• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۹۲۸۵
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی

تدبیر حاج قاسم برای روحیه‌دادن به مردم و ارتش سوریه

رئیس مرکز آموزش قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با اشاره به تأثیر توپخانه در سرنوشت نبردهای سوریه، گفت: پس از برخورداری از یگان توپخانه، اولین عملیات موفق ما انجام شد و منطقه وسیعی که زیر دید اسرائیلی‌ها در بلندی‌های جولان بود، بازپس گرفته شد.

*** تدبیر حاج قاسم برای روحیه‌دادن به مردم و ارتش سوریه
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار سرتیپ «محمود چهارباغی» رئیس مرکز آموزش قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا و از فرماندهان جبهه مقاومت در سوریه، در مراسم شب خاطره مدافعان حرم که در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، با اشاره به سابقه حضور خود در مأموریت دفاع از حرم اظهار داشت: سال ۱۳۹۳ در عملیاتی قرار بود که منطقه «شیخ مسکین» سوریه را بازپس‌گیری کنیم، اما موفق نشدیم؛ یک علت مهم این ناکامی، نداشتن توپخانه بود؛ لذا به من مأموریت دادند که توپخانه سپاه در سوریه را تشکیل دهم و ما با سرعت توانستیم سه گردان توپخانه را شکل دهیم.
 
سردار چهارباغی افزود: پس از برخورداری از یگان توپخانه، اولین عملیات موفق ما انجام شد و منطقه وسیعی که زیر دید اسرائیلی‌ها در بلندی‌های جولان بود، بازپس گرفته شد و به «تل قرین» رسیدیم.
 
وی اضافه کرد: در نزدیک سنگر فرماندهی بودم که در بی‌سیم اطلاع دادند خط شکسته شده و منطقه را گرفته‌ایم. حاج قاسم و ابو احمد (سردار اسدی) با موتور راهی شدند و من هم دنبالشان رفتم تا به منطقه رسیدیم. حاج قاسم بعد از بررسی خط به ما گفت به همه گوشزد کنید که هیچ ایرانی جلوی دوربین نرود. عملیات باید به نام ارتش سوریه تمام شود. مارش پیروزی می‌زدند و فرماندهان ارتش سوریه مصاحبه کردند، در واقع همه مردم و ارتش با این کار روحیه گرفتند و این تدبیر حاج قاسم بود که کار نیرو‌های ما را به نام ارتش سوریه زد و آنها روحیه گرفتند و موفقیت‌های بعدی پیش آمد.
 
فرمانده توپخانه سپاه در سوریه به خاطره‌ای دیگر اشاره و بیان کرد: روزی ابو احمد (سردار اسدی) تماس گرفت و گفت صبح خودت تنها بدون راننده با ماشین بیا اینجا. وقتی که رسیدم، ابو احمد به همراه یک نوجوان سوار ماشین شدند. ابو احمد گفت برویم به همه جبهه سر بزنیم. گفتم بعضی از جبهه‌ها خطرناک است و با خمپاره و تیربار هم می‌توانند ما را بزنند؛ البته با خمپاره و تیربار هم زدند، ولی سالم رسیدیم؛ آن نوجوان هم می‌گفت برویم جلو همه جا را ببینیم.
 
سردار چهارباغی ادامه داد: عصر که کار تمام شد، ابو احمد به من گفت، چرا نپرسیدی این نوجوان کیست؟ گفتم حتماً خودت لازم نمی‌دانستی بگویی. او گفت این «عباس» پسر آقای «رشید» (سپهبد شهید غلامعلی رشید) است، او را فرستاده و سفارش کرده که در منطقه دور بزنید و جبهه را به او نشان دهید.
 
وی افزود: یکی از مناطق مهم، «نبل و الزهرا» بود؛ این منطقه در محاصره قرار داشت و ساکنانش به ایرانی‌ها و حاج قاسم نامه نوشته بودند که ما از شیعیان و هم‌آیین شما هستیم، ما را از محاصره آزاد کنید. عملیات آزادسازی این منطقه شروع شد و تا آخرین سنگر پیش رفتیم. شب وقتی که حاج قاسم رسید، چشم‌هایش از بی‌خوابی قرمز بود. ایشان در اتاق عملیات، وضعیت را بررسی کرد. قرار بود که یک ساعت دیگر رمز عملیات را اعلام کنیم. به حاجی گفتم نیم ساعت در اتاق بغلی بخوابید؛ برای شروع ساعت سین، شما را بیدار می‌کنم. حاجی رفت و بلافاصله هم خوابش برد، نزدیک زمان عملیات رفتم بیدارش کنم؛ چند بار صدا زدم، اما به علت خستگی فراوان بیدار نشد؛ طوری خوابیده بود که دلم نیامد بیشتر صدایش کنم.
 
فرمانده جبهه مقاومت اضافه کرد: ابو احمد را پیدا کردم و به او توضیح دادم که حاجی بیدار نشد؛ رمز را بگو تا عملیات را شروع کنیم؛ او رمز را گفت و بعد از چند دقیقه حاجی با صدای غرش توپ و انفجار‌ها بیدار شد و گفت حاج محمود! شروع کردی؟ قرار بود رمز را من بگویم. من هم گفتم، دیدم شما خیلی خسته هستید، به ابو احمد گفتم که رمز را اعلام کند. حاجی با ناراحتی نگاهی به من انداخت و چیزی نگفت.
 
سردار چهارباغی گفت: در منطقه ریتیان که آخرین سنگر بود، به علت شهر زیرزمینی که دشمن ایجاد کرده بود، زمین‌گیر شدیم. آنجا سردار اسدی خودش به میدان زد و گفت همه پشت سرش حرکت کنند. وقتی که خط شکسته شد با هر زحمتی که بود، جلوی او را گرفتیم تا برگردد و مابقی فرماندهان ادامه دهند. وارد نبل و الزهرا شدیم. در بدو ورود، با حاج قاسم و دیگر فرماندهان به گلستان شهدا رفتیم و بعد نماز جماعت را در مسجد جامع آنجا خواندیم. مدافعان حرم ایرانی قهرمان‌های مردم آنجا شده بودند و من هم یاد آزادی خرمشهر افتادم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)