• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۳۳۵۰
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۵
سیاسی » عمومی
توسط دیوان محاسبات صورت گرفت؛

ارائه رویکرد‌های حسابرسی تحقق اهداف توسعه پایدار در روسیه

نشست سالانه کارگروه اهداف و شاخص‌های کلیدی توسعه پایدار سازمان بین‌المللی دیوان‌های محاسبات کشور‌های جهان (اینتوسای) با حضور هیئتی از دیوان محاسبات کشورمان در شهر سن‌پترزبورگ روسیه برگزار شد.

ارائه رویکرد‌های

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل دیوان محاسبات کشور، هیئت اعزامی جمهوری اسلامی ایران ضمن برگزاری دیدار‌های دوجانبه با رؤسای هیأت‌های اعزامی دیوان‌های محاسبات کشور‌های روسیه، قطر، مصر، کویت، ترکیه و سنگال و حضور فعال در نشست‌های تخصصی این رویداد مهم بین‌المللی، به ارائه آخرین دستاورد‌ها و رویکرد‌های دیوان محاسبات جمهوری اسلامی ایران در حوزه حسابرسی تحقق اهداف توسعه پایدار پرداخت.

رئیس هیئت مستشاری دیوان محاسبات کشور با اشاره به شرایط پیچیده جهان از جمله تغییرات اقلیمی، شکاف‌های اجتماعی و بی‌ثباتی اقتصادی و نیز نقش بی‌بدیل دیوان‌های محاسبات در تضمین توسعه پایدار، اظهار داشت:دیوان محاسبات جمهوری اسلامی ایران با اتکال به تجارب غنی، ساختار منسجم و جایگاه قانونی، نقش‌آفرینی مؤثری در راستای تحقق توسعه پایدار ایفا می‌کند. این نهاد نظارتی با دقت، صراحت و استقلال، روند تصویب، تخصیص و مصرف منابع عمومی را رصد کرده و از سطح نظارت صرف مالی فراتر رفته و با نگاه اثربخش و آینده‌نگر، ارزیابی سیاست‌های ملی را بر پایه رعایت منافع بین‌نسلی دنبال می‌نماید.

حسینی همچنین با اشاره به تعامل سازنده دیوان محاسبات جمهوری اسلامی ایران با نهاد‌های جهانی و منطقه‌ای در حوزه حسابرسی دولتی، به‌ویژه سازمان‌های اینتوسای، آسوسای و اکوسای، تصریح کرد: این نهاد نظارتی در مسیر بومی‌سازی استاندارد‌های حسابرسی توسعه پایدار و نهادینه‌سازی این استاندارد‌ها در عملکرد نظارتی خود گام برمی‌دارد.

رئیس هیئت مستشاری دیوان محاسبات کشور با تأکید بر بنیان‌های پنج‌گانه اهداف توسعه پایدار شامل نقش مردم، رفاه و بهروزی ملت‌ها، صیانت از کره خاکی، صلح و مشارکت، ابراز امیدواری کرد شاهد تحقق حکمرانی جهانی بر پایه تعامل، عقلانیت، عدالت، حاکمیت قانون، امنیت و توسعه پایدار باشیم.

در ادامه این اجلاس، حسینی با تشریح اقدامات و خط‌مشی‌های دیوان محاسبات جمهوری اسلامی ایران در حوزه حسابرسی تحقق اهداف ۱۷گانه توسعه پایدار در سطح ملی و منطقه‌ای، پیشنهاد‌های راهبردی برای پیشبرد مأموریت این کارگروه بین‌المللی ارائه کرد که مهم‌ترین آنها شامل طراحی و ایجاد درگاه‌های تعاملی بین کشور‌های عضو اینتوسای برای تبادل تجربه و دانش حرفه‌ای، توسعه حسابرسی زیست‌محیطی، فناورمحور و مبتنی بر داده‌های کلان با رویکرد تربیت نیروی انسانی متخصص و آشنا با استاندارد‌های بین‌المللی، تدوین نقشه راه مشترک میان اعضای کارگروه در زمینه حسابرسی تحقق اهداف ۱۷گانه توسعه پایدار، برگزاری دوره‌های آموزشی متمرکز بر موضوعات نوظهورو تشویق به اجرای پروژه‌های تطبیقی بین‌المللی با هدف ارزیابی شاخص‌های توسعه پایداراست.

براساس این گزارش، کارگروه حسابرسی اهداف و شاخص‌های کلیدی توسعه پایدار اینتوسای به‌عنوان یکی از کارگروه‌های مترقی ذیل کمیته هدف اشتراک دانش اینتوسای فعالیت می‌کند.

این کارگروه با هدف حمایت از تلاش‌های هماهنگ دیوان‌های محاسبات در راستای نیل به اهداف ملی و توسعه پایدار و همچنین تدوین و ترویج شاخص‌های کلیدی توسعه پایدار در حوزه حسابرسی دولتی تشکیل شده و هم‌اکنون به ریاست دیوان محاسبات روسیه با ۴۱ عضو فعالیت دارد. دیوان محاسبات جمهوری اسلامی ایران نیز از اعضای فعال و پیشرو این کارگروه به شمار می‌آید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی
پیش بینی غبارآلودگی هوا در سمنان
بزرگترین گردهمآئی صنعت قهوه ایران در تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه قهوه ایران، رویداد مرجع صنعت قهوه کشور است
به یادسفیدپوشان رو سفید
تجلیل از مادران شهدای ورزشکار و قهرمانان اخلاق‌مدار
پیام از شما، پیگیری از ما
بسته خبر‌های کوتاه ۶ آبان در یک نگاه
انضباط ترافیکیِ جاده‌های جنوب کرمان
ورزشی‌های ششم آبان ماه در استان سمنان
پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان به تیم هندبال دختران ایران
برگزاری سومین نمایشگاه بین المللی قهوه در مرکز نمایشگاهی ایران مال
اعلام برنامه‌های هفته کتاب در لرستان
افتتاح سایت برق اضطراری قدرتمند در بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد
جان باختن یکی از کارکنان پتروشیمی بندر امام خمینی بر اثر حادثه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
کشتی آزاد بازی‌های آسیایی جوانان؛ صعود طهماسبی، الهی و زرین کام به نهایی
اوقات شرعی اهواز، ۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی نمایشگاه کتاب در فرهنگسرای امام خمینی
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)