• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۲۴۱۷
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
خراسان رضوی » اجتماعی

رضایت هیئت نمایندگان آژانس‌های سازمان ملل از روند خدمات به اتباع افغانستان در دوغارون

هیئت نمایندگان آژانس‌های سازمان ملل با سفر به مرز دوغارون تایباد روند خدمات دهی به اتباع افغانستان را مطلوب ارزیابی کردند.

 

رضایت هیئت نمایندگان آژانس‌های سازمان ملل از روند خروج اتباع افغانستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران امروز در جریان بازدید از روند خدمت رسانی به اتباع غیرمجاز افغان از مرز دوغارون تایباد گفت:  هرچند این روز‌ها شمار بازگشت اتباع افغانستانی از ایران به سمت کشورشان نسبت به قبل کاهش یافته است، بدون شک خدمات دولت جمهوری اسلامی ایران در همه حال به ویژه در روز‌های اوج برگشت جای تشکر دارد.

اشتفان پریزنر ادامه داد: سازمان‌های بین المللی به برنامه‌های پیش بینی شده برای خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی نگاه ویژه‌ای دارند و سطح خدمات ارائه شده به آنها را مورد بررسی قرار می‌دهند.

فراهم کردن سفر آسان برای اتباع افغانستانی

نماینده کمیسریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در جمهوری اسلامی ایران هم گفت: اقدامات خوب و مثبت باید عنوان شود تا در سطح جهانی بازتاب داشته باشد.

یومیکو تاکاشیما افزود: هرچه قدر نمایندگان آژانس‌های بین المللی در جریان خدمات دولت جمهوری اسلامی به اتباع غیرمجاز افغانستانی قرار بگیرند، بدون تردید صدای آنها در بخش‌های مختلف رساتر خواهد بود.

تاکاشیما ادامه داد: میزبانی دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران از اتباع نسبت به سایر کشور‌ها کاملا متفاوت است.

او افزود: جامعه بین المللی برای حفظ شرایط موجود و ارتقای سطح خدمات در حوزه اتباع باید در کنار دولت جمهوری اسلامی ایران باشد.

 

میزبانی شایسته ایران از اتباع افغانستانی

مدیر کل اتباع و مهاجران خارجی استانداری خراسان‌رضوی هم گفت: ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران ۴۷ سال میزبان و پذیرای مهاجران کشور همسایه افغانستان بوده‌اند.

جعفر سیدآبادی افزود: پیوند‌های عمیق ناگسستنی بین دو ملت ایران و افغانستان از گذشته رقم خورده است، خروج آبرومندانه آنها از جمهوری اسلامی ایران باید در سراسر دنیا منتشر شود.

او افزود: در بازه زمانی خروج اتباع غیرمجاز از دوغارون به سمت افغانستان، این گذرگاه رسمی در برخی از روز‌ها میزبان افزون بر ۳۰ هزار نفر مهاجر از جای جای استان‌های ایران بوده است.

مدیر کل اتباع و مهاجران خارجی استانداری خراسان رضوی گفت: دولت و ملت ایران بر این باور هستند که در هیچ کجای دنیا با اتباع غیرمجاز این گونه با مهربانی و عطوفت برخورد نمی‌کنند، احترام و تکریم اتباع بر اساس باور‌های دینی و انسانی ایرانیان است.

 سیدآبادی افزود: با وجود تحریم‌های ظالمانه برخی از کشور‌های اروپایی بر علیه جمهوری اسلامی ایران، کشور ما به درستی از اتباع غیرمجاز افغانستانی میزبانی کرده است.

 وی گفت: دولت ایران وظیفه خود را در قبال تبعه افغان در مدت زمان حضور آنها در کشور به درستی ایفا کرده است و این وظیفه سازمان‌های بین الملل را دوچندان خواهد کرد.

مدیر کل اتباع و مهاجران خارجی استانداری خراسان افزود: حال  که خروج مهاجرین افغان از دوغارون جریان عادی خود را دارد، باید به دنبال اتمام طرح‌های نیمه تمام عمرانی در مهمانشهر اتباع افغانستانی در شهرستان تربت جام باشیم و برای آغاز عملیات طرح‌هایی که مورد نیاز اتباع در این شهر است با سازمان‌های بین المللی مشارکت داشته باشیم.

بازدید از کلینک درمانی ویژه اتباع و مهاجرین خارجی و مرکز آگاهی‌رسانی از خطرات و رفتار ایمن‌تر در برابر مین و مواد منفجر نشده جمهوری اسلامی ایران برای تبعه افغان، از دیگر برنامه‌های سفر هیات نمایندگان آژانس‌های سازمان ملل به مرز دوغارون تایباد بود.

اتباع غیرمجاز افغانستانی از طریق سه مرز میلک در استان سیستان و بلوچستان، ماهیرود در خراسان جنوبی و دوغارون در خراسان رضوی به کشورشان برمی گردند.

شهرستان ۱۵۱ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد، ۹۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد و به واسطه وجود گذرگاه مرزی دوغارون در این نوار مرزی از اهمیت اقتصادی ویژه‌ای برخوردار است.

مرز دوغارون با قدمت بیش از یک قرن در فاصله ۱۸ کیلومتری جنوب شرقی شهر تایباد و ۲۴۳ کیلومتری جنوب شرق مشهد واقع شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره شهید منصور سودی، شهید شاخص زنجان
هنر نقالی و طنین شور شاهنامه‌خوانی در خرمدره، زنجان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
یادداشت رئیس مجلس در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)