• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۴۸۴۲
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۱
آذربایجان غربی » اقتصادی
استاندار آذربایجان‌غربی:

آینده‌ای روشن پیش‌روی توسعه آذربایجان‌غربی است

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: ظرفیت‌های بی‌نظیر در کنار سرمایه انسانی توانمند، می‌تواند آینده‌ای روشن برای توسعه آذربایجان‌غربی رقم بزند.

آینده‌ای روشن پیش‌روی توسعه آذربایجان‌غربی است

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛رضا رحمانی عصر امروز در نشست سرمایه‌گذاران، فعالین اقتصادی و معتمدین شهرستان تکاب، با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر استان در حوزه‌های معدن، گردشگری و سرمایه‌گذاری، افزود: آذربایجان‌غربی به دلیل موقعیت راهبردی و همجواری با سه کشور عراق، ترکیه و جمهوری آذربایجان، از پتانسیل‌های ویژه‌ای برخوردار است که در کمتر استانی مشابه آن یافت می‌شود.

وی همچنین با بیان اینکه بخش معدن باید به‌عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه استان عمل کند، خاطرنشان کرد: طبق قوانین موجود، درصدی از درآمد‌ها و حقوق دولتی معادن باید به همان مناطق بازگردد و صرف زیرساخت‌ها، عمران روستا‌ها و توسعه پایدار شود که متأسفانه این موضوع در گذشته به‌درستی محقق نشده، اما پیگیری خواهیم کرد تا حقوق مردم مناطق معدنی به‌طور کامل تامین شود.

استاندار آذربایجان‌غربی به ذخایر ارزشمند طلا و سنگ‌های تزئینی تکاب و ضرورت ایجاد شهرک‌های تخصصی سنگ و طلا نیز تأکید کرده و افزود: ایجاد این شهرک‌ها و توسعه صنایع فرآوری، علاوه بر جلوگیری از خام‌فروشی، زمینه اشتغال پایدار جوانان را فراهم می‌کند و تکاب را به قطب ملی در این حوزه بدل خواهد ساخت.

رحمانی همچنین توسعه گردشگری را مکمل بخش معدن دانسته و اضافه کرد: وجود آثار تاریخی و جهانی همچون تخت سلیمان و طبیعت بی‌نظیر منطقه، فرصت طلایی برای رونق گردشگری بوده و تقویت آموزش‌های تخصصی و حمایت از سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها، به‌ویژه احداث هتل‌ها و مراکز اقامتی، از اولویت‌های استان است.

وی در ادامه ورود بخش خصوصی به پروژه‌های عمرانی به‌ویژه راهسازی را ضروری دانسته و افزود: شرکت‌های معدنی شهرستان تکاب باید در اجرای طرح راهسازی محور میاندوآب - شاهین‌دژ - تکاب ورود کرده و با سرمایه‌گذاری در این پروژه، زمینه توسعه پایدار و تسریع در اجرای طرح را فراهم کنند.

استاندار آذربایجان‌غربی مشارکت بخش خصوصی در پروژه‌های راهسازی را نه‌تنها یک ضرورت اقتصادی بلکه گامی بنیادین در توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل عنوان کرده و یادآور شد: با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و مدیریت حرفه‌ای، این طرح‌ها می‌تواند با کیفیت بالاتر و در زمان کوتاه‌تری اجرا شود.

رحمانی همچنین با اشاره به امنیت پایدار استان، افزود: امنیت امروز آذربایجان‌غربی نتیجه خون شهدا و مجاهدت نیرو‌های خدوم است و همین امنیت مهم‌ترین پشتوانه برای سرمایه‌گذاری و حضور فعال بخش خصوصی محسوب می‌شود.

وی در ادامه با اعلام اینکه هیچ بهانه‌ای برای عقب‌ماندگی پذیرفتنی نیست، تصریح کرد: دولت به‌تنهایی قادر به حل مشکلات نیست و باید با مشارکت مردم، نهاد‌های محلی و بخش خصوصی مسیر توسعه را هموار کرد.

استاندار آذربایجان‌غربی در پایان با بیان اینکه مدیران باید برنامه‌های خود را براساس مزیت‌های منطقه‌ای تدوین کرده و نتایج ملموس به مردم ارائه دهند، افزود: آذربایجان‌غربی شایسته جایگاهی بالاتر در توسعه ملی است و با تلاش و همدلی می‌توان این جایگاه را به‌دست آورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یازدهمین کنفرانس سوخت و احتراق ایران با محوریت فناوری‌های پاک
بورس کالا میزبان عرضه ۶۹۵ هزار تن انواع محصول
افزایش بهره وری در بخش کشاورزی اندیمشک با جذب دومین کمباین
افزایش تبادلات برقی ایران و ترکمنستان
برگزاری مراسم سالگرد آیت‌الله موسوی همدانی
تعویض ۴۸۰ شاخه ریل برای ارتقاء ایمنی و حذف تقلیل سرعت‌ها در راه‌آهن شرق
تصویب پیوست آموزشی نقشه راه دولت هوشمند
کتاب «ائمه (ع) و علم اصول» به چاپ چهارم رسید
بازگشایی محور جم به فیروزآباد شب گذشته
امید در مرکز کودک و نوجوان سیما
اعزام ۲۰۰ دانش‌آموز دختر در کنگاور به مناطق عملیاتی جنوب
کتاب «و اینگونه است زینب (س)»به چاپ چهارم رسید
اختتامیه بخش بانوان سی و یکمین دوره مسابقات کشوری «رفاقت مهر»
هشدار معاونت غذا و داروی اهواز درخصوص فعالیت مشکوک عطاری‌های غیرمجاز
صهیونیست‌ها ممکن است توافقات قبلی را زیر پا بگذارند
بیست و نهمین کنفرانس بین المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق آغاز شد
مستند «رقص خون» در خبرهای رسانه
کوچک شدن مغز مردان
آذرماه امسال؛ اعزام ۶۰ دانش آموز خوزستانی به سرزمین وحی
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
ترکیه ۴۴ فروند جنگنده یوروفایتر تحویل می‌گیرد
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)