• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۳۸۶۸
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱
آذربایجان شرقی » علمی و فرهنگی

انتشار فراخوان جشنواره موسیقی استاد شهریار در تبریز

دبیر نخستین جشنواره سراسری موسیقی استاد محمدحسین شهریار، جزئیات فراخوان شرکت در این جشنواره را تشریح کرد.

انتشار فراخوان جشنواره موسیقی استاد شهریار در تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، قادر رودکیان اظهار کرد: جشنواره سراسری استاد شهریار را می‌توان نخستین جشنواره رسمی موسیقی ایرانی نام برد که قرار است در سه بخش گروه نوازی، تک نوازی (و آواز) و بخش جنبی برگزار شود.

وی افزود: بخش گروه نوازی بدون درنظر گرفتن شرط سنی در سطح ملی بین گروه‌های موسیقی چهار تا ۱۲ نفره و بخش تک نوازی نیز در سطح استانی خواهد بود و علاقه مندان می‌توانند در بخش جنبی شرکت کنند و در صورت پذیرش، اجرا داشته باشند.

دبیر جشنواره موسیقی استاد شهریار در خصوص اهمیت برگزاری این جشنواره در تبریز ادامه داد: این جشنواره به منظور حمایت و صیانت از موسیقی سنتی ایرانی و با هدف شناسایی استعداد‌های درخشان موسیقی ایران زمین و ایجاد همدلی و اتحاد برگزار می‌شود.

رودکیان گفت: بخش تک خوانی و تکنوازی این جشنواره در ۲ رده سنتی هنرمندان زیر ۱۸ سال و بین ۱۸ تا ۴۰ سال در ۱۲ رشته موسیقیایی شامل آواز، تار، سه تار، عود، کمانچه، ویولن ایرانی، نی، سنتور، قانون، دف، دایره و تنبک برگزار می‌شود و بخش جنبی نیز بدون شرط سنی، به صورت غیررقابتی و بدون جایزه نقدی در بخش‌های تک نوازی و تک خوانی، گروه‌های موسیقی ایرانی شامل ۲نوازی، سه نوازی و ... و گروه‌های تنبک نوازی، دف نوازی و ... برگزار خواهد شد.

وی اظهار کرد: محوریت داوری آثار باکلام ارسالی به جشنواره، اشعار استاد شهریار است و امتیاز ویژه‌ای به این موضوع داده می‌شود و آثار بی کلام از استادان موسیقی تبریز از جمله بیگجه خانی، اقبال آذر، حسن عذاری، بهجت و قطعات جدید نیز امتیاز خاصی دارند.

قادر رودکیان ادامه داد: هنرمندان فرصت دارند تا ۱۵ مهرماه آثار خود را به دبیرخانه جشنواره به نشانی، تبریز- بلوار ۲۹ بهمن- مجتمع فرهنگی هنری ۲۹ بهمن- دفتر انجمن موسیقی آذربایجان شرقی ارسال کنند.

دبیر نخستین جشنواره سراسری موسیقی استاد شهریار افزود: پنجم و ششم آبان ماه اجرا‌های تک نوازی و هفتم و هشتم آبان ماه نیز اجرا‌های گروه نوازی برگزار شده و آیین اختتامیه این جشنواره نیز نهم آبان ماه خواهد بود.

وی ادامه داد: این جشنواره با همکاری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز و انجمن موسیقی استان برگزار می‌شود و رایزنی‌ها برای تداوم برگزاری این جشنواره در سال‌های آتی ادامه دارد.

رودکیان خاطرنشان کرد: مکتب تبریز یکی از اصلی‌ترین مکتب‌های موسیقی پایه کشورمان به شمار می‌رود و استادان و شیوه‌های آوازخوانی منحصر‌به‌فرد خود را دارد و درصدد معرفی این اساتید به هنرمندان و جامه امروز هستیم.

وی افزود: جوایز بخش گروه نوازی شامل تندیس جشنواره، لوح افتخار و جایزه نقدی معادل ۷۰۰ میلیون ریال برای گروه اول، لوح تقدیر و جایزه نقدی معادل ۵۰۰ میلیون ریال برای گروه دوم و لوح تقدیر و جایزه نقدی معادل ۳۰۰ میلیون ریال برای گروه سوم و جوایز بخش تک خوانی و تک نوازی (هر۲ رده سنی) نیز شامل تندیس جشنواره لوح افتخار و جایزه نقدی معادل ۸۰ میلیون ریال نفر اول، لوح تقدیر و جایزه نقدی معادل ۵۰ میلیون ریال نفر دوم و لوح تقدیر و جایزه نقدی معادل ۳۰ میلیون ریال نفر سوم خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۷ آبان
آمادگی کامل بیمارستان کیش در حوزه پدافند غیرعامل
ابلاغ قانون اصلاح ساز و کار بررسی بودجه سالیانه به رئیس‌جمهور
فناوری ای‌سیم (eSIM) به‌زودی در کشور فراگیر می‌شود
قضات باید در راستای حل مشکلات مردم تلاش کنند
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
هلال احمر استان زنجان درگود پیشگیری از اعتیاد
هیئت پارلمانی ایران برای حضور در اجلاس کمیته فرهنگی-اجتماعی APA عازم مسکو شد
بازآفرینی در ۹ شهر استان زنجان
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
آذربایجان‌شرقی قلب تپنده روابط ایران و ترکیه است
مسیر جسارت؛ روایت بانوی اتوبوسران زنجانی
مزارع پرورش ماهی به روایت تصویر
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۷ زخمی در پی واژگونی اتوبوس
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
لاریجانی: منطقه با دشمنان و چالش‌های مشترکی مواجه است
دستور نتانیاهو برای ازسرگیری حملات علیه غزه
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)