• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۴۹۶۶
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
مهاباد » اقتصادی
استاندار آذربایجان غربی در تکاب:

سهم مناطق معدنی در توسعه زیرساخت‌ها پیگیری می‌شود

استاندار آذربایجان غربی تأکید کرد که درصدی از درآمد‌ها و حقوق دولتی معادن باید به همان مناطق بازگردد و صرف توسعه زیرساخت‌ها و عمران روستا‌ها شود؛ موضوعی که در گذشته به‌درستی محقق نشده و اکنون با جدیت پیگیری خواهد شد.

سهم مناطق معدنی در توسعه زیرساخت‌ها با جدیت پیگیری می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مهاباد، رضا رحمانی استاندار آذربایجان غربی در نشست سرمایه‌گذاران، فعالین اقتصادی و معتمدین شهرستان تکاب، با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر استان در حوزه‌های معدن، گردشگری و سرمایه‌گذاری، گفت: آذربایجان‌غربی به دلیل موقعیت راهبردی و همجواری با سه کشور عراق، ترکیه و جمهوری آذربایجان، از پتانسیل‌های ویژه‌ای برخوردار است که در کمتر استانی مشابه آن یافت می‌شود.

رحمانی با بیان اینکه بخش معدن باید به‌عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه استان عمل کند، خاطرنشان کرد: طبق قوانین موجود، درصدی از درآمد‌ها و حقوق دولتی معادن باید به همان مناطق بازگردد و صرف زیرساخت‌ها، عمران روستا‌ها و توسعه پایدار شود که متأسفانه این موضوع در گذشته به‌درستی محقق نشده، اما پیگیری خواهیم کرد تا حقوق مردم مناطق معدنی به‌طور کامل تامین شود.

وی به ذخایر ارزشمند طلا و سنگ‌های تزئینی تکاب و ضرورت ایجاد شهرک‌های تخصصی سنگ و طلا نیز تأکید کرده و افزود: ایجاد این شهرک‌ها و توسعه صنایع فرآوری، علاوه بر جلوگیری از خام‌فروشی، زمینه اشتغال پایدار جوانان را فراهم می‌کند و تکاب را به قطب ملی در این حوزه بدل خواهد ساخت.

استاندار آذربایجان‌غربی همچنین توسعه گردشگری را مکمل بخش معدن دانسته و اضافه کرد: وجود آثار تاریخی و جهانی همچون تخت سلیمان و طبیعت بی‌نظیر منطقه، فرصت طلایی برای رونق گردشگری بوده و تقویت آموزش‌های تخصصی و حمایت از سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها، به‌ویژه احداث هتل‌ها و مراکز اقامتی، از اولویت‌های استان است.

رحمانی در ادامه ورود بخش خصوصی به طرح‌های عمرانی به‌ویژه راهسازی را ضروری دانسته و افزود: شرکت‌های معدنی شهرستان تکاب باید در اجرای طرح راهسازی محور میاندوآب - شاهین‌دژ - تکاب ورود کرده و با سرمایه‌گذاری در این طرح، زمینه توسعه پایدار و تسریع در اجرای طرح را فراهم کنند.

سهم مناطق معدنی در توسعه زیرساخت‌ها با جدیت پیگیری می‌شود

استاندار آذربایجان غربی مشارکت بخش خصوصی در طرح‌های راهسازی را نه‌تنها یک ضرورت اقتصادی بلکه گامی بنیادین در توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل عنوان کرده و یادآور شد: با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و مدیریت حرفه‌ای، این طرح‌ها می‌تواند با کیفیت بالاتر و در زمان کوتاه‌تری اجرا شود.

رحمانی همچنین با اشاره به امنیت پایدار استان، افزود: امنیت امروز آذربایجان غربی نتیجه خون شهدا و مجاهدت نیرو‌های خدوم است و همین امنیت مهم‌ترین پشتوانه برای سرمایه‌گذاری و حضور فعال بخش خصوصی محسوب می‌شود.

وی در ادامه با اعلام اینکه هیچ بهانه‌ای برای عقب‌ماندگی پذیرفتنی نیست، تصریح کرد: دولت به‌تنهایی قادر به حل مشکلات نیست و باید با مشارکت مردم، نهاد‌های محلی و بخش خصوصی مسیر توسعه را هموار کرد.

استاندار آذربایجان‌غربی در پایان با بیان اینکه مدیران باید برنامه‌های خود را براساس مزیت‌های منطقه‌ای تدوین کرده و نتایج ملموس به مردم ارائه دهند، افزود: آذربایجان‌غربی شایسته جایگاهی بالاتر در توسعه ملی است و با تلاش و همدلی می‌توان این جایگاه را به‌دست آورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی طباطبایی در مسابقات آزاد شطرنج باواریا
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان
۵۵ هکتار زمین برای طرح جوانی جمعیت تملک شد
آغاز عملیات اجرایی قطعه سوم باند دوم جاده خیرآباد ـ دهدشت
اطلاعیه انسداد گردنه خروسه در جاده مریوان
طرح سدرا، پلی میان خلاقیت و اقتصاد دانش‌بنیان
جمع آوری یک واحد غیرمجاز ضایعات پلاستیک در ارومیه
شطرنج بازان برتر اردبیل مشخص شدند
مشارکت گسترده نیرو‌های مسلح عراق در انتخابات مجلس
برپایی نمایشگاه تجسمی «واندالیسم» در ارومیه
تداوم خشکسالی با کاهش بارندگی در استان
آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه با سرویس‌های FTTH
تحصیل ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور لرستان
نقش غیر قابل انکار معلمان در ترتیب نیرو‌های کارآمد در جامعه
خدمات زیربنایی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی نیازمند اعتبار ۲۵ همتی
فعالیت ۲۲ کارگاه در استان تهران برای دو گانه سوز کردن خودروها
آیین عصر شعر علامه اقبال لاهوری برگزار شد
هوشمندسازی اولین مدرسه‌ روستایی در کلات
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
جشنواره ورزشی گردشگری «هما» در رامیان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
نشست سران قوا برگزار شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)