• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۶۰۱۵
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹
بوشهر » اقتصادی

پایان تعمیرات اساسی سکو‌های فاز‌های ۹ و ۱۰ پارس جنوبی

جانشین عملیات تولید سکو‌های ناحیه ۲ پارس جنوبی از پایان تعمیرات اساسی سکو‌های فاز‌های ۹ و ۱۰ پارس جنوبی با ثبت بیش از ۱۴ هزار نفرساعت کار ایمن خبر داد.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

پایان تعمیرات اساسی سکو‌های فاز‌های ۹ و ۱۰ پارس جنوبی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، پیمان کناربلند با اشاره به اجرای تعمیرات اساسی سکوی SPD۱۱ به‌عنوان دومین سکوی گازی فاز‌های ۹ و ۱۰ پارس جنوبی گفت: تعمیرات اساسی این سکو در بخش‌های مکانیک، برق و ابزار دقیق، بازرسی و کارگاه تعمیرات عملیات از ۲۵ مرداد آغاز شد و با اجرای دستورکار‌های بسیار سنگین و فشرده در ۱۹ روز کاری به پایان رسید. 
 
وی افزود: در جریان تعمیرات اساسی سکوی SPD۱۱، شیر‌های مختلف ایمنی و فرآیندی، ظروف و مخازن فرآیندی با مشارکت تیم‌های بازرسی در دریا و کارگاه تعمیرات خشکی پایش و در حوزه ابزار دقیق نیز ۱۶۷ دستورکار اورهالی و پیشگیرانه ابزاردقیقی و سیستمی شامل رفع ایراد، رفع نشتی، تست عملکرد، سرویس و آچارکشی از تجهیزات انجام شد. 
 
تضمین پایداری تولید با تعویض شیر‌های ایمنی ٣٢ اینچ خروجی
 
جانشین عملیات تولید سکو‌های ناحیه ۲ پارس جنوبی به اجرای ۷ هزار و ۴۷۹ نفرساعت کار ایمن و ۴۵۵ دستورکار در جریان تعمیرات اساسی این سکو اشاره کرد و گفت: بیشترین زمان صرف‌شده به مقدار ۲ هزار و ۶۷۶ نفرساعت در بخش مکانیک، همچنین عمده دستورکار‌های تعمیراتی به‌ترتیب به بخش‌های ابزار دقیق، مکانیک، بازرسی، کارگاه تعمیرات عملیات و برق مربوط بوده است. 
 
کناربلند با اشاره به اجرای کامل برنامه تعمیرات اساسی در دو سکوی فاز‌های ۹ و ۱۰ پارس جنوبی یادآور شد: با توجه به پایان تعمیرات اساسی سکوی SPD۱۰ در ماه گذشته با ثبت بالغ بر ۷ هزار نفرساعت کار بدون حادثه، درمجموع بیش از ۹۰۰ دستور کار و  ۱۴ هزار نفرساعت کار ایمن در جریان انجام تعمیرات اساسی دو سکوی گازی این فاز‌ها ثبت شده است. 
 
وی با اشاره به اجرای یکی از سنگین‌ترین پروژه‌های تعمیراتی با هدف افزایش ایمن‌سازی و پایداری تولید در سکو‌های SPD۱۰ و SPD۱۱ پارس جنوبی گفت: با توجه به اهمیت تولید پایدار و حداکثری گاز در شرایط ایمن، تمهیدات لازم برای اجرای پروژه تعویض شیر‌های ٣٢ اینچ اصلی قطع‌کننده جریان گاز (ESDV) این سکو‌ها در بازه زمانی تعمیرات اساسی سالانه، از سوی مدیریت تولید و عملیات به واحد‌های زیرمجموعه ابلاغ و با برنامه‌ریزی دقیق و منسجم، پروژه مذکور از سوی تیم‌های اجرایی با موفقیت عملیاتی شد. 
 
جانشین عملیات تولید سکو‌های ناحیه ۲ پارس جنوبی درباره عملیات جابه‌جایی و تعویض این شیر‌ها گفت: شیر‌های اصلی قطع‌کننده جریان گاز هرکدام با وزن ۱۷ تن پس از عملیات انتقال از سایت خشکی به موقعیت دریا به همت بخش لجستیک و شناوری، با مشارکت و نظارت کارشناسان بازرسی، ایمنی، خطوط لوله و مهندسی عملیات از سوی تیم‌های تعمیرات تعویض شدند. 
 
اجرای موفق عملیات تعویض شیر‌های اصلی گاز
 
رضا غلامی، رئیس ایمنی و آتش‌نشانی معاونت عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس نیز با تأکید بر انجام دستورعمل‌ها و الزامات ایمنی به‌منظور اجرای این عملیات گفت: باتوجه به ضرورت ایمن‌سازی محیط، پس از تخلیه فشار و ایزولاسیون خطوط با نظارت دقیق بخش ایمنی، عملیات جداسازی و تعویض شیر‌های ٣٢ اینچ اصلی قطع‌کننده جریان گاز با موفقیت به پایان رسید. 
 
وی با تشریح اقدام‌های ایمنی انجام‌شده به‌منظور اجرای این عملیات گفت: با توجه به عملیات حساس انتقال و جابه‌جایی شیر‌های ESVD فوق‌سنگین از شناور به محیط فشرده سکو‌ها و کار روی خطوط تحت فشار، هماهنگی‌های حداکثری از طریق  برگزاری مانور و جلسات متعدد آموزشی با مشارکت تیم‌های اجرایی انجام و عملیات مذکور در دو سکوی SPD۱۰ و SPD۱۱ بر اساس رویه‌های ایمنی و برنامه زمان‌بندی مشخص شد و درمجموع با ثبت زمان حدود ۳ هزار نفرساعت کار ایمن به اجرا درآمد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامان رکورددار صادرات بادام در چهارمحال و بختیاری
تور دوچرخه سواری جاده والنسیانا؛ برتری اون پل بلژیکی در مرحله ۴
درخشش نوجوان قزوینی در مسابقات کشوری رباتیک نادکاپ چمران
پیام تبریک رییس فدراسیون عراق به قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران
جان باختن ۸ عضو یک خانواده بر اثر گاز گرفتگی در شهر کابل
ایمیدرو اصلاح سیاست‌های بازار مولیبدن را در دستور کار قرار داد
معاون سابق بانک مرکزی چین به فساد متهم شد
تصویب طرح پیشنهادی آذربایجان‌غربی در کارگروه ماده ۴ قانون ساماندهی تجارت مرزی
روایت تاریخ و نغمه‌های انقلاب در رادیو فرهنگ
آمار کم سابقه تلفات غیرنظامیان افغان در حملات ارتش پاکستان
نشت گاز و انفجار شدید یک ساختمان مسکونی در دهنو میلاس شهرستان لردگان
تجهیز منطقه ویژه اقتصادی یزد به دومین خودرو آتش‌نشانی
بهره برداری از ۲۰۲ طرح دهیاری های خراسان جنوبی
ضربه پلیس آگاهی به شبکه‌های کلاهبرداری با انسداد کارت و حساب بانکی مجرمان
پیگیری حقوق مرزنشینان در نشست مشترک استاندار و مجمع نمایندگان آذربایجان‌غربی با رئیس‌کل گمرک
افتتاح مخزن ذخیره آب، چند طرح‌ راهداری و جایگزینی هزار چراغ پرمصرف معابر در تفرش
تعمیرات اساسی یک دستگاه ترانسفورماتور در سد شهید عباسپور
کتاب هم‌زاد تمدن ایرانی و ستون هویت ملی است
بهره برداری از دو طرح کشاورزی در شهرستان نجف آباد
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
ترافیک سنگین در تهران ۱۸ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)