• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۲۸۴۲
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸
مازندران » ورزشی

تجلیل استاندار از کشتی گیران مازندرانی

در مراسمی با حضور استاندار مازندران و رئیس فدراسیون کشتی، از ملی‌پوشان مازندرانی اعزامی به جهانی زاگرب تجلیل شد.

تجلیل استاندار از کشتی گیران مازندرانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، در مراسمی صمیمی و پرشور، با حضور مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی، بریمانی مدیرکل ورزش و جوانان و شایگان رئیس هیأت کشتی استان، از ملی‌پوشان مازندرانی تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی و کادر فنی آنان پیش از اعزام به مسابقات جهانی زاگرب تجلیل شد.

مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران ن در این مراسم، کشتی را فراتر از یک ورزش دانست و اظهار داشت: کشتی نماد شجاعت، غیرت و مردانگی مازندرانی‌هاست. قهرمانان ما نه‌تنها برای مدال، بلکه برای پرچم ایران و همچنین جای گرفتن در دل مردم می‌جنگند.

وی با تأکید بر حمایت همه‌جانبه از ورزش استان گفت: تمام ظرفیت‌های مدیریتی استان را در اختیار جامعه ورزشی قرار می‌دهم تا ورزش همگانی و فراگیر شود. ورزش می‌تواند آسیب‌پذیری اجتماعی را کاهش دهد و من به عنوان متولی استان، برای جهش ورزش مازندران در خدمت قهرمانان هستم.

استاندار مازندران در پایان، با آرزوی موفقیت برای ملی‌پوشان در رقابت‌های جهانی، وعده داد: هر کشتی‌گیری که مدال طلا کسب کند، شغل تضمین‌شده خواهد داشت. چه با مدال باشید و چه بی‌مدال، جایگاه شما در قلب مردم مازندران و ایران محفوظ است.

 رئیس فدراسیون کشتی در این دیدار با اشاره به جایگاه ویژه کشتی در مازندران گفت: در المپیک گذشته، یک مدال طلا و سه نقره توسط ورزشکاران مازندرانی کسب شد؛ یعنی نیمی از مدال‌های کاروان ایران از این استان بود. مازندرانی‌ها در همه عرصه‌ها نخبه‌اند و کشتی در ذات این مردم ریشه دارد.

علیرضا دبیر با بیان اینکه افق فدراسیون برای استان، افزایش تعداد کشتی‌گیران از ۳۵ هزار نفر به ۱۰۰ هزار نفر است، افزود: با بهره‌گیری از تجربه و دانش فنی قهرمانان شاخص استان، می‌توان نسل جدیدی از نونهالان و نوجوانان را تربیت کرد. حضور این چهره‌ها در باشگاه‌های محلی، انتقال علم و انگیزه را تضمین می‌کند.

وی همچنین بر نقش اجتماعی کشتی تأکید کرد و گفت: در مناطق کم‌برخوردار باید باشگاه‌های ورزشی راه‌اندازی شود تا از طریق کشتی، آسیب‌های اجتماعی کاهش یابد.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم از سوی استاندار مازندران و در حضور علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی، بریمانی مدیرکل ورزش و جوانان و شایگان رئیس هیات کشتی استان مازندران از ملی‌پوشان مازندرانی تقدیر و تجلیل شد.

یاداور می‌شوم ۸ کشتی گیر مازندرانی در ترکیب تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در مسابقات جهانی به روی تشک می‌روند.

ایوب رضوانی و گزارشی از این دیدار:

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)