• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۰۶۲۱
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۷
اصفهان » اجتماعی
اعتبار مالیاتی، موتور محرکه‌ای برای توسعه محصولات دانش‌بنیان

گلپایگان تولیدکننده اصلی آب پنیر شیرین در کشور

مراحل تولید پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر محصولی دانش بنیان در شرکت تولید فرآورده‌های لبنی در گلپایگان درجریان است.

شرکتی دانش بنیان در گلپایگان تولیدکننده اصلی آب پنیر شیرین در کشوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر تحقیق و توسعه شرکتی دانش‌بنیان در گلپایگان گفت: این طرح با هدف تأمین نیاز راهبردی کشور و جلوگیری از واردات آغاز شده و تحولی عظیم در صنایع شیرخشک نوزاد و مکمل‌های ورزشی ایجاد کرده است.

محمدرضا شهابی این شرکت را بعنوان یکی از تولید کنندگان اصلی پنیردر ایران معرفی کرد و افزود: حدود ۸۵ درصد از محصولات این شرکت به پنیر‌های آب‌نمکی اختصاص دارد. در فرآیند تولید این پنیرها، آب پنیر شیرین به دست می‌آید که در گذشته به دلیل نبود فناوری فرآوری، به یک چالش برای صنعت لبنیات تبدیل شده بود. اما با اثبات ارزش غذایی و پروتئینی بالای آب پنیر، در دهه‌های اخیر، فرآوری و جداسازی پروتئین وی (Whey Protein) آغاز شد.

وی در تشریح مراحل پیشرفت این طرح، افزود: در این شرکت دانش بنیان، تولیدات آزمایشی محصول از سال ۱۴۰۰ آغاز شد و در سال ۱۴۰۱، موفق به تولید اولیه WPC با خلوص ۳۵ درصد شدیم. با همکاری شرکت‌های تولیدکننده شیرخشک نوزاد، محصولاتمان را به هلند و دانمارک صادر کرده و تأییدیه‌های بین‌المللی را کسب کردیم.

اعتبار مالیاتی نقش تعیین‌کننده‌ای در پیشبرد طرح‌های تحقیق و توسعه داشته و مسیر تولید محصولات دانش‌بنیان را هموار کرده است.

مدیر تحقیق و توسعه شرکتی دانش‌بنیان در گلپایگان گفت: در سال ۱۴۰۲، مجوز دانش‌بنیان برای این محصول دریافت شد و در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴، با افزایش خلوص محصول از ۳۵ درصد به ۶۰ و سپس ۸۰ درصد، محصول با خلوص ۸۰ تا ۹۰ درصد به تولید انبوه رسید.

محمدرضا شهابی با اشاره به برنامه‌های آینده، تاکیدکرد: در حال حاضر، تحقیقات برای تولید WPI، که پروتئین وی خالص با حدود ۹۵ درصد خلوص است، با جدیت در جریان است.

وی، کاربرد‌های گسترده این پودر در صنایع شیرخشک نوزاد، مکمل‌های ورزشی و حتی حوزه دارویی را از دلایل اصلی اجرای این طرح برشمرد و تاکید کرد: این شرکت دانش بنیان به عنوان یکی از منابع اصلی تولید آب پنیر شیرین در کشور، ظرفیت بالایی برای توسعه این محصول دارد. اهداف اصلی این طرح شامل تأمین نیاز کشور و جلوگیری از واردات محصول، کاهش قیمت تمام‌شده و ارائه محصولی اقتصادی و باکیفیت، تولید کالای سلامت‌محور و بومی‌سازی دانش فنی با استاندارد‌های جهانی، و همچنین ایجاد ارزش افزوده برای هلدینگ صنایع شیر ایران و صندوق بازنشستگی کشوری است.

مدیر تحقیق و توسعه شرکت تولید لبنیات در گلپایگان، برنامه اعتبار مالیاتی را موتور محرک واحد تحقیق و توسعه دانست و گفت: «اعتبار مالیاتی» به شکوفایی ایده‌های نو کمک شایانی می‌کند و پشتوانه مالی لازم برای جسارت در پروژه‌های جدید را فراهم می‌آورد.

وی همچنین به چالش‌هایی نظیر استانداردسازی محصول اشاره کرد و با اشاره به تجاری‌سازی اولیه محصول با خلوص پایین‌تر، اظهار داشت: محصول ما توانسته استاندارد‌های لازم را کسب کرده و اعتماد مصرف‌کنندگان را جلب کند. تولید داخلی موجب کاهش واردات و جلوگیری از خروج ارز شده است.

شهابی افزود: استقبال بازار به حدی بوده که تولید فعلی ما پاسخگوی نیاز بازار نیست و نیازمند توسعه زیرساخت‌ها هستیم. هدف ما این است که با توسعه زیرساخت‌ها و انتقال دانش فنی، نیاز کشور به این محصول را در آینده نزدیک به طور کامل در داخل مرتفع سازیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تور جهانی تنیس جوانان؛ جدال مدعیان برای قهرمانی
عارف: نگاه دولت چهاردهم اصلاح نظام آموزشی کشور است
دریای آرام همراه با مه رقیق در سواحل هرمزگان، ۹ آبان
هفته آینده هم خبری از بارش مناسب در کرمانشاه  نیست
واکنش چین به فرمان از سرگیری آزمایش های اتمی آمریکا
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
۹ مدال رنگارنگ سهم دختران خوزستانی از مسابقات وزنه‌برداری جوانان کشور
احیای ۱۵ معدن راکد در آذربایجان‌غربی
دستگیری عامل نزاع و درگیری در باغ جنت شیراز
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
رسیدگی به بیش از ۱۰ هزار تخلف صنفی در تعزیرات حکومتی خوزستان
همایش بزرگ پیاده روی و ورزش در شورین همدان
شنیده شدن سوت نخستین قطار گردشگری گیلان
از چاله به چاه؛ روایتی از نهم آبان سالروز انقراض قاجاریه و آغاز حکومت پهلوی
سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری دریایی حمایت می‌شوند
دور نخست جام حذفی اسپانیا؛ صعود ویارئال بتیس و اسپانیول
استاندار آذربایجان‌غربی: فرمانداران محور توسعه شهرستان‌ها هستند
رقابت انتخاباتی در جنوب عراق
مادران فلسطینی چشم به راه فرزندان
مجلس یکشنبه تکالیف وزارت ارتباطات در طرح ملی هوش مصنوعی را مشخص می‌کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
چهارمی ایران در پایان روز دهم بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
پخش زنده فینال فوتسال و پخش زنده بسکتبال از شبکه ورزش
مردی که با خرس و پلنگ حرف می زند
باران امید در مازندران
تکواندو قهرمانی جهان؛ نعمت زاده و بختیاری با پیروزی آغاز کردند
اجرای قانون عفاف و حجاب فرادستگاهی است
پایان هفته هفتم لیگ برتر بسکتبال
جابه‌جایی بیش از ۹۲ میلیون مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هفت ماه
آتش‌بس غزه شکننده است
عهد شکن از روز اول، روایتی از یک تجربه
سودجویی برخی از رستوران‌ها به بهانه عرضه غذای ارزان
رؤسای جمهور آمریکا و چین پس از ۶ سال با یکدیگر دیدار کردند
رقابت ۱۲ هزار نفر در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی
روایتی کوتاه از کنگره بزرگداشت آیت‌الله ملک‌حسینی (ره)
دستور ازسرگیری آزمایش سلاح‌های‌ هسته‌ای از سوی ترامپ
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)