• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۲۲۹۷
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۹
همدان » اقتصادی

کاهش ۱۲ درصدی مصرف گازوئیل در همدان

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان گفت: به دنبال اقدامات موثر در مدیریت توزیع و مصرف بهینه سوخت گازوئیل (نفت گاز) مصرف این فرآورده در همدان ۱۲ درصد کاهش یافت.

کاهش ۱۲ درصدی مصرف گازوئیل در همدان

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، بهزاد نصیری به آمار کلی مصرف نفت‌گاز در بخش غیرنیروگاهی اشاره کرد و افزود: از ابتدای فروردین تا پایان مردادماه سال جاری، حدود ۳۰۰ میلیون لیتر نفت‌گاز در بخش غیرنیروگاهی مصرف شده است، در حالی که در مدت مشابه سال ۱۴۰۳ این میزان حدود ۳۵۰ میلیون لیتر بوده است. این آمار نشان‌دهنده کاهش ۱۲ درصدی مصرف نفت‌گاز غیرنیروگاهی در سال جاری است.

وی بیان کرد: مقایسه عملکرد پنج ماهه نخست سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ نشان‌دهنده کاهش قابل توجه مصرف فرآورده نفت‌گاز در بخش غیرنیروگاهی در استان همدان است و این کاهش مصرف نتیجه برنامه‌ریزی‌های دقیق، مدیریت بهینه توزیع و نظارت مستمر بر مصرف این فرآورده راهبردی است که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی کشور ایفا می‌کند.

نصیری افزود: با توجه به اهمیت نفت‌گاز به عنوان یک فرآورده راهبردی و تأثیر آن در بخش‌های مختلف اقتصادی، مقابله با قاچاق سوخت و مدیریت دقیق نیاز واقعی به این فرآورده، گامی مؤثر در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی محسوب می‌شود و منطقه همدان با اجرای سیاست‌های کنترلی و نظارتی، در این زمینه به‌عنوان پیشتاز در میان مناطق کشور شناخته شده است.

وی گفت: در بخش حمل‌ونقل زمینی، مصرف نفت‌گاز با کاهش ۴.۱۸ درصدی، در بخش صنایع با کاهش ۱۶.۶ درصدی و در بخش نیرو‌های مسلح با کاهش چشمگیر ۲۸.۱ درصدی همراه بوده است؛ همچنین، به دلیل توجه ویژه به پدافند غیرعامل در ادارات، ذخیره‌سازی نفت‌گاز در این بخش با افزایش قابل توجه ۶۱.۵ درصدی روبه‌رو شده که نشان‌دهنده برنامه‌ریزی دقیق برای تأمین نیاز‌های اضطراری است.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان اظهار کرد: شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان در پنج ماهه سال جاری با عملکرد برجسته در مدیریت توزیع نفت‌گاز، موفق به کسب رتبه نخست در میان ۳۷ منطقه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران شد و این دستاورد نشان‌دهنده تلاش‌های مؤثر این منطقه در بهینه‌سازی مصرف سوخت و مقابله با قاچاق فرآورده‌های نفتی است.

وی به پیشرفت‌های این استان در توسعه حمل‌ونقل ریلی اشاره کرد و گفت: با گام‌های بلندی که در راستای توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل ریلی در استان برداشته شده، مصرف نفت‌گاز در این بخش با افزایش ۲۰.۵ درصدی همراه بوده که نشان‌دهنده حرکت همدان به سمت توسعه پایدار و استفاده از روش‌های حمل‌ونقل مدرن و کم‌مصرف است.

نصیری با اشاره به جایگاه ویژه همدان به عنوان یک استان کشاورزی، اظهار داشت: در بخش کشاورزی، مصرف نفت‌گاز در پنج ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۸.۱ درصد افزایش یافته است. این افزایش به دلیل نیاز‌های رو به رشد بخش کشاورزی و استفاده گسترده از ماشین‌آلات کشاورزی در این استان است که نقش مهمی در تامین امنیت غذایی کشور دارد.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان تاکید کرد: شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان با تداوم برنامه‌های نظارتی، توسعه زیرساخت‌ها و همکاری با نهاد‌های مرتبط، به دنبال تقویت مدیریت مصرف سوخت و حفظ منابع ملی است؛ این دستاورد‌ها نه تنها به صرفه‌جویی در مصرف سوخت کمک کرده، بلکه گامی مهم در راستای توسعه پایدار و حفاظت از محیط‌زیست در استان همدان به شمار می‌رود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت جهادی کاروان نذر خدمت در روستای نیسیان اردستان
تاکید بر عدالت اقلیمی و توجه به تغییرات اقلیمی
مسابقات پاراوزنه برداری غرب کشور به میزبانی کرمانشاه در حال برگزاری است
بدرقه شاعر شادوران (حامد ماکویی) تا آرامگاه ابدی اش
ارسال ۱۰ تانکر آب به مناطق کم برخوردار خراسان جنوبی
دومین گردهمایی فعالان نهج البلاغه در خوزستان
افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق صنعتی
احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بهارستان از اولویت‌های زیست‌محیطی منطقه است
صعود کاله مازندران به رده دوم لیگ برتر بسکتبال
دیدار وزرای ورزش ایران و عربستان در ریاض
از نوآوری تا تجارت؛ مسیر جهانی نانوی ایران
تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع کوچک در خوزستان
فراهم شدن دسترسی پایدار اهالی۶ روستای روانسر به آب آشامیدنی سالم
شاگردان مسعود حمیدی، در پی کسب سومین پیروزی متوالی
آشتی ذوب آهن با برد و توقف ملوان مقابل شمس آذر
تصمیم‌های فرمانداران می‌تواند در سطح ملی اثرگذار باشد
ضرورت توجه صنایع خوزستان به تولید ، مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه دریامحور
کشف ۲ تن آرد خارج از شبکه در ميام
تأکیداستاندارآذربایجان غربی بر مدیریت بهینه منابع آبی
موفقیت موزه ایرانی در ثبت رکورد گینس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)