موارد حتی با یکدیگر متضاد نیز هستند. ما نیاز داریم که به سمت مدیریت اخبار غیرواقع برویم اما باید مراقبت کنیم که بار اجتماعی در پی نداشته باشد.

سخنگوی دولت تاکید کرد: نرخ فعلی دلار در بازار آزاد را انکار نمی‌کنیم اما قطعا بخش زیادی از این افزایش قیمت ناشی از بار روانی است. این موضوع با تدابیر دولت و همچنین هوشیاری مردم مدیریت خواهد شد. ان‌شاءالله.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)