• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۸۳۶۴
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۲
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

قم طی پنج‌سال آینده به قطب گردشگری داخلی و خارجی تبدیل خواهد شد

وزیر میراث‌فرهنگی گفت: توسعه زیرساخت‌های گردشگری و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، مسیر تحقق رشد اقتصادی و فرهنگی استان قم را هموار می‌کند و با استمرار ثبات و حمایت مدیریت استان، این شهر تا پنج سال آینده به یکی از قطب‌های اصلی گردشگری ایران بدل خواهد شد.

قم طی پنج‌سال آینده به قطب گردشگری داخلی و خارجی تبدیل خواهد شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدرضا صالحی‌امیری در مراسم افتتاح هتل «آوا» قم و بازدید از ظرفیت‌های صنعتی و تولیدی استان اظهار داشت: مجموعه نمایشگاه‌ها و زیرساخت‌های صنعتی، تجاری و گردشگری استان نشان‌دهنده توسعه چشمگیر و آینده‌ای روشن برای سرمایه‌گذاری و رشد اقتصادی قم است.

وی با اشاره به افتتاح مجموعه تفریحی «شهر شادی» افزود: این پروژه با مساحت ۱۱ هزار مترمربع و سرمایه‌گذاری ۴۵۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی، فضایی نشاط‌آور برای جوانان ایجاد کرده و بخشی از نیاز‌های نسل جوان را پاسخ می‌دهد.

صالحی‌امیری درباره هتل «آوا» گفت: این هتل نیز با ظرفیت ۱۰۰ تخت، طراحی مدرن و معماری منظم، تجربه‌ای مطلوب برای گردشگران داخلی و خارجی فراهم می‌کند و نشان‌دهنده ارتقاء زیرساخت‌های گردشگری استان است.

وی با قدردانی از استاندار قم خاطرنشان کرد: استاندار با شناخت دقیق حوزه گردشگری و تجربه موفق، نقش کلیدی در فعال‌سازی پروژه‌های نیمه‌تمام و توسعه زیرساخت‌های استان داشته است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: قم با ظرفیت‌های میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و پذیرش گردشگران داخلی و خارجی، قابلیت تبدیل شدن به قطبی معتبر پس از مشهد و شیراز در حوزه گردشگری زیارتی را دارد.

صالحی‌امیری در تشریح برنامه دولت برای توسعه گردشگری گفت: براساس برنامه هفتم توسعه، هدف‌گذاری رشد سالیانه ۲۵ تا ۳۰ درصدی گردشگری قم تعیین شده و با همکاری مدیریت استان و سرمایه‌گذاران، تحقق این هدف کاملاً ممکن است.

وی همچنین اظهار داشت: پروژه‌های زیرساختی در حوزه زیارتی، به ویژه در جمکران و حرم مطهر حضرت معصومه (س)، با مشارکت بخش خصوصی در مسیر بهره‌برداری قرار دارند و ظرفیت جذب میلیون‌ها گردشگر داخلی و خارجی فراهم می‌شود.

صالحی‌امیری درباره نقش زیرساخت‌ها در جذب گردشگر افزود: فعال شدن فرودگاه قم امکان ورود مستقیم گردشگران از کشور‌های خلیج‌فارس و سایر مناطق را فراهم می‌کند و این شهر می‌تواند به مقصد دوم گردشگران داخلی و زیارتی تبدیل شود.

وزیر میراث‌فرهنگی درباره حمایت‌های مالی دولت تصریح کرد: حدود ۲۸ همت تسهیلات از بانک‌ها و صندوق توسعه برای هتل‌ها و ۶ همت برای مشاغل روستایی، صنایع‌دستی و بوم‌گردی اختصاص یافته است. سرمایه‌گذاران با مصوبه‌های جدید و مشوق‌های مالی می‌توانند در توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان مشارکت کنند.

صالحی‌امیری در جمع‌بندی تأکید کرد: بازدید امروز از پروژه‌های صنعتی و گردشگری استان، بیانگر تغییرات محسوس در سبک زندگی، معماری و توسعه شهری قم است. با استمرار ثبات، امنیت و حمایت مدیریت استان، این شهر ظرف پنج‌سال آینده به قطبی بزرگ برای گردشگری داخلی و خارجی تبدیل خواهد شد و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده، زمینه رشد پایدار اقتصادی و فرهنگی استان را فراهم می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۶۵ محکوم متواری در گیلان
و روح ، دیداری صمیمی با خانواده  روحانی شهید حجت الاسلام  احمد زراعت‌حرفه راوری
دعوت دولت به مشارکت به معنای نبود برنامه نیست
اردوی آماده‌سازی تیم ملی ژیمناستیک‌کار به میزبانی قم
سال‌ها برنامه ریزی برای باختن
رقابت گروه‌های تخصصی طب رزمی سپاه
فردا؛ آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌ها در کشور
ضرورت فعالیت بیشتر قرارگاه محله اسلامی در احیای مساجد سیرجان
مهروموم سه عطاری محل فروش دارو‌های مخدر در رشت
­شکست شهرداری گرگان مقابل الریاضی لبنان در بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
حضور سپاه در تمامی بحران‌ها؛ فرمانده در میدان کمک رسانی
غیرت هنرمندان در دفاع مقدس ۱۲ روزه هرگز فراموش نمی‌شود
هشدار هواشناسی درباره ورود سامانه بارشی جدید به کشور
استقرار تمام وقت ماموران پلیس در ایستگاه‌های بازرسی
 عیادت از شهروند خبرنگار حادثه دیده توسط مسئولین شهرستان کوهبنان
نظارت بر بازار مرغ
جلوگیری از تردد خودرو‌های فاقد زنجیر چرخ در محور رابر
گروه سایبری حنظله: نفتالی بنت دروغ می‌گوید که هک نشده است
مجوز نیروگاه‌های فاقد پیشرفت لغو می‌شود
دومین همایش زکات شهرستان انار برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
حجم مبنا در بورس حذف شد
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)